Super děkuji spokojenost
- Rychlost, komunikace super
- Velký výběr, rychlé doručeni, skvela komunikace
Naprostá spokojenost :-)
- kvalitní potraviny
- spolehlivé a rychlé dodání
- výborná komunikace
- Rychlé dodání, široký sortiment LOWCARB produktů a skvělý zákaznický servis.
Skvělý e-shop s opravdu širokým sortimentem, kvalitní LOWCARB produkty a lidé, kteří rozumí svému oboru. Vždy se vším ochotně poradí a doporučí to nejvhodnější. Kladně hodnotím i dodání do 2 dnů.
Úžasný obchod. Všechny výrobky jsou opravdu výborné
Zboží není dosud doručeno (téměř dva týdny od objednání), i když bylo vše skladem a uhrazeno online. Po prvním týdnu mi bylo sděleno, že na skladu probíhala inventura (celý týden?), ale bude neprodleně expedováno. Zásilka bude někde na cestě, ale kde vůbec netuším :-(
Reakce obchodu TOPNATUR
velmi se omlouváme za pochybení v komunikaci. Všechny naše objednávky jsme expedovali ihned po inventuře a bohužel je zásilka v systému dopravce stále ve stavu "na cestě". Dopravce jsme kontaktovali ohledně zjištění stavu doručení objednávky, ale bohužel více dělat nemůžeme. Nyní je na dopravci, aby doručil balíček a v případě ztráty zásilky jej reklamoval. Vždy se snažíme expedovat zboží do dvou pracovních dnů. V případě inventury jsme však avizovali dopředu, že bude sklad v režimu inventury a všechny balíčky budou doručeny po inventuře. Bohužel do tohoto termínu vstoupil také víkend. Prosím o zaslání e-mailu na [email protected], kde s Vámi rádi vyřešíme znovu zaslání balíku a případné kompenzace. Děkujeme a přejeme hezký den. Váš TOPNATUR -
- Vše moc dobré a rychlé dodání.
- Ochota, rychlé dodání balíčku
- Skvělé výrobky. Všechny jsou chutné a low carb, takže paráda. Budu objednávat další
- Rychle dodani
- Rozmanité možnosti úhrady nákladu za dopravu
- Low carb produkty
- Chybí množstevní slevy
- Vysoká cena low carb produktu
- rychlé vyřízení
- Rychlé jednání
Objednávka je vždy velmi rychle odeslána. Ke kazdé o jednávce dostanete kartičku s poděkovánim za nákup. Kaše jsou snadné na přípravu a jsou prostě nejlepší :-)
velký výběr, kvalitní zboží, rychlé zaslání,
Rychlost, vstřícnost, ráda se vracím
- Kvalitní produkty, rozumné ceny.
- Rychlost dodání a přehled výrobků.