kvalitní oblečení, vyzkoušeno.

Reakce obchodu Tradetex

děkujeme za Vaši objednávku a za doporučení našeho obchodu! Jsme rádi, že jste spokojená s kvalitou našeho oblečení a že zboží dorazilo včas.

Přejeme hezký zbytek dne
    tradetex.cz

• - velmi ochotná zaměstnankyně na zákaznické lince, která se vším poradila

Reakce obchodu Tradetex

děkujeme za Vaši objednávku a pozitivní recenzi! Jsme rádi, že jsme Vám mohli pomoci. Pokud budete mít jakékoli další dotazy nebo potřeby, neváhejte se na nás obrátit.

Přejeme hezký den
    tradetex.cz

Rychle doruceni, spokojenost s vyrobkem

• První zkušenost a jsem spokojená

kvalitní výrobky s rychlou dodávkou

• 9

• Rychlost
    • Serioznost
    • Komunikace na dobré úrovni

• rychlost vyřízení objednávky
    • zboží velmi chatrné
    • všude se páralo
    • při dotyku s látkou se hned dělaly díry ,montérky jsme měly jen pár hodin na sobě, pak už to nešlo
    • vysoká cena za velmi velmi nízkou kvalitu

Reakce obchodu Tradetex

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Rádi bychom uvedli, že jste si u nás zakoupila pracovní kalhoty určené pro zdravotníky a kuchaře, nikoli montérky. Naše kalhoty jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, které jsou navrženy tak, aby vydržely běžné opotřebení při práci.

Je nám líto, že jste se nesetkala s očekávanou kvalitou. Doposud jsme neobdrželi žádnou reklamaci ani stížnost ohledně tohoto výrobku, což nám bohužel neumožňuje detailněji prověřit a vyřešit Váš případ.

Prosíme Vás, abyste nás kontaktovala prostřednictvím naší zákaznické podpory na [email protected] nebo na telefon 596 539 221 abychom mohli situaci podrobněji prošetřit a najít vhodné řešení. Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá a rádi bychom Vám pomohli.

Děkujeme za pochopení a těšíme se na Vaši odpověď.
    tradetex.cz

Velký výběr zboží, rychlé dodání, kvalitní materiál a rozumné ceny.

• Rychle..kvalita dobrá

Skvělá komunikace, a ochota vyjít vstříc.

Přišla jiná barva bot. Zboží sem nevracela.

Dobrý den Gabi,

velmi se omlouváme za nepříjemnost, která Vám v souvislosti s vaším nedávným nákupem vznikla. Je nám líto, že Vám přišla jiná barva bot než očekávaná.

Je pro nás důležité, abyste byla s našimi produkty a službami plně spokojena, a proto bychom rádi vyřešili tuto situaci. Je nám však líto, že jste se na nás ohledně této záležitosti neobrátila.

Rádi bychom nabídli nápravu. Pošleme Vám správnou barvu bot se slevou a dárkem.

Jestliže máte jakékoliv další dotazy či připomínky, neváhejte nás kontaktovat. Jsme tu pro Vás a rádi vám pomůžeme.

Děkujeme za pochopení

DOPORUČUJI spokojenost rychlé vše OK

• spolehlivost, profesionální jednání, skvělá komunikace

Reakce obchodu Tradetex

děkujeme za Vaší pozitivní recenzi! Jsme velmi potěšeni, že jste byla spokojena s našimi službami. Jsme tady kdykoliv pro Vás.

Těšíme se na další setkání!

• Dobrý a kvalitní výběr

• Rychlá dodávka zboží
    • Zboží perfektní, které sedí

Celková spokojenost

Kvalita, rychlé dodání.

Rychlé doručení.

• vysoce kvalitní a rychlé