zboží jsem zaplatila ale zatím žádná zpráva kdy bude dodáno
Reakce obchodu Trendo.cz
Nešťastná recenze od vystrašené paní, podléhající mediální masáži. Někam jsem poslala peníze a do hodiny u mě nestál pošťák. V tomto případě se jedná o dodávku náhradních dílů s realizací 3-4 týdny od objednání. Se zákazníkem je komunikováno, recenze nás celkem nespravedlivě poškozuje. Ale i takový je obchod. Za TRENDO, Pavel Heřman
- Nekompletní dodávka příchytek
Reakce obchodu Trendo.cz
Co k této recenzi dodat. Zákazník po 9 dnech od převzetí zásilky reklamuje, že mu přišel standardní originální sáček Alveus s 12 příchytkami, ale na dřezu je 16 pozic. To, že jsou na dřezu volné pozice, aby byl manévrovací prostor, si nenechal vysvětit a trval na dalších 4 kusech příchytek. No, budiž.
Tuto informaci jsme dostali dnes v 13:56. V 15:01 byly zákazníkovi doposlány zdarma další příchytky přímo od českého zastoupení značky, přesto jsme si zasloužili hodnocení 0,5 z 5 hvězdiček za kvalitu komunikace. Škoda.
Za tým TRENDO, Daniel Hlaváček -
Dlouhá dodací lhůta.
Reakce obchodu Trendo.cz
Zde je vidět, jak je obchod individuální. Rychlost doručení patří mezi naše nejčastěji zmiňované přednosti. Ověřený zákazník nakoupil v obchodě www.trendo.cz před 1 měsícem, před 2 týdny napsal recenzi a s 10% nedoporučuje obchod pro dlouhou dodací lhůtu. A to zboží obdržel do 14-ti dní. Možná si objednal zboží "Na dotaz", ale určitě něco, co v momentu objednání nebylo skladem. O dostupnosti se zákazníkem vedeme komunikaci a proto má vždy volbu počkat nebo se postavit do jiné fronty. Naše e-shopy nabízejí dostatek alternativ pro náhradní řešení. Když už se stane, že se zamilujete do produktu, který nikdo jiný nemá skladem a nikdo jiný ani neumí vyrobit, buďte prosím shovívaví a trpěliví. Děkujeme. Za tým TRENDO, Pavel Heřman.
V dobre objednání byl produkt v dostupnosti do 5 dni. Po 3 dnech od objednani jsem obdrzel email, ze bude dodano cca za 14 dni.
Ani po teto dobe neni produkt dorucen. Komunikace ze strany obchodu nulova. KatastrofaReakce obchodu Trendo.cz
Komunikace je našimi zákazníky velmi často vyzdvihovaná vlastnost. Zákazník uvádí nulovou komunikaci a o větu dříve uvádí, že obdržel informativní e-mail s úpravou dodacího termínu. U zboží, které nemáme v okamžiku objednání skladem se to bohužel někdy stává. Ale komunikace proběhla, zákazník měl právo volby, kterou neužil. Mohl objednávku zrušit nebo požádat o alternativní produkt. Nic z toho se nestalo. Škoda, Tomáši. Za tým TRENDO, Pavel Heřman
- V eshopu je uvedeno, že v balení k dřezu je i těsnění a prichytky, což není pravda.
Reakce obchodu Trendo.cz
Záleží na typu dřezu, který si zvolíte. Součástí dodávky je kompletní příslušenství k montáži. Není třeba nic dokupovat. Pokud si koupíte granitový dřez, těsnění není potřeba, jelikož instalace probíhá na silikon. Každopádně jakékoliv nesrovnalosti v dodávce promptně řešíme. Pavel Heřman
- nabízí něco co nemá
- Pekny web a filtrovani
- Naprosty Nezajem, podpora vam rekne "O tom se nebudu s vámi bavit" (mluvime o PŘÍSLUŠENSTVÍ KE DŘEZU) , nikdo ne upozornil ze drez nebude mit zadny otvor pro baterii
The sink is still not delivered and without any insight on when it will be delivered
Objednala jsem ve čtvrtek zboží které bylo skladem. Do pondělka se mi nikdo neozval. Zboží jsem potřebovala akutně. V pátek jsem psala email ó tom zda se objednávka vyřizuje či ne abych případně objednala jinde. V pondělí mi přišel email že objednávka je v řízení a bude druhý den odeslána. Že se čekalo na dávkovač saponátu. Během půl hodiny telefon že nebude ani dřez. Že se sešlo ten den hodně zákazníků,což je nesmysl. Měla jsem vybraný i otvor který by museli udělat navíc. Pokud by byl dřez připravený k odeslání museli by ho již vyrezat. Podle mě ho podstoupili někomu jinému pokud ho vůbec měli. Neseriózní jednani. Objednávku jsem ještě ten den během telefonické komunikace zrušila. Nikdy více!
- zboži jsem obj. doslo ale neuplne a od te doby co jsem psal že něco chybí se nikdo neozval
Reakce obchodu Trendo.cz
bohužel žádný email ohledně reklamace nám od vás nedošel. Prosím znovu o zaslání, abychom to mohli dořešit.
s pozdravem
Aleš Hlaváček
trendo.cz -
- nabízené zboží neměli
Snaha nahradit jiným zbožím byla, paní ochotná,ale koupili jsme zboží přesně podle představ a tak jsme byli zklamaní.
- nedodržení doby dodání zboží
- žádné
- špatně informuje
STRAŠNÉ!!!
Pokud je zboží vyprodané, tak to máte mít u toho produktu a ne nám pak volat za den/dva , že zboží už není a nebude! Nedoporučuji.