- rychlost a komunikace
Rychlost a komunikace.
- Podrobný popis zboží
Horší komunikace s e-shopem. Na maily jsem nedostala odpovědi, nedovolala jsem se. Zboží bylo při objednání skladem, ale nakonec jsem musela čekat na dodání. Alespoň těch slíbených 14 dní na dodání bylo dodrženo.
- Jednoduchost a rychlost doručení
- Vše rychle a správně.
- Přehledný web
- Rychlé vyřízení
- Doprava do boxu
Objednal jsem si to co je výše na obrázku, samolepka která měla mít s obou stran folii, jenže mi to přišlo nalepené na kousku plastu s kterého to musím strhnout a přelepit na svoji TrueCam kde je unášeč o nějaký milimetr menší. Nevím zdali to bude dobře držet.
Reakce obchodu TrueCam.cz
děkujeme za Vaši recenzi. Mrzí nás Vaše nespokojenost. Pokud by s nálepkou byly jakékoliv potíže, neváhejte kontaktovat naši podporu na emailové adrese [email protected].
S pozdravem a přáním hezkého dne
Tým TrueCam -
- přehlednost
- rychlost
- dražší ale originál příslušenství
- rychlost dodáni
- rychlé vyřízení
- žádná
Rychlé dodání.
Po naskladnění produktu rychlé vyřízení a dodání
Píšu sem jen proto, abych uvedl pár věcí na pravou míru. Objednávku na novou kameru A7 jsem učinil v září roku 2023, s dostatečným předstihem na vánoční překvapení. Bohužel došla až na konci měsíce února roku 2024.
Smutné na tom všem je fakt, že objednávka byla učiněna poté, co mi dlouhá leta sloužila kamera typu A5, která se ale neopravitelně porouchala a obchod mi nabídl kompenzaci a to ve výši 20% slevy na nákup. Za ní opravdu děkuji.
Ale čekat bezmála půl roku na svojí objednávku mi nepřijde úplně fajn. A to i té, co jsem byl opakovaně ujišťován, že příští měsíc už určitě kamera bude.....
Nevím co si mám o tom všem myslet.Reakce obchodu TrueCam.cz
děkujeme Vám za zpětnou vazbu. Mrzí nás vzniklá komplikace. Bohužel, tyto komplikace jsou důsledkem současné globální situace v oblasti dopravy, na kterou nemáme přímý vliv.
Omlouváme se za vzniklé nepříjemnosti a chceme Vás ujistit, že se snažíme maximalizovat naše úsilí, abychom tyto komplikace co nejrychleji vyřešili.
Děkujeme za pochopení.
S pozdravem a přáním hezkého dne
Tým TrueCam -
ok
vše OK, jen nevím přesně jak nastavit češtinu, která tam dle údajů má být k dispozici?
- Rychlé dodání přes zásilkovnu
- Výborná komunikace,objednávka i dodací lhůta. Děkuji.
- rychlé dodání od objednání
- rychlé a solidní jednání
doporučuji
Spokojenost. Výborná komunikace, ochota