Velmi ochotná paní, která zavolala sama, že zboží momentálně není a že mi dá sama vědět, až budou mít znovu na skladě.
Vše bylo v naprostém pořádku. Obchod můžu jen doporučit.
Kvalita,výborná spoluprace
- Rychlost, skvělá komunikace, kvalita nabízených produktů
Mohu všem vřele doporučit! Velmi milé a vstřícné jednání se zákazníkem, neskutečná ochota. Takto kdyby fungovaly všechny e-shopy!!
- zajímavý sortiment
Jsem velmi mile překvapena tím, co všechno Tulsi krámek nabízí, zejména mne potěšila široká nabídka ajurvédské kávy, loupanou mungo fazolí a skvělou basmati rýží, překvapena jsem i nabídkou ajurvédské kometiky a také čistícími ECO prostředky pro domácnost. Objednávka je obratem vyřízena a je možný i přímý kontakt s vlídnou majitelkou obchodu.
Obchod nabízí skvělý výběr potravin, bylin a doplňků stravy, které jinde nenajdu.
Kvalitní zboží a rychlé dodání s příkladnou komunikací obchodu.
- spolehlivost, rychlé vyřízení objednávky, solidní cena
- Rychlost doručení zboží , spolehlivost, výrobky jsou kvalitní - prirodni, jak je napsáno v popisu včetně fotografie,
Rychle doručení zboží , příjemná komunikace s paní majitelkou obchodu při výměně zboží , vstřícné jednání , spolehlivost.
byl to první nákup
Rychlost a hlavně spolehlivost
Velka flecibilita, ochota, zbozi dorazilo do 24 hod, mily darecek
Veľmi milá, ústretová pani, poradila mi s nákupom, pribalila mi aj vzorku čaju, tovar mi bol doručený rýchlo, doporučujem obchod.
- Rychlost dodání a malý dáreček .
- Vše perfektní, rychlost doručení, dáreček k objednávce, doporučuji a děkuji.
Rychlé jednání a všechno vpořádku dorazilo
- Komunikace super, paní je milá a umí doporučit náhradu, když zboží není skladem, vždy pošlou dáreček :)
- Žádné
- Prispôsobenie meny nákupu. Nákup som platila v €.
Som veľmi spokojná. S prístupom, sortimentom, komunikáciou, ochotou riešiť prípadný problém (doporučenie náhradného sortimentu). Objednala som už 2x a maximálna spokojnosť. Doporučujem.
- rychlé jednání
- kvalitní zboží
- Příjemná komunikace a rychlé vyřízení objednávky.