Chybí upozornění k určitým produktům.Ne všechny čtou recenzí

nabíječka zcela nepoužitelná-již po prvním zapojení a vytažení kablíku, který spojuje nabíječku s fotoaparátem došlo k vytržení konektoru. Baterie, u kterých firma uvádí kompatibilitu s fotoaparátem Sony Cyber-shot DSC-R1 fungují omezeně-po chvilce používání fotoaparát nahlásí chybu ve smyslu "lze použít pouze lithiové baterie" a dojde k jeho vypnutí.

Reakce obchodu TRX-baterie.cz

mrzí nás, že jste nespokojen s dodaným zbožím. Na všechny nabíječky i baterie z našeho sortimentu poskytujeme plnou záruku. Proto se na nás neváhejte obrátit s případnou reklamací.
    Hezký den!
    Tým TRX-baterie.cz

od obědnání zboží dorazil email o přijetí obědnávky a tím to skončilo

Reakce obchodu TRX-baterie.cz

Dobrý den, jestli ono to náhodou nebude tím, že jste si objednal v době naší dovolené, o čemž jsme všechny zákazníky, tedy také Vás, informovali zvýrazněnou lištou v záhlaví všech zobrazených stránek a také zvýrazněným textem při zobrazení objednaného zboží v košíku před potvrzením objednávky . Cituji: "Vážení zákazníci, z důvodu dovolené bude objednané zboží expedováno v pondělí 20. března 2023. Děkujeme za pochopení. Tým TRX baterie.cz".
    Takže prosím vydržte, zboží budeme expedovat opravdu 20.3.2023. Přeji příjemný zbytek víkendu!

více než měsíc a stále nic, asi se na ně v.p.d.u!

• Objednávka ze 7.1. ještě nebyla doručena - 2.4.,

Uz je ti 45 dní a stále nic nepřišlo

Reakce obchodu TRX-baterie.cz

Dobrý den, děkujeme za recenzi. Objednal jste si 3 položky, z nichž 1 bohužel není skladem a přijde nám až koncem února. Problém je v tom, že ačkoliv jsme Vás o situaci informovali a nabídli dodání vhodné alternativy, dodnes jste nám na mail neodpověděl. Máme tedy za to, že čekáte na původně objednané zboží. Stačí jen komunikovat a vše můžeme vyřešit. Přejeme pěkný den!

• Nepřesný popis zboží způsobil nekompatibilnost produktu s mým zařízením

Díky nepřesnému popisu produktu jsem musel zboží vrátit, takže jsem utratil peníze za dopravu, což byla cena produktu a nemám nic.

Reakce obchodu TRX-baterie.cz

při identifikaci správného napájecího zdroje k notebooku je vždy nutné ověřit parametry zdroje (výstupní napětí a proud, které jsou dány typovým označením) a rozměry konektoru. Pokud vyhledáváte zdroj pouze podle typového označení, je nebezpečí, že konektor nebude Vašemu notebooku odpovídat. Toto upozornění máme na stránkách uvedeno zároveň s prosbou, abyste se nerozpakoval nás kontaktovat, pokud si nebudete s výběrem jistý. Vždy ochotně s výběrem poradíme. Přejeme Vám Hezký den!

• Doručovacia služba

Baterka je 3 dni v Košiciach a trtkovia z Packety ju nie sú schopní doručiť - 10 km od mesta!
    V sledovaní zásielky je uvedené: Neprevzaté, pripravené na vrátenie.
    Pravdepodobne ste prišli o kšeft za 48.- €
    S pozdravom

Reakce obchodu TRX-baterie.cz

Dobrý den, mrzí nás, že nejste spokojen se službami dopravce, ale bohužel na to nemáme žádný vliv. Také nás netěší, že se nám zaslané zboží vrací zpět, což nás v konečném důsledku bude stát 2x dopravné.
    V trasování zásilky je nicméně uvedeno, že zásilka byla příjemcem telefonicky odmítnuta, což nám dopravce na základě našeho dotazu potvrdil. Přeji Vám příjemný den!

• POSÍLAJÍ VADNÉ ZBOŽÍ

BATERIE NEŠLA NABÍT TOTÁLNĚ VYBITÁ.

Reakce obchodu TRX-baterie.cz

Dobrý den, je nám líto, že nejste s dodanou baterií spokojen. Pokud zaslané zboží vykazuje jakoukoliv vadu, zašlete jej prosím zpět k nám k výměně. Provedeme obratem. Děkuji a přeji příjemný den!

