• Zbozi jsem objednala a nikde nebylo napsano ze neni skladem.
    • Na emaily reaguji az po telefonicke urgenci

• Pěkné zboží za přijatelné ceny.
    • Dlouhá doba dodání

Zboží zatím po 12 dnech nedorazilo. Dodací lhůta má být 14 dní, tak doufám že dorazí.

• Batohy absolutně neodpovídají ani ceně ani využití

Nekupovat batohy podle obrázků

• Zboží výrazně neodpovídalo obrázku.

Zboží je nekvalitní a nedopovidá popisu. Nedoporučuji.

Reakce obchodu TopBatohy.cz

mrzí nás Vaše zkušenost, zřejmě došlo k nějakému omylu. Pokud máte zájem problém řešit, kontaktujte nás prosím, není problém provést reklamaci.
    Hezký den,
    TopBatohy.cz

-Batoh se mi na stránkách líbil a byl za dobrou cenu
    -Dorazil úplně jiný batoh (vzor měl stejný, ale jinak se s batohem na obrázku ani trochu neshodoval)
    -Zatím čekám na odpověď obchodu ohledně reklamace
    -Zboží bylo doručeno celkem rychle

• jediný obchod, kde jsem narazila na černý, plátěný batoh
    • nízká cena
    • v celku rychlá komunikace a rychlé dodání zásilky
    • nekvalitní fotky
    • málo fotek zboží
    • málo informací o zboží
    • malý výběr
    • nekvalitní zboží

Obchod bych nedoporučila. Chtěla jsem si zde koupit batoh, který ale nebyl na skladě (na jiných e-shopech si zboží objednáte, i když není skladem a počkáte si hold dýl, ale budiž). Napsala jsem tedy e-mail, kdy bude zboží skladem a dostalo se mi odpovědi, že do dvou týdnů. Zboží bylo skladem za asi měsíc a půl, nicméně oceňuji aspoň rychlou komunikaci. Batoh přišel v pořádku, ale jen co jsem ho vytáhla z obalu, došlo mi, proč byl tak levný - už na první pohled je velice nekvalitní, což z té jedné neostré fotky na e-shopu nejde poznat, smrděl jako vietnamská tržnice a navíc má na sobě (na tom nejviditelnějším místě, jak jinak) čínské klikyháky, které jsou na první pohled vidět (z fotky opět nešlo rozpoznat).

• Lze nakoupit z domova i mimo prac.dobu.
    • Nevýhoda -zboží je jen na obrázku,
    • raději nakupuji v normálních obchodech, kde si lze na zboží sáhnout. Baťoh je tenký a asi se brzy roztrhne...

Někomu tento způsob nákupu vyhovuje, mně ne.
    Zboží jsem koupil jen kvůli svojí dceři,
    v běžném obchodě bych si vybral kvalitnější materiál.

Uběhly dva týdny a objednané zboží stále nemám. Prý není skladem, ačkoli informace na e-shopu slibuje dodání 7-14 dnů.

• všechny

nenakupovat zde

• žádné výhody
    • dodací lhůta

Nákup NEDOPORUČUJI!!!! :-(
    Batoh jsem objednala 1.12.2014 s tím, že mi do vánoc dorazí, měla jsem ho pro dceru pod stromeček.
    Na můj dotaz kde batoh je mi napsali, že by měl do vánoc dorazit,ale hlavně záleží na dodání od České pošty.Svádí to na ČP, ale kdyby zboží odeslali tak už ho pošta dodala minimálně 3krát:-(
    Dcera ho dostane až po vánocích, a to ještě jestli vůbec dorazí.
    Jedním slovem: KATASTROFA

• Nekomunikace

• dodací lhůty

Ve stejný den jsem si objednala ze 3 internetových adres zboží také i ze Slovenska. Jediná objednávka stále vázne na cestě- Vaše.

• Dodaci lhůty zboží!!!!

• zbozi na obrazku vypada lepe nez v realite. Ale pomer cena/kvalita je to dobre.

• žádné
    • dorazilo jiné zboží a na reklamaci je 30 dnů, tak snad do vánoc dojde to správné

sleva na další nákup místo omluvy a okamžité výměny je fakt na naštvání

nemohu hodnoti nic jsem nedoatal je email a číslo objednavky