• na netu
    • nepřesnost v popisu zboží - velikost

chyba v obchodě, ale i ve mně, že jsem se nejprve nedotazoval

Reakce obchodu turistika-camping

popis zboží souhlasí, tato taška se vyrábí ve třech rozměrových variantách, vy jste si objednal tu nejmenší označenou "small". To jste upřesnil ještě v poznámce u objednávky. Je nám líto, že Vám zboží nevyhovuje, můžete nám ho samozřejmě poslat zpět a my Vám vrátíme peníze nebo můžeme provést výměnu za jiné zboží.
    S pozdravem,
    M.Kossakowski
    turistika-camping.cz

nepoužitelné čínské zmetky

Vážený pane,
    zakoupil jste střešní nosič od ČESKÉHO výrobce firmy HAKR, takže určitě se nejedná o žádný "čínský zmetek". Tyto nosiče jsou na trhu opravdu dlouho a ještě jsme nikdy neměli na výrobky této firmy takovouto negativní reakci. Nicméně pokud nejste spokojen, máte možnost výrobek vrátit, chápu ztráta času to určitě je. Jen pro upřesnění uvádím, že jste si zakoupil ten úplně nejzákladnější a nejlevnější model střešního nosiče, který tento výrobce vyrábí. Z Vašeho hodnocení nelze vytušit v čem jste shledal tento nosič jako "nepoužitelný", ostatní zákazníci tyto nosiče používají zcela běžně.
    S pozdravem,
    M.Kossakowski
    turistika-camping

• Člověk může udělat objednávku, přestože zboží není skladem.

Reakce obchodu turistika-camping

Jen pro upřesnění : nenabízíme zboží, u kterého je uvedeno "skladem" a ve skutečnosti to tak není. U zboží, které dočasně není skladem je to také uvedeno "není skladem" . Ano i zboží takto označené lze vložit do objednávky, ale snad to z toho označení vyplívá, že takové zboží nelze obratem odeslat, ještě když je objednatel o tomto následně informován buď emailem nebo telefonicky. Takto označené produkty se ani nezobrazují v nabídce e-shopu, ale jen jako podobný produkt u jiného zboží.

Poškozené zboží, jeho kvalita je nízká, reklamaci zvažujeme.

Reakce obchodu turistika-camping

dle čísla objednávky jsme vyhledali, že se jedná o zásilku 10ks čelových svítilen Acra 100,- Kč / kus. Je nám opravdu líto, že s těmito svítilnami nejste spokojeni a uvádíte, že Vám přišlo poškozené zboží. Před odesláním je zboží kontrolováno a žádný poškozený kus v balení nebyl, zřejmě došlo k poškození během transportu. Při přebírání zboží je nutností zásilku zkontrolovat zda není poškozen přepravní obal a v závislosti na tom také zasílané zboží. Při takovémto zjištění je nejlépe nás okamžitě kontaktovat.
    Rádi s Vámi tuto nepříjemnou situaci budeme řešit. Jak uvádíte, reklamaci zvažujete, doporučuji nám zboží zaslat zpět na výměnu nebo vrácení peněz.
    K hodnocení dodací lhůty uvádím, že zboží bylo expedováno následující den po objednání. Kvalita komunikace - po provedení objednávky je okamžitě odeslán informační e-mail o provedené objednávce a po odeslání zboží taktéž e-mail se zprávou, že zboží bylo expedováno. Ve Vašem případě vše proběhlo standardním způsobem, jen na informativní e-mail, který byl zaslán na adresu uvedenou v objednávce nám přišla automatická odpovědˇ že dotyčná osoba bude přítomna až příští týden.