Doporučuji.
- Rychlost dodání
- Neuvěřitelná rychlost dodání
- Perfektní komunikace
- Velmi dobré ceny
Objednával jsem v sobotu, už v neděli přišlo potvrzení objednávky, v pondělí předali zboží kurýrovi a v úterý jsem ho měl doma. O každém kroku jsem byl důkladně informován. Balíček perfektně zabalený, zboží dorazilo v pořádku. Nakupoval jsem zde poprvé a po této zkušenosti určitě ne naposledy.
- Výborná komunikace.
Super obchod
Vše proběhlo OK.
Doporučuji nákup.Rychlé odeslání, velký výběr zboží.
Barvy kvalitně zabalené. -
Rychlé dodání zboží.Velký výběr zboží i takové, které u nás obchodníci nenabízejí.
Kvalitně zabalené.
Obchod doporučuji. -
- Velice vstřícné a rychle vyřešení problémů s doručením objemnější zásilky. Moc děkuji
- Výborná komunikace,kvalitní barva a vše pečlivě a dokonale zabaleno.Obchod můžu doporučit.100%
- Rychle dodaní objednaného zboží, skvěla komunikace a domluva. Vynikající přehled zaslaného zboží. Děkuji.
vždy spokojená
- Rychlé vyřízení objednávky a rychlé dodání zboží, vše v pořádku. Skvělí obchod! Můžu doporučit.
- dobrá cena, rychlé dodání
Doporučuji nákup v tomto obchodě.
Super
- dobrá komunikace