U zboží měnič 12/24V bylo uvedeno, že je skladem. Po objednání jsem byl informován, že byly zásoby nečekaně vyprodány. Od té doby 10 dní žádná další informace.
- Komunikace
- Nezájem o zákazníka
- Nepravdivé údaje u dostupnosti
Uváděná dostupnost u produktu byla zcela nepravdivá. Ze strany obchodu naprosto nulová komunikace. Stát se může kdykoliv cokoliv, ale dle mě je hlavní vždy informovat v první řadě zákazníka a ne dělat mrtvého brouka několik dní (a čekat, že se zákazník neozve) a myslet si, že zákazník bude čekat třeba měsíc na zboží. Nevím, jestli je toto běžný standard, nebo jsem měl jen já momentálně "kliku", ale v obchodě již nikdy nenakoupím a ani ho nikomu nedoporučuji.
Reakce obchodu tuningcenter
Dobrý den, situace ohledne toho ovládače jsme Vám vysvetlili...
Chybně poslané zboží - jiný typ
Pokud mi nekdo zrusi objednavku, mohl by me kontaktovat jinak nez e.mailem.. Nemuz za pocitacem vysedet vejce aby mi prislo vase objednavka se zpracovava a posleze po trech dnech zprava odjinud o stavu objednavky, kdyz uz doma davno cekam na zbozi
- Špatná komunikace po telefonu neberou tetefon a jen kredit platíte ani snima nevoláte mají to dobře udělané
- nedoporučuji jim vubec volat ?
nedoporučuji něco kupovat . zboží které jsem koupil je šmejt
a nechci to ani už reklamovat že by to trvalo tak dlouho že to radši snad vyhodím. jedná se o kameru do auta seká se to hruza ? mám ho asi 1 tyden jen problémi bateri, i kamera .Reakce obchodu tuningcenter
děkujeme za Vaše hodocení,pokud nám budete volat v pracovní dobe tak telefon určite bereme, však jsme mluvili již asi 3x,jak jste chteli balík vyzvednout u GLS na depa atd.. tak proč píšte že telefon nebereme! Napíšte prosím taký hodnocení, co je pravda! Navíc na email, jsme neustále a reagujeme okamžite!
S pozdravem:
Tým tuningcenter.cz -
- žádné
- V tomto konkrétním případě bylo doručeno zboží jiných parametrů než bylo objednáno(inzerován a objednán Typ2 -doručen Typ3,v českém návodu upozorněno na jiný způsob zapojení,ale označeno Typ2) a tím vznikly neplánované montážní komlikace.
Po zkušenostech s touto objednávkou nedoporučím nikomu jinému. Vybral jsem si tento obchod z důvodu,že jako jeden z mála popsal výrorobek tak, jak jsem potřeboval,no bohužel dodal něco jiného.Objednával jsem to pro kamaráda,takže mailová adresa je na objednavatele
Reakce obchodu tuningcenter
dekujeme za hodnocení! V prípade ak nejste s výrobkem spokojení, máte možnost do 14 dní bez udání duvodu zboží vrátit, pripadne Vám vymeníme automatický modul na jiní. Mimochodem medzy TYP2 a TYP3 rozdíl je minimálný červený drát nepripojíte na baterku ale na spínaní proud.Jinak jsou to stejné moduly, oba zajistuju vypínání a zapínání svetel!
V pírade, mužete se na nás obrátit a s zapojením poradíme ! -
- rychlost
- obchod mi dodal rozdílný produkt než jsem si objednal
-elektroniku bych více nekupoval na inter.obch
-byl mi dodán jiný typ výrobeku než který jsem si objednal s neúměrně nižší kvalitou.Reakce obchodu tuningcenter
můžete se nám napsat na [email protected], že o jaký zboží se jedná? Vždy posíláme totiž presne to co zákazník objedná!! Pokud nejste spokojný s výrobkem, proč jste nevyužili možnost vrácení do 14 dnů bez udání důvodu?
Za odpoved předem dekují! -
rychlost doručení, ale polovina výrobku nefunkční - china
reklamace nemá smysl, protože cena chybné součásti je nizká a poštovné několikráte vyšší. S tím zřejmě počítají.
Zakoupil jsem 2 kusy stejného výrobku a u obou stejná vada a nefunkčnost části.
To je riziko těchto obchodů.
N.Reakce obchodu tuningcenter
v prípade ak u denního svícení SJ-286 nezapojujete oranžové káble, tak prosím nečekejte aby fungovali správne.Příšte nejprv nám napíšte aby jsme Vám mohli poradit! A ne poprvé udelat negatívní komentár, a pak napísat k nám, jak tie svetlá zapojit !! (samozrejme český návod byl dodaní ) Děkujeme ! -
- dlhá doba vybavenia objednávky dlhá doba dodania tovaru
- neviem posudit
- dodacia doba (postou) - objednal som tovar pred 11 dnami, doteraz nedorazil, pritom na stranke bolo napisane, dodacia doba 3-4 dni.
dlzka dodacej doby je hrozna. Tovar este nemam.
Reakce obchodu tuningcenter
Dobrý den, všetky objednávky máme vybavené! Za nespolahlivost Slovenskej pošty my nemůžeme ! V prípade ak Vám balík zatím nedorazil, prosím, napíšte nám číslo objednávky na: [email protected] aby sme Vám mohli poslat číslo balíku !
- nákup v obchodě tuningcenter před 10 dny a tovar nie je u príjemcu.
Reakce obchodu tuningcenter
Dobrý den, všetky objednávky máme vybavené.V prípade ak Vám balík zatím nedorazil, prosím, napíšte nám číslo objednávky na: [email protected] aby sme Vám mohli poslat číslo balíku !
- Dodacia lehota
Nepacia sa mi slubovane dodacie lehoty.ktore nie su dodrzane.