- rychlé efektivní jednání včetně závozu až do přesného místa kam je potřeba
- Rychlé jednání
Matrace mi nevyhovovala, zkoušela jsem si ji sice předem v obchodě, ale to nestačilo, potřebovala jsem si na ní zkusit spát. Byla na mě příliš tvrdá. Nebyl problém ji do 14 dnů vrátit a komunikace s obchodem byla velmi příjemná.
- Po dohodě s operátorkou velmy rychle
uzasny pristup pri prevzeti, pan mi pomahal nalozit matraci, usmevavy, mily
Rýchle doručenie, perfektný servis a komunikácia.
Zboží jsem objednával s vlastním vyzvednutím. Bylo připraveno k odběru téměř okamžitě. Obchod i výdejní místo bylo v bývalém areálu ČKD trochu komplikované najít. Před platbou mi paní v obchodě nabídla, ať se na matrace podívám a vzhledem k tomu, že nemám s taštičkovýma matracema zkušenost, tak mi dala rady a doporučení jak se o ně starat. Na výdejním místě mi pán ze skladu pomohl matrace naložit. Na hodnocení samotných matrací je zatím brzy, spali jsme na nich pouze 3 noci.
Po pár dnech nelituju, jediný co, tak někomu by nemohl vadit zápach lepidla
- Rychlost dodání produktu
vše o.k.
Rychlé dodání.
Po objednání jsem měla matraci doma hned druhý den. Velice oceňuji!
Jsem spokojená jak se zbožím, tak s doručovatelem, rychlostí doručení a kvalitou matrace. Děkuji Bednářová.
- Velmi rychlé dodání, spokojenost
Vse okolo nakupu probehlo tychle a bezproblemu, jen jsem byl prekvapen velikosti polstare, ktery byl zdarma k matraci. Velikost 40x40 neni polštář zdarma, ale polstarek zdarma.
- rychlost
- Ještě jsem nezažil tak rychlou objednávku skvělá komunikace
Rychlo, skvela proaktivna komunikacia ohladne objednavky, aj pomoc dopravcu na mieste. Dakujem. Spi sa moc dobre :)
- cena / kvalita
- rychlost dodání i na neskladové položky ( do 4 dnů )- na neskladové nebo vyprodané položky se jinde čeká týdny
- super jednání
- stránky vypadají jak nabídka TV produkt - chtělo by to lepší zpracování
- Rychlost dodání, super komunikace,spokojenost ba 1.
- Žádná