Reklama
Přihlásit se a přidat recenzi

• rychlost

• Vynikající produkt a rychlé dodání.

• Nákup sortimentu zboží, který není v kamenném obchodě.
    • Zatím nevím Byl to můj první nákup.

určitě doporučuji

Zboží bylo objednáno 4.10. a prozatím nedorazilo, přestože tam bylo uvedeno "skladem". Ze strany obchodu nepřišla vůbec žádná informace o tom, že zboží nemají. Stále čekám...

Reakce obchodu www.touchback.cz

Dobrý den, mrzí nás vaše nespokojenost. Nicméně náš obchod si váží zákazníků a v případě jakýchkoli nesrovnalostí ihned zákazníky informujeme e- mailem nebo telefonicky.
    Dne 5.10. jsme na vaší emailovou adresu odeslali e-mail s tím, že se Vám velice omlouváme ale bohužel vznikla chyba ve skladové evidenci a Vámi objednaný odstín byl ve chvíli vytvoření Vaší objednávky vyprodán. Dále pak jsme Vám do e-mailu přiložili odkaz na partnerský e-shop, kde Vámi požadovaný odstín skladem je a můžete si ho ihned zakoupit. Prosíme, o zkontrolování e-mailové pošty a odkazu spam. Ještě jednou se omlouváme a přejeme hezký den.

Obchod a komunikace výborná, nicméně zboží jiź tak perfektní není.
    Tužka mi připadá " vyschlá".
    Za tu cenu jsem si představovala lepší produkt
    Jinak internetový obchod doporučuji

Reakce obchodu www.touchback.cz

Dobrý den, děkujeme za Váš komentář. Mrzí nás, že nejste s fixou na obočí spokojená. Je potřeba fixu skladovat hrotem dolů aby nedocházelo k vyschnutí. Před odesláním každou fixu kontrolujeme jestli kreslí.Zkuste prosím fixu skladovat hrotem dolů. Pokud i přesto se Vám fixa bude zdát vyschlá, napište nám. Obratem Vám zašleme fixu novou.

• zboží jsem nikde jinde neobjevila, rychlost dodání
    • Byl to první nákup a neobjevila jsem žádnou slabinu

• Výhoda: nabízí zboží, které nikde jinde nemají

5 zvězdiček

• spolehlivost
    • rychlejší odeslání

• pohodlnost, rychlost

doporučuji

• rychlost dodání
    • zboží jsem již dlouho sháněla

• Zboží které jinde nenajdu
  • Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.