spony na sud 120 l nepasují!!!

Reakce obchodu Tref.cz

Dobrý den. Pokud jste objednal spony na sud 120l a měly být na sud 120l, tak určitě pasují. Pokud jste udělal chybu ve špatném měření, spony Vám bez problémů vezmeme zpět. Nechápu tedy Vaši reakci, ale děkujeme za Váš názor.
    Tým TREF

• Neměli aktualizovány e, shop

Dobrý den.
    Ještě jednou se omlouváme, ale snažili jsme se Vám to telefonicky vysvětlit. Ne vždy jde vše na 100%. Nicméně děkujeme alespoň za 20% :-)
    Tým TREF

• Při expedici zboží poslali e-mail, že se spletli a cena je mnohem vyšší, než jsem měl na objednávce a potvrzení objednávky.

Reakce obchodu Tref.cz

Dobrý den, chyba se stala při komunikaci serveru a PC. Omlouváme se ještě jednou, už by se to nemělo stát. Tým TREF s.r.o.

s SK neobchoduju

• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

• Spatne obalene zbozi, posta neuznala reklamaci, zbozi poskozene

Pozor na obchodní podmínky, ověřte si reálnou cenu a zejména cenu a podmínky dopravy.

Reakce obchodu Tref.cz

V tomto případě, kdy zákazník zvolí jako dopravu náš rozvoz do oblasti kam nemáme závozy, tak nemůžeme zboží přivézt levně nebo úplně zdarma, tuto variantu dopravy zboží nabízíme nadstandartně dle našich možností a až po domluvě.

Zboží mělo být doručeno v pondělí 19.9.2016 Dorazilo až ve čtvrtek 22.9.2016
    To je jediná moje výhrada .

Hezký den .

M. D.

Reakce obchodu Tref.cz

Zboží jste objednal večer 15.9. my jsme jej odeslali (předali dopravci) následující den 16.9., o odeslání jste byl informován, jak telefonicky, tak e-mailem. Že Vám dopravce nám z neznámého důvodu nedoručil zásilku tak jak měl, je skutečnost, o které jsme nevěděli, a tudíž jsme neměli možnost ji nijak ovlivnit.
    TREF

Som v šoku objednany tovar važil 0,32 kg a pri preberaní na pošte mi povedali že tovar váži 3,5 kg. Po otvorení krabice góól.Prepačte ale platit za viac ako 3 kg smetí ktoré ste mi nabalili ako vypln je ostuda.Takto zarabate na zákazníkoch. Nemate výčitky neni vám to trapne Anna

Reakce obchodu Tref.cz

Snažili jsme se zásilku zabalit tak, aby křehké polystyrenové kazety dorazily bez újmy, rozdíl v ceně poštovného na Slovensko při váze do 2 kg a do 4 kg je maximálně 10 Kč, o ceně dopravy jste byla předem informovaná a odsouhlasili jsme si ji. Poštovné se platí české poště, není to náš zisk. I při tak malé objednávce jsme se Vám snažili maximálně vyjít vstříc, dokonce jsme Vám fotili kazety, zda sedí požadovaný odstín, který jste nemohla nikde sehnat, takže nechápeme Vaše rozhořčení.
    Team TREF

• Nekvalitní zboží,stropní kazety měly každá jiný rozměr,musely se zařezat na správný rozměr - zbytečné zdržení a práce navíc.

Nedoporučuji - nekvalitní zboží.

Reakce obchodu Tref.cz

U nejlevnějšího zboží kvalita odpovídá ceně. V nabídce máme i jiné druhy stropních kazet než ražené, které jsou přesnější, ale dražší.

TREF

Nedoporučuji z prostého důvodu - sud má velmi tenkou stěnu a velmi lehce se poškodí. Přišel mi s nalomeným okrajem a teď místo abych chytal déšťovou vodu čekám na vyřízení reklamace u české pošty !!! A už jsem byl informován, že pokud sud nebude stát na asolutně rovném a pevném podkladu, tak praskne celý.

Reakce obchodu Tref.cz

Mrzí nás, že Vám zboží přišlo poškozené, zboží je vždy třeba řádně zkontrolovat a v případě poškození nepřebírat. Pokud by reklamace nebyla vyřízena k Vaší plné spokojenosti, kontaktujte nás.
    Obecná zásada u všech kádí na dešťovou vodu vyrobených z plastu je, že by měly stát na rovném podkladu a že není vhodné jejich podkládání kameny, tlakem vody by mohlo na takovém nerovném podkladu dojít k deformaci dna a případnému prasknutí.

• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

• neví, co mají nebo nemají skutečně na skladě
    • slíbili dodání zboží, aby mi následně způsobili dost problémů tím, že až druhý den po objednání zavolají, že zjistili, že zboží vlastně nemají

Chyba se může stát komukoliv, ale osobně jsem se na tref.cz spálil a příště bych zde proto už nenakupoval.

Reakce obchodu Tref.cz

Bohužel v originálním kartonu, ve kterém měly být bílé poličky a byl takto označen, byly poličky šedý mramor, zjistili jsme to až po té, co jsme zákazníkovi potvrdili, že bílé poličky jsou skladem a tímto se ještě jednou omlouváme.

• cena
    • Vaša reakčná doba je strašne dlhá a hlavne bez informácií.

Reakce obchodu Tref.cz

Bohužel e-mail s veškerými informacemi o ceně dopravy a možnostech zaslání na Slovensko byl odeslán, ale jak se ukázalo Vám nepřišel, nebo skončil ve složce "spam".
    TREF

Komunikace i rychost perfektní. Zboží mizerné kvality. Kolečka se rozpadají a ani ostatní plastové části dobře nedrží.

Reakce obchodu Tref.cz

Uvítali bychom, kdyby jste nám napsal na náš
    e-mail [email protected], o který druh zboží se jedná.
    Děkujeme.
    TREF

• Rychlost vyřízení objednávky.
    • Jelikož jsme zboží nedostali koupit v místě bydliště.
    • Nevím,asi žádné.

Cena přijatelná ve srovnání s jinými obchody.
    Nejsem zastánce nákupu přes internet, ale nic jiného nám nezbylo, raději nakupujeme přímo v obchodě v místě bydliště.
    Určitě ano.
    Rychlost a spolehlivost.

Reakce obchodu Tref.cz

Děkujeme za Vaše velmi kladné hodnocení, avšak nechápeme proč náš obchod nedoporučujete.

• komunikace

ruším obchod není žádná komunikace

• Dobrá cena
    • Neumí zabalit správně zboží - rozbitý cukroměr zaslaný v sudu nezajištěný proti pohybu.

Reakce obchodu Tref.cz

Chybu udělal nový zaměstnanec, byl už řádně poučen, aby se to neopakovalo.
    TREF

• rychlé vyřízení objednávky, spokojenost se zbožím
    • zatím o žádných nevím

další zboží , pokud bude v nabídce opět objednám