- skvělá komunikace obchodu od objednávky po doručení...
- pestrý sortiment
Děkujeme za čas, který jste věnoval kladnému hodnocení. Za TRENDO, Pavel Heřman
Vše OK
Reakce obchodu Trendo.cz
Děkujeme za doporučení našeho e-shopu. Vaše spokojenost nás těší. Za TRENDO, Pavel Heřman
- rychlost
- Vše v pořádku doporučuji
Reakce obchodu Trendo.cz
Děkujeme za Vaše kladné hodnocení a doporučení našeho obchodu. Za TRENDO, Pavel Heřman
- rychle jednani
Reakce obchodu Trendo.cz
Rychlost je nejčastěji zmiňovaná vlastnost obchodu s námi. To, co vidíte v zelené dostupnosti, může být u vás následující pracovní den. U žlutých dostupností nás před objednávkou neváhejte kontaktovat. Za TRENDO, Pavel Heřman
- rychlé jednání
- Flexibilita a rychlost
Děkujeme za pochvalu :-) Za tým TRENDO, Pavel Heřman
- bezproblémové doručení
Děkujeme za chválu po našeho smluvního speditéra. Za TRENDO, Pavel Heřman
Rychlost dodání. Dobrá komunikace a ochota pracovníků.
Reakce obchodu Trendo.cz
Děkujeme za plnou recenzi a kladné hodnocení spolupráce s námi. TRENDO
- Zboží bylo dobře zabalené, neničí se při transportu.
Reakce obchodu Trendo.cz
Děkujeme za pochvalu balení. Tuto disciplínu se snažíme neustále zlepšovat. Díky Vám víme, že se nám to daří. Za TRENDO, Pavel Heřman
- Vstřícné a velmi rychlé jednání.
- 0
Opakuji , co jsem napsal.
Reakce obchodu Trendo.cz
Děkujeme za pochvalu našich "doprovodných služeb", které poskytujeme na cestě kvalitního zboží od našich výrobců do vašich domácností. Za TRENDO, Pavel Heřman
- velký výběr v nabízeném sortimentu
Reakce obchodu Trendo.cz
- Je velmi obtížné se tam dovolat
Velmi vstřícní, pomohli mi rychle vyřešit chybu způsobenou výrobcem
Reakce obchodu Trendo.cz
S e-shopem obsluhujeme zároveň vzorkovou prodejnu, která je pro vás otevřená každý všední den od 9 do 17 hod. Někdy se práce nahromadí a je obtížné se příchozímu hovoru věnovat. Vždy však voláme zpátky, popř. můžete využít komunikace přes e-mail nebo poradnu :-). Za recenzi děkujeme. TRENDO, Pavel Heřman
- Rychlé dodání, jednoduché objednání
Jedna součástka grilu nebyla v balení, obchodem okamžitě vyřízeno s výrobcem, teď už je to na něm.
Reakce obchodu Trendo.cz
Za nekompletní dodávku se omlouváme. Tento typ komplikací nás vždy mrzí, ale stejně tak vždy vyřešíme nedostatek ve spolupráci s výrobcem k Vaší finální spokojenosti. Za TRENDO, Pavel Heřman
Komunikace s obchodem i samotná objednávka byly bez problémů,
k naprosté spokojenosti.Reakce obchodu Trendo.cz
Těší nás Vaše spokojenost a děkujeme i za sepsání krátkého komentáře. Za TRENDO, Pavel Heřman
Vše OK
Děkujeme za kladnou recenzi. Tým TRENDO
Objednal jsem dřez, který jsem obdržel rychle a v pořádku.
Reakce obchodu Trendo.cz
Děkujeme za pochvalu. Pokud zasíláme granitový dřez, vždy jede v "OTEVŘENÉM BALÍKU"! Před převzetím od přepravce máte vždy možnost zboží zkontrolovat, zda je nepoškozené a způsobilé k montáži. Vše je podrobně popsáno v obchodních podmínkách. Už jen kvůli tomuto odstavci stojí za přečtení. Za tým TRENDO, Pavel Heřman
Nemám výhrady, rychlost spokojenost
Děkujeme za plnou recenzi. Za TRENDO, Pavel Heřman
- Vše v pořádku
Reakce obchodu Trendo.cz
Děkujeme za pochvalu. Jsme rádi, když jsou věci v pořádku :-). Za TRENDO, Pavel Heřman