Bohužel musím hodnotit záporně. Velice jsem se těšil na produkty a 2 produkty byly jako dárek k narozeninám... Ve faktuře je garance dodání do 2 pracovních dní. Bohužel už dnes je to 11. den od provedení objednávky a stále nic nedorazilo a už přestávám věřit, že dorazí. A dnes dorazil dotazník spokojenosti s produkty, tak nevím zda je to sranda nebo provokace??? ...

Reakce obchodu Ťuli a Ťuli - přírodní kosmetika

Dobrý deň,
    Vaša objednávka bola expedovaná 4.3. a dorazila na Vami určené odberné miesto 5.3. Kde po dobu 8 dní bol zásielka pripravená na odber. 13.3. bola poslaná z výdajného miesta naspäť k nám. Ak by ste nás informovali o neobdržanej zásielke skôr, radi by sme Vám pomohli. Z našej strany sme spravili všetko čo bolo v našich silách. S pozdravom,
    Tím Ťuli A Ťuli.

• Objednala jsem si 3 mořské houby.. Byly doručené, ale úplně jiné,levnější.. Poslala jsem email a nikdo nereaguje.. Nedoporučuji

Reakce obchodu Ťuli a Ťuli - přírodní kosmetika

Dobrý deň,
    mrzí nás, že Vás produkt neoslovil. Vzhľad hubky je naozaj veľmi naturálny. Ospravedlňujeme sa, že sa Vám nik nekontaktoval. Ďakujeme za Vašu recenziu, aby sme sa mohli stále zlepšovať.