- Zboží mi nebylo dodáno. Obchod nekomunikuje!
- Nedoporučuji nakupovat u tohoto obchodu.
- Výrobek není možno použít bez současného připojení do elektrické sítě
- Doteď mi zboží bez omluvy nepřišlo!!!
Zdravím tak zatím zboží nebylo dodáno údajně je na cestě. Vraspir
- Velká nabídka, přiměřená cena
Používají Zásilkovnu s místy, které nemají vstup kódu klávesnicí, ale jen před mobil aplikaci a zde je velký problém. Aplikace žádá obrovské množství osobních údajů a online přístup k poloze a ještě jí to v mém případě trvalo hodinu, než identifikovala moji přítomnost u výdejního místa. Nikdy více.
- Výhoda žádná
- Zboží ještě nedoručili
Špatný obchod zboží nedorazilo, ale zaplatit si ho nechali
- Zboží dosud nemám :-(
- Bez mých zkušeností
Nechápu, proč bych měl něco komukoliv doporučovat !
Nemám žádnou zkušenost, jelikož to byl první nákup. Obchod provedl všechno tak, jak jsem očekával. -
- Posílají neobjednané zboží,jiný druh než je v objednávce.!
- Zboži zaplacene,nedododané.Stale se opakuji dotazy,jak jsem spokojen.Nejsem
- Obchod nekomunikuje v případě změn v objednávce
Sice jsem zaškrtl, že nemám zájem hodnotit obchod, přesto jsem nyní osloven.
Dobrá. Tak tedy, jestli mám možnost zvolit barevné provedení výrobku, tak to dělám , aby to vyhovovalo mě. Poté mi přijde místo zelené světle modrá, místo oranžové žlutá a místo červené růžová. Shrnuto, jen modrá byla správně že čtyřech objednaných. Nikdo mě nekontaktoval, jestli souhlasím se změnami z jakéhokoliv důvodu, přestože telefon, email i adresu jste dostali. Možná jen údaje na přeprodej. Kdyby to nebyly položky za pár korun, určitě bych to vrátil zpět. Už teď mě ta objednávka stojí čas a úsilí navíc. -
- Obchod nabízí co nemá.
Na eshopu inzerují, že produkt mají na skladu, ale při potvrzení objednávky přišlo info, že nemají a budou ho objednávat v zahraničí.
- Naprosto jste vybouchli,Zásilkovna mi píše ,že si to mám vyzvednout někde v Rumunsku!
Objednal jsem zboží, u kterého uvaděli, že je mají na skladě. Po zaplacení mi došel mail, že zboží na skladě nemají a musím počkat, až je naskladní. Od té doby nic...
Nabízejí zboží, které není na skladě a nechají si zaplatit dopředu; platba na dobírku nebyla možná. Objednáno a zaplaceno o Velikonocích, dodnes nedorazilo!
Reakce obchodu top-dent
dobírku jako způsob úhrady samozřejmě nabízíme a i mnoho dalších forem úhrady. Bohužel Vámi objednaná příchuť žvýkaček má stále výpadek v dodávkách a proto jsme nebyli schopni dodat v požadovaném množství. O celé situaci jsme Vás informovali a peníze jsme Vám samozřejmě vrátili a mrzí nás, že celou situaci interpretuje tímto způsobem. -
Zásilka došla nekompletní ani na druhy pokus
Reakce obchodu top-dent
je nám líto, že nám píše negativní recenzi, přestože na naší straně nedošlo k chybě, jak jste nám sám napsal v mailu. Ze tří Vámi vytvořených objednávek byla jen jedna uhrazena a ta byla odeslána tentýž den. Snad se jedná jen o nedorozumění. -
- Široký sortiment produktů
Nerozumím tomu, že dentální centrum nemá na skladě 2ks určité zubní pasty. Takže čekám na dodání už přes týden :(
- Dlouhé vyřizování objednavky.
- Dlouhé dodací doby
Opravdu dlouhé dodací doby bez informace o prodlevě z e-shopu.
Doporučit nemohu, ceny fajn, ale příště raději koupím dražší zboží s dřívějším dodáním.
Zboží hodnotit nemohu, ani po 8 dnech od zaplacení nemám objednávku doma.