Zboží nedoručeno. Žádná snaha o nápravu
- Dostala jsem jiný typ a musela ho poslat k reklamaci...
Reakce obchodu ToneryNaplne.cz
V souvislosti s Vaší objednávkou neevidujeme reklamaci ani vratku. Nejedná se tak například o objednávku od jiného dodavatele?
- Nelze se dovolat
Dne 17.10. jsem si přes zásilkovnu vyzvedla cartridge , které měly být kompatibilní s HP tiskárnou. Zkusila jsem barevnou, protože černá byla plná a bohužel nefungovala. Ten den jsem volala a poté napsala email, že jim vracím zpět nefunkční cartridge přes zásilkovnu a požaduji vrátit platbu na můj účet. Odepsali, že obsah balíku zkontrolují a platbu vrátí. Bohužel do dnešní doby 30.10. mi částka za cartridge nebyla vrácena zpět. Hlinková
Reakce obchodu ToneryNaplne.cz
Dobrý den, veškeré informace k reklamaci či vrácení zboží jsou řádně uvedeny na našem webu v sekci " Jak nakupovat" Pro naše zákazníky je dostupný bezplatný svoz Zásilkovna (ZDARMA), který balík bezpečně dopraví na naši adresu. Ve Vašem případě došlo k zaslání balíku na fakturační sídlo firmy a to i přesto, že je tato skutečnost vícekrát vyznačena na našem webu.
Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku
- dobrá cena
- lžou, že mají skladem
- slíbili dodání za 2-3 týdny, nedodali
- mohli zboží sehnat jinde a dodržet uzavřenou smlouvu, ale na zákazníka kašlou a jejich slovo nestojí za zlámanou grešli, tak se vymluvili na dodavatele
- poslali dobropis s osobními údaji jiného zákazníka, nestálo jim to ani za omluvu
Pokud zboží vlastně moc nepotřebujete, můžete zkusit štěstí. Jinak vřele nedoporučuji.
Reakce obchodu ToneryNaplne.cz
Dobrý den, produkt Oki, který byl objednán, nebyl veden jako skladem. Bohužel i po příslibu distribucí, že bude skladem do 2-3 týdnů se tak nestalo a produkt není dále dostupný s žádným termínem u nikoho z dodavatelů. Na základě této informace byl vystavěn dobropis s okamžitou platbou. Aktuálně jsme na základě krachu dovozce Oki, vyřadili většinu originálních tonerů a válců zcela z nabídky. Bohužel nejsme přímým dovozcem a tak tuto skutečnost nejsme schopni nikterak ovlivnit.
- Obchod vůbec nekomunikuje,dle mého názoru je to vše podvod.
Jsou to zloději
Reakce obchodu ToneryNaplne.cz
Dobrý den, v rámci vaší objednávky Vám byl vystaven dobropis a vráceny peníze, vše proběhlo ve lhůtě do 6 pracovních dnů včetně svátku a víkendu viz. emailová komunikace. V souvislosti s Vaší objednávkou, tak prohlédněte, zdali daná komunikace nespadla do spamu apod.
Nejsem spokojená s komunikací,několikrát jsem volala a nikdo nezvedal telefon. Dlouhá čekací doba.Nákupy u vás již nebudu realizovat.
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
- rychlé jednání
objednán komplet kontabilních barev pro tiskárnu Epson a dvě z nich byly pro tiskárnu HP - nelze použít.
- Dodávka rychlá a v pořádku
- Cartridge cl 541 xl - špatný tisk, pg 540 xl nekomunikovala s tiskárnou, zboží jsem vrátil
NAPLNE JSOU NEKOMPARIBILNI ,NEFUNGUJI SPRAVNE V NOVE
TISKARNE EPSON . JE TO PODVOD S NEFUNGUJICIM ZBOZIM
A NUTNOST VYMENIT ZA ORIGINALNI NAPLNE.
VYHOZENE PENIZE.Reakce obchodu ToneryNaplne.cz
Dobrý den, v případě, že Vám zaslané alternativní inkousty nefungují, kontaktuje naše reklamační oddělení. příjemný den Tonerynaplne.cz
Zboží jsem již zaplatil, ale zatím nic nedorazilo ani žádná zpráva kdy bude zboží zasláno
Tiskárna je nefunkční objednával jsem nové tonery a zbytečně jen vyhozené peníze doufám. Že mi peníze budou vráceny.
- poslány nekompatibilní barvy do tiskárny
Obchod nedoporučuji, byly mi zaslány jiné typy barev tudíž s tiskárnou nejsou kompatibilní.
- Do dnešního dne zboží nemám
- Nikdo se do teď ani z obchodu neozval ač jsem psal, že spěchám na zboží
- Žádná komunikace obchodu
Bohužel jsem tentokrát nespokