- Rychlé vyřízení
- Dobrý zákaznický servis, který byl operativně schopen upravit objednávku.
Dobrá práce
- Rychlost vyřízení objednávky a doručení
Super obchod doporučuji
- Dobrý obchod s kvalitními matracemi za dobrou cenu s milým a ochotným personálem.
- Rýchle doruceni
- Super matrace
Matraca mi bola doručená 2.deň od objednania, je pohodlná, ale na hodnotenie je ešte skoro, uvidíme časom ako sa na nej bude spať
- Dobrá komunikace, rychle dodani
- Rychle dodání
- Slušný výběr
- Matrace nebyla srolována, což mě překvapilo a značně zkomplikovalo vynesení do 2. patra
rychlost, cena
- nabízí vcelku kvalitní zboží
- velmi ochotná obsluha
- umístění výdejny, nicméně vzhledem k cenám nájmů asi chápu
- Mezi skladem a prodejnou není příliš dobře označená cesta, obzvlášť za tmy
Celkově jsem s obchodem spokojen, zboží na stránkách dobře popsáno, objednávka vyřízena ten samý den, při vyzvedávání všichni ochotní a ještě jsem si odvezl něco navíc, takže za mne perfektní.
- Rychlá dodání matrace
- Příjemná komunikace i přístup
- Matrace mi tvrdostí nevyhovovala a i tak nebyl vůbec žádný problém matraci vrátit ( perfektní přístup )
Matrace mi byla doručena druhý den, ale bohužel mi byl dodán špatný rozměr. Po tel. hovoru mi bylo zboží ihned vyměněno a následující den mi byla dodána matrace správná včetně polštáře jako omluva. Komunikace s pracovnicí byla příjemná, paní okamžitě sjednala nápravu id kompenzací. Rozhodně tento obchod doporučuji-
Dobré ceny, rychlé dodání a kvalitní matrace
rychlé vyřízení
- Dalo trochu problém nalézt prodejnu, ale všichni zaměstnanci byli velice vstřícní a příjemní. Nemám žádnou připomínku. Děkuji.
- rychlost, skvělá komunikace při výměně zboží
- rychle objednáno a doručeno
Zboží mi bylo dopraveno zásilkovou službou vzhledem k velikosti. Nelze nic vytknout.
- Matraci jsem objednala a ještě ten den mi z obchodu zavolali a navečer doručili.
- velký výběr
- rozumné ceny