• Dorucene
    • Zboží jsem sice obdržel, bohužel v é nejhorší kvalitě!!!Břity vrtáků byli posko
    • Vrtáky jsem sice obdržel, ale v té nejhorší kvalitě!!Břity byli poškozené. E-SHOP nedoporučuji!

• Momentálně žádnou nevidím

Zboží jsem objednala, zaplatila, objednávka byla potvrzena a až v následující zprávě, den po objednání, bylo oznámeno, že zboží není naskladněno. Stále čekám.

Objednávku jsem zadával protože zboží bylo skladem. Po jejím odesláním jsem se dozvěděl, že skladem není. Když něco kupujete, tak asi proto, že to potřebujete.

Bylo dodáno jiné zboží než bylo objednáno

Reakce obchodu E-SHOP | Triumf professional tools s.r.o.

Velice nás mrzí Vaše negativní zkušenost s naším obchodem.
    Prosím kontaktujte mě na e-mail [email protected] nebo telefonní číslo +420 776 185 024, abychom Vaší objednávku mohli prověřit a uzavřít k Vaší spokojenosti, jelikož podle skladové dostupnosti a dokladů Vám bylo dodáno správné zboží.

Předem mnohokrát děkuji za Vaši zpětnou vazbu.

• binec

nemohu hodnotit, zboží ani po týdnu nedorazilo

• Nevím

Objednal jsem zboží označené jako skladem. Po 5 dnech jsem se dotazoval zda je objednané zboží odesláno. Po dvou dnech od dotazu mi přišla zpráva, že prý není zboží skladem a prý se má naskladnovat za další 3 dny. Tak jsem objednávku stornoval. Osobně bych v tomto obchodě se už nepokoušel něco koupit.

Nedoporuciji, v zadnem případě!Na zboží čekám víc než týden. Komunikace zmatecna.

Dlouhá dodací lhůta

Reakce obchodu E-SHOP | Triumf professional tools s.r.o.

Děkujeme za Vaši recenzi.
    Vaše objednávka byla z naší společnosti odeslána v den objednání (12.5.2020).
    Nerozumíme tedy nízkému hodnocení a uvedení informace o dlouhé dodací lhůtě.
    V případě, že Vám objednávka nebyla doručena, kontaktujte mě prosím na e-mail [email protected], abychom celou situaci mohli vyřešit k Vaší spokojenosti.

S pozdravem a přáním hezkého dne,
    e-shop a marketing manažer

• Nikdo nekomunikuje, žádná zpráva ani e mail.

Reakce obchodu E-SHOP | Triumf professional tools s.r.o.

Děkujeme za Vaši, byť negativní, recenzi.
    Velice se omlouvám, že Vám nebyla včas poskytnuta informace o stavu Vaší objednávky.
    Vámi objednané zboží bylo již v době provedení objednávky označeno jako "Na dotaz", což označuje produkty, které nejsou dostupné na našem skladě.
    Na Váš e-mail jsem Vám zaslal bližší informace ohledně dodání zboží.

e-shop a marketing manažer

• Objednávka mi byla potvrzena a od té doby žádná další reakce.

Reakce obchodu E-SHOP | Triumf professional tools s.r.o.

Velice se omlouvám za negativní zkušenost s naším obchodem, avšak Vámi objednané zboží "respirátor s ventilkem, 3 ks" bylo již v době Vaší objednávky vyprodáno a objednávka tedy nemohla být vyřízena.
    Momentálně nemáme ani bližší informace o dalším naskladnění, jak je uvedeno u produktu na našem e-shopu.

Ještě jednou se velice omlouvám za to, že Vám tato informace nebyla případně poskytnuta dříve i v případě objednání vyprodaného zboží.