Nemohu hodnotit vice . Vyrobek ( jako vsechno tady je objednavano z ciny) je tedy na ceste. A mile děti, pokud ho neodval vitr, stoji tam dodnes. Vite, že z Ciny je věc v Ceske republice do tydne? Expres tempo doruceni je pak na nasi poste. Vite , že z cetralniho skladu v Praze a jeji nasledny rozvoz trva i 2 mesice?

Reakce obchodu TRX-baterie.cz

Dobrý den, mrzí nás, že nejste s naším obchodem spokojený, ale tady jsme v tom opravdu nevinně. Baterii jste objednal 1.5.2021. Na shopu bylo jasně uvedeno, že zboží NENÍ SKLADEM. Obratem jsme Vám odpověděli, že zboží není skladem a přijde nám na přelomu června / července. Také jsme Vám nabídli jinou variantu kompatibilní baterie, kterou jste však odmítl. Dále následuje komunikace:
    7.5.2021 - na Váš dotaz, co je s Vaší objednávkou Vám opět píšeme, že zboží je na cestě a přijde na přelomu června / července 2021
    29.5.2021 - tedy 4 týdny od objednání opět dotaz, co je s objednávkou, že jsou to 2 měsíce od objednání. Naše odpověď: zboží je na cestě a přijde na přelomu června / července 2021.
    Abych to shrnul, objednané zboží nám opravdu nepřijde dříve než NA PŘELOMU ČERVNA A ČERVENCE 2021 a my s tím nic nenaděláme, i kdybyste se dotazoval 3x denně. Tuto informaci jste měl ihned po objednání.

Teď něco k dopravě z Číny. Ačkoliv je možné, že drobnost, objednaná na Aliexpresu, kterou má dodavatel skladem, bude letecky za týden u Vás, tak zde se jedná o zcela jiný případ. Jednak zboží neobjednáváme po kusech, ale po tisících kusů. Z hlediska ekonomiky letecká přeprava takového množství není možná. A věřte nebo ne, loď sem opravdu za týden nedopluje. Navíc jsou li-ion baterie pro přepravu vedeny jako nebezpečné zboží, které vyžaduje speciální zacházení a ne každý dopravce je ochoten s ním nakládat. Ve skutečnosti je jich velice málo. Navíc se teď situace v dopravě zboží komplikuje celosvětovým nedostatkem kontejnerů, proticovidovými opatřeními atd. atd. Není to tedy tak jednoduché, jak si představujete.

Snad jste z mého vysvětlení pochopil, že jsme nemohli ve Vaší věci postupovat jinak. Přeji Vám příjemný den!

Ing. Jiří Trötzmüller
    TRX-baterie.cz

Dodané baterie místo inzerovaného napětí 7,2V jsou ve skutečnosti baterie s napětím 7,4V. Klamavá informace z Vaší strany.

Reakce obchodu TRX-baterie.cz

Dobrý den, naše zákazníky určitě neklameme. Li-ion baterie s deklarovaným nominálním napětím 7,2V a 7,4V jsou shodné. Přečtěte si prosím článek "jak nakupovat" na našich stránkách. Děkuji a přeji příjemný den!

Zboží bylo avizováno, že bude doručeno o týden opožděné. Po týdnu nebylo ani doručeno ani zboží, ani informace o dalším postupu. Ještě týden počkam...

Reakce obchodu TRX-baterie.cz

objednávka byla vyřízena 2.3.2021. Za zdržení se omlouváme. Hezký den!

Obrazok a ani parametre produktu / baterie nesedia s tou co som od nich dostal. Na WEB stranke obchodu je produkt bateria s parametrami 3,6V a 690mAh - vid. obrazok, ale mne poslali uplne inu a to 3,7V a 950mAh a nesedi ani obrazok, nakolko v skutocnosti je uplne ina ako na ich WEB stranke. Na toto vsetko som zo strany obchodu nebol vobec upozorneny !

Reakce obchodu TRX-baterie.cz

Vaší recenzi vůbec nerozumím. Objednaná baterie nebyla momentálně dostupná a tak jsme Vám v souladu s našimi Obchodními podmínkami dodali lepší baterii s vyšší kapacitou za stejnou cenu. A to je tedy opravdu důvod Vaší nespokojenosti ??? Podotýkám a všude to uvádíme, že baterie s napětím 3,6V a 3,7V jsou shodné. Přeji příjemný den!

Baterie nemá deklarovanou kapacitu. Měla mít 5200mAh a systém uvádí kapacitu 4800mAh

Reakce obchodu TRX-baterie.cz

Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi. Dodané baterie dosáhnou plné kapacity po 3-4 nabíjecích cyklech. Je také potřeba říct, že ne všechny aplikace na kontrolu stavu baterií jsou schopny zobrazit přesné údaje.
    Každopádně na kvalitu a také kapacitu našich baterií poskytujeme plnou záruku, takže pokud dodaná baterie nesplňuje deklarované parametry, můžete ji samozřejmě vrátit nebo vyměnit za nový kus. Hezký den!

Baterie vůbec nefungovala. Zakoupil jsem na jiném mimozemkém obchodě a funguje v pořádku.

Reakce obchodu TRX-baterie.cz

Dobrý den, děkujeme za čas, který jste věnoval recenzi našeho obchodu. Dodáváme přes 1000 ks baterií měsíčně a v tom množství se samozřejmě čas od času najde vadný kousek. Baterii jsme Vám mohli obratem vyměnit za bezvadnou, ale zvolil jste vrácení peněz, což jsme respektovali. Přejeme jen vše dobré!

• Doručená nabíječka NEDIS BACH01 není funkční

Nabíječka NEDIS BACH01 není funkční

Reakce obchodu TRX-baterie.cz

Dobrý den, může se stát. Zboží prosím zašlete k reklamaci, vyřídíme obratem. Hezký den!

prosim o vratenie penazi ta nabijacka my celi notebook pokazila

Reakce obchodu TRX-baterie.cz

Dobrý den, zakoupené zboží samozřejmě můžete vrátit ve 14 denní lhůtě, s tím nemáme žádný problém. Co se týče Vašeho vyjádření, považuji za vysoce nepravděpodobné, že by zakoupená nabíječka Váš notebook poškodila. Z Vašeho mailu jsem pochopil, že potřebujete silnější nabíječku než jste objednal, protože notebook s ní nemá požadovaný výkon. Hezký den!

• Po měsíci, kdy zboží bylo objednáno a uhrazeno, zboží NEDORAZILO.
    • Obchod nekomunikuje !
    • Dejte si pozor, nic neplaťte předem.

Reakce obchodu TRX-baterie.cz

Dobrý den, chápu, že jste nespokojen kvůli našemu pochybení, ovšem Vaše vyjádření je nekorektní a hraničí se lží. Dovolte tedy , abych jej uvedl na pravou míru.
    1) Zboží, které jste objednal a předem zaplatil Vám bylo obratem dodáno následující den po úhradě, takže není pravda, že nedorazilo.
    2) Během reklamačního řízení jsme Vám psali několik mailů s nabídkou baterie jiného výrobce apod. Poslední mail jsme Vám zaslali včera a odpovídal jste na něj několik minut před uveřejněním této recenze, takže není pravda ani to, že bychom nekomunikovali.
    3) Doporučení pro naše zákazníky, aby neplatili předem, je již zcela mimo mísu. Jsme slušný obchod a všechny naše závazky plníme. Podívejte se na stovky pozitivních recenzí níže.

Celý problém spočíval v tom, že při reklamaci jedné z dodaných baterií došlo k pochybení při procesu vyskladňování nové baterie a tato bohužel nebyla odeslána. Za naši chybu jsme se omluvili, ovšem při naší snaze o nápravu jste již neměl o novou baterii zájem. Reklamaci tedy vyřídíme vrácením kupní ceny podle Vašeho požadavku.

Přeji Vám příjemný den!

Ing. Jiří Trötzmüller
    TRX-baterie.cz

• 105,-Kč za 1 ks gumičky = vrchol demokratické zlodějiny v Čechách

Reakce obchodu TRX-baterie.cz

Dobrý den, děkujeme za recenzi. Podstatu demokracie spatřuji, mimo jiné, v možnosti svobodné volby. Dnes si můžete koupit co chcete a kde chcete a nikdo Vám to nemůže přikázat. Nabídka zboží všeho druhu je na našem trhu opravdu bohatá. V tomto případě jste se svobodně rozhodl pro zakoupení náhradních silikonových gumiček pro palubní kamery v ceně 95,-Kč (nikoliv 105,-), byla to jen a jen Vaše volba. Pakliže jste s cenou nebyl spokojen, mohl jste svobodně zakoupit levnější výrobek jinde. Nebo, že by to jinde levněji nebylo? :-) Přeji Vám příjemný den!

• Dlouho to trvá

Nic jsem nedostal.

Reakce obchodu TRX-baterie.cz

Dobrý den, děkujeme za recenzi. Objednal jste zboží, které nebylo skladem. Dodací lhůta byla uvedena 14 dnů. Bohužel určité věci neovlivníme, například virovou epidemii v Číně, kvůli které dochází ke zpoždění výroby a tedy i dodávek zboží. Každopádně během příštího týdne již bychom měli již objednané kamery naskladnit a Vaši objednávku vyřídit. Za několikadenní zpoždění se omlouváme.