- rychlost
- Vynikající produkt a rychlé dodání.
- Nákup sortimentu zboží, který není v kamenném obchodě.
- Zatím nevím Byl to můj první nákup.
určitě doporučuji
Zboží bylo objednáno 4.10. a prozatím nedorazilo, přestože tam bylo uvedeno "skladem". Ze strany obchodu nepřišla vůbec žádná informace o tom, že zboží nemají. Stále čekám...
Reakce obchodu www.touchback.cz
Dobrý den, mrzí nás vaše nespokojenost. Nicméně náš obchod si váží zákazníků a v případě jakýchkoli nesrovnalostí ihned zákazníky informujeme e- mailem nebo telefonicky.
Dne 5.10. jsme na vaší emailovou adresu odeslali e-mail s tím, že se Vám velice omlouváme ale bohužel vznikla chyba ve skladové evidenci a Vámi objednaný odstín byl ve chvíli vytvoření Vaší objednávky vyprodán. Dále pak jsme Vám do e-mailu přiložili odkaz na partnerský e-shop, kde Vámi požadovaný odstín skladem je a můžete si ho ihned zakoupit. Prosíme, o zkontrolování e-mailové pošty a odkazu spam. Ještě jednou se omlouváme a přejeme hezký den. -
Obchod a komunikace výborná, nicméně zboží jiź tak perfektní není.
Tužka mi připadá " vyschlá".
Za tu cenu jsem si představovala lepší produkt
Jinak internetový obchod doporučujiReakce obchodu www.touchback.cz
Dobrý den, děkujeme za Váš komentář. Mrzí nás, že nejste s fixou na obočí spokojená. Je potřeba fixu skladovat hrotem dolů aby nedocházelo k vyschnutí. Před odesláním každou fixu kontrolujeme jestli kreslí.Zkuste prosím fixu skladovat hrotem dolů. Pokud i přesto se Vám fixa bude zdát vyschlá, napište nám. Obratem Vám zašleme fixu novou.
- zboží jsem nikde jinde neobjevila, rychlost dodání
- Byl to první nákup a neobjevila jsem žádnou slabinu
- Výhoda: nabízí zboží, které nikde jinde nemají
5 zvězdiček
- spolehlivost
- rychlejší odeslání
- pohodlnost, rychlost
doporučuji
- rychlost dodání
- zboží jsem již dlouho sháněla
- Zboží které jinde nenajdu