- Je to týden od objednávky a stále nemám produkt u sebe!
Reakce obchodu Tronos.cz
Dobrý den. Samozřejmě nás mrzí Vaše čekání a chybu uznáváme. Vše jsme ale společně vyřešili a obě strany jsme spokojeni. Věříme, že u nás nenakupujete naposledy. Na všech slabých stránkách se snažíme pracovat a slibujeme postupnou nápravu všech našich nedostatků. S pozdravem tým Tronos.cz
- ceny,slevovy kupon jako podekovani za uplynuly rok
objednavka byla vytvorena v patek,zasilka odeslana ve stredu .Dnes je ctvrtek zasilku stale nemam,vypada to ze ani zitra(patek) nedorazi.Cely tyden od objednavku a stale nemam zbozi zda se mi to v dnesni dobe moc dlouha doba
Reakce obchodu Tronos.cz
Dobrý den. Děkujeme za upřímnou recenzi. U Vámi nakoupených produktů je doručení do 5 dní, což bez víkendu bylo splněno, ale chápeme Vaše rozpaky. Trh je veliký a snažíme se bojovat co nám síly stačí. Občas nějaký menší nedostat v logistice, se snažíme nahradit našim přístupem. Kdykoliv se na nás můžete obrátit, ať máte problém jakýkoliv, budeme se snažit maximálně vyjít vstříc. Tým Tronos.
Dostal jsem větší velikost
Dobrý den.
Moc mě mrzí, že nejste s velikostí spokojen. Když jsme si psali, tak jsem Vám psal, že se u nás nabízela jen jedna velikost tohoto řemínku, takže z naší strany nemohla být ani jiná velikost dodána. Ale i tak jsem Vám nabídl, že se budu maximálně snažit vyjít vstříc, ale to zůstalo bez odpovědi. Má pomoc samozřejmě platí, jestli mi pošlete informace, že to bylo naše pochybení, tak se určitě dohodneme a zjednáme nápravu.
S pozdravem Michael Švec, majitel e-shopu Tronos.cz.