Obchod neplní nařízení obchodního zákona;nedodává český návod.Až na vyžádání.
Výrobek je nefunkční.
Zboží dorazilo, ale vzhledem k technické závadě ho budu reklamovat (špatný druh přiložené páky-nedá se našroubovat na těleso louskáčku).
- Nefunkční výrobek, někdo utrhl drát k vypínači-zapínači
Výrobek je na dvě věci.
Obchod dobrý, zboží špatný
- není dodán originál
Na obrázcích a v popisu udáváno jako originál FLEX TAPE, ale dodána FAST TAPE ! Ta se dá jinde koupit levněji.
- Zbozi po tydnu nedorazilo. Pritom obchod sliboval dodani pred 4mi dny ...
- Možná jediný moment je,že jsem žádnou informaci nenašel,zda tento produkt je vhodný pro všechny okna.
Tento produkt,který by měl sloužit pro jednodušší čištění oken nesplňuje očekávání pro plastová okna. Byl to první produkt od této splečnosti.
Obchod nedodržel termín dodání přestože si nechal zaplatit za expresní dodání . Za mě nekalé obchodní praktiky a předáno ČOI.
- Přišlo nefunkční zboží a ted má jen starosti s reklamací
- Přehledné stránky ,velký výběr
Zboží objednáno ve čtvrtek s možností dodání express.V pátek info, že se připravuje k expedici. V pátek později info, bude dodáno v sobotu .Nic dodáno nebylo. Nechápu možnost dodání EXPRESS .Objednával jsem express protože jsem na zboží spěchal. V pondělí již k ničemu.Vše jsem zrušil.
Nefunkči kamera vyhozene penize.
ackoliv jsem objednala dva produkty na zkousku, obchod mi objednavku potvrdil s tim, ze jsem mohla zbozi take uhradit, do dnesniho dne zbozi nedorazilo s odkazem, ze bylo predane k preprave, avsak tato se vice jak l tyden neuskutecnila.
zboži neodpovida uvedenym parametrum
objednala sem 3 věci i zaplatila a samolepící tabule v balíčku chyběla.telefon týden nikdo nebere-takže nemůžu hodnotit kladně
Kráječ zeleniny napájený nabíjecím článkem nemá žádný výkon. Při krájení čerstvé mrkve se některý odříznutý kousek mrkve dostane mezi nože a horní desku a kráječ se zastaví. Kráječ bych doporučil jen někomu, koho nemám rád.
- u výrobku chybí český návod k použití
U dodávaného zboží není návod k použití v češtině. Výrobek běží jen když se nabijí. ON/OFF nefunguje.
zboží jsem zaplatila zatím nedorazilo
Objednala jsem si zahradní solární světla ve slevě XXL, 16 ks, za 99 kč jedno světlo, ale přišla světla menší, nechápu, kde se stala chyba, volala jsem do firmy třikrát a nikdo to nebral. Dnes už ty XXL jsou za 286 ks a to nechci. Jsem z toho smutná a tel. domluva není možná.
- Nekvalitní zboží