Nedoručené
- Zboží přišlo v pořádku
- Kvalita zboží ( dětská osuška s kapucí) hodně předražená…Naprosto neodpovídá ceně. Tady si už nic nekoupim…
Reakce obchodu TRENDUP.CZ
Dobrý den, je nám líto, že osuška z organické egejské bavlny vám přijde jako hadřík. Gramáž osušky je 400g/m2!
Produkt jste koupila v akci -33%. V Německu ji máme za plnou cenou, tak to jste tady osušku koupila pod cenu. Osuška vám byla doručena do 2 dnů. Co se týče komunikace, nic jste s námi nekomunikovala, ani jste nežádala o vrácení, takže bohužel tady jenom vidíme snahu poškodit. Každopádně děkujeme za hodnocení.
TrendUp CZ SK -
- rychlost dodání
- pěkné zboží
- zboží přišlo poškozené - díra na dětských teplácích + křivý zip, ve 14
- ti denní lhůtě jsem vrátila a byla mi zaslána nižší částka, než za jakou jsem nakoupila
Reakce obchodu TRENDUP.CZ
Paní Zítková; když vám přišlo poškozené zboží jak tvrdíte, nechápeme proč jste nám nenapsala a o skutečnosti nás neinformovala.
Vždy se snažíme naším zákazníkům vyjít vstříc a to buď výměnou zboží na naše náklady tak, že k vám pošleme kurýra na adresu nebo vrácení produktu. Peníze jsme vám vrátili obratem, ale strhli jsme částku za zboží, které bylo vráceno poškozené.
TrendUp CZ SK -
Objednala jsem dětskou teplákovou soupravu, kterou jsem zaplatila předem. Došla však jiná a levnější. Budu vracet.
Pani Beštová,
děkujeme za hodnocení. Bohužel kolega si spletl produkt. Kolegyně ihned reagovala na váš e-mail, aby se situace vyřešila k vaší spokojenosti, ale o výměnu jste ani nezažádala.
Co se týče ceny, poslali jsme vám dokonce dražší produkt a ne levnější jak uvádíte. Hezký den.
Tým TrendUp CZ SK -
Dětská tepláková souprava Bunny - po prvním vyprání na 30 stupňů se odlepila písmena
Tepláková souprava Bear - dost drsná podložka na vnitřní straně na zadečku tepláčků - našitý medvídek
Kojenecký overal - v pořádku, příjemný materiálReakce obchodu TRENDUP.CZ
Dobrý den pani Kašubová, děkujeme za hodnocení.
Souprava Bear - Prémiová bavlna, v případě, že vám souprava nevyhovovala, měla jste nárok do 14 dnů odstoupit od smlouvy a zboží vrátit.
Co se týče soupravy Bunny, muselo se jednat o vadný kus. Mrzí nás vaše hodnocení, protože jste nás vůbec nekontaktovala a nežádala o výměnu, určitě bychom váš problém vyřešili.
Přejeme hezký den.
www.trendup.cz -
Asi chyba pri sprave eshopu -- prodal mi vec, ktera uz nebyla v prodeji a prodejcce to pak v nadledujicich dnech zrusil.
Stane se, ale ja uz rozjel kokem toho narozeninoveho darku pribeh, ktery tim darkem mel vyvrcholit, takze ted jsem dost v prusvihu, ktery musim do zitra nejak vyresit.
Pekne dekuju za takovy sluzby...!!!Reakce obchodu TRENDUP.CZ
Pane Iwo Škramlík, mrzí nás to, byla to systémová chyba o které jste byl okamžitě informován a taky jsme vám nabídli dražší produkt za stejnou cenu jako omluvu! (Objednávka 17.5.2021).
Peníze jste dostal hned zpět okamžitou platbou - 18.5.2021.
TrendUp.cz -
Nepříjemné překvapení bylo, že objednaný produkt byl k kartonové krabici jen tak bez jakéhokoliv obalu či alespoň sáčku...
Reakce obchodu TRENDUP.CZ
Pane Miroslav Musil, velice nás překvapilo vaše hodnocení. Tím, že produkty balíme do krabic, zvyšujeme náklady, abychom minimalizovali použití plastových obalů. Děkujeme zákazníkům, kteří si toho váží, i když ne všechno zboží se nám podaří zabalit do krabic.
Taky se stěžujete na dodací lhůtu; balík vám byl doručen druhý pracovní den od objednání na výdejní místo.
TrendUp.cz -
- Zboží nesplnilo moje očekávání, cedulky odtržené, scházel jakýkoliv doklad. Vrátila bych, ale nevím jak.
Reakce obchodu TRENDUP.CZ
Děkujeme za váš názor. Mrzí nás, že produkty s certifikací OEKO-Tex Standard třída 1 nesplnili vaše očekávání. Doklady vždy zasílame mailem.
O vrácení jste nás vůbec nekontaktovala či už přes email nebo telefonicky, proto nás vaše hodnocení překvapuje. -
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
- Přišel mi nekvalitní výrobek
- Na dotaz, zda mám pouze já vadný výrobek přišla odpověď: Když se vám to nelíbí, můžete to vrátit
- Když jsem e-shopu napsala na jejich stránky recenze, tak mi byly obě smazány a e-shop mi zakázal přístup na jejich stránky
Hrůza, lidé neochotní až neslušní. Byla mi smazána recenze a zakázán přístup na webové stránky, i když jsem s obchodem jednala slušně.
Reakce obchodu TRENDUP.CZ
Milá pani Třetinová, na vaši recenzi jsme odepsali i dne 18.12: ''děkujeme za váš komentář. Samozřejmě jsme vám dali možnost produkt vrátit kvůli nespokojenosti a vysvětlili jsme vám, že produkt není vadný. Polštářek z bavlny je jednym z bestselleru a doposud se nám nikdo nestěžoval. Bohužel fotky můžou někdy skreslovat a s tým my nic neuděláme. Hezké svátky přejeme. TrendUp.cz''.
Byla jste dostatečně informovaná ohledně polštáře, odepsali jsme vám vysvětlení, zda je to vadný kus a nejenom jako všude uvádíte, že jsme vám napsali o možnosti vrácení produktu v případě nespokojenosti.
Doposud jste produkt nereklamovala nebo nežádala o vrácení zboží do 14 dnů.