Platební metoda jen převodem je pro mne nepřijatelná
Bohužel mi přišlo úplně jiné zboží než jsem si objednala
- Už nikdy více už týden čekám na zboží
Reakce obchodu Trafika 12
Od nás zásilka odešla v pořádku, ale u přepravce je pohřešovaná (ztracená)...
I to se bohužel někdy stane.
Dnes jsme proto odeslali novou zásilku.
P.J., Trafika 12 -
- Naprosto k nicemu,něco strasnyho
Reakce obchodu Trafika 12
29.11. objednáno a 30.11. připraveno k vyzvednutí ve výdejním místě Zásilkovny.
Nevím co je na tom "Naprosto k nicemu,něco strasnyho" ?
P.J., Trafika 12 -
Komunikace žádná a délka dodání katastrofa, počítal jsem,že mi zboží dojde v útery max středa no a je pátek a stále nic. v tomto obchodě si už nic nekoupím!!!
- Produkt přestal fungovat ještě v den doručení,jednalo se o cigaretu blu
Žádná komunikace a dlouhá doba doručení bez jakéhokoliv emailu o prijeti platby či odeslání zboží
Bohužel zboží nedorazilo, obchod nedal na vědomí zda vůbec produkt má či nemá, zda ruší či neruší objednávku prostě nic. Obchod nereaguje a nekomunikuje a na webových stránkách klame zákazníka s dobou doručení.
Nabíječka nenabiji
- po zaplacení zboží jsem čekal 6 !!! dní na doručení
Když mi po 3 dnech objednané liquidy nedorazily, dotazoval jsem se na stav objednávky a ze strany prodejce mi bylo sděleno, že zboží není skladem a objednávku mi zrušili... Neuvěřitelně neprofesionální, neomalený přístup! Nedoporučuji!!
Po týdnu se nikdo neozval a ani nic nedorazilo :-((
- All of the products I received were expired.
- One of the products was not the correct one. (also expired, though)
- Komunikace
- Sklad
- Čekací doba
Objednala jsem 19.2. Jedno jedine aroma a dnes je 8.3. A z obchodu žádná reakce ohledně jakéhokoliv zpoždění. Pouze automaticky e-mail ohledně přijetí objednavky. Vypadá to, ze tam nikdo nepracuje nebo to mají na háku... kdo ví
- V nabídce produktu uvedeno, že je součástí baterie , bohužel to bylo špatně napsané na E- Shopu, tak jsem se nachytal a koupil jsem Joy AIO pro C, na jiných obchodech upozorňují, že součástí balení není baterie, mohl jsem nakoupit levněji jinde. Jo, když ptáčka chytají pěkně mu zpívají.
Objednala jsem si e-cigaretu + 5 naplni. Prisly mi 3.
Na e-schopu mněli příchuť skladem, tak sem si ji objednal a online zaplatil a za dva dny přišel email s omluvou, že příchuť skladem není, tak jsem to zrušil. Nevím, ale když nějaká příchuť není skladem, tak to tam napíšu,ne. Nebo je to asi strašnej problém.
na starnkech je napsano ze doruceni behem 3 dnu. po vic nez tydnu jsem napsal dotaz ohledne stavu zbozi. obchod neodpovida.
Bylo mi zasláno jiné zboží než jsem si objednal a to i jiná barva prostě jste odeslali zboží kterého jste se potřebovali zbavit a ne zboží které si objedná zákazník
Obchod nabízí zboží, které nemá v dostatečném množství skladem. Shop vám dovolí vytvořit objednávku, tu zaplatíte a ve finále se vám ozvou emailem, že místo 10 objednaných kusů mají pouze 1 ks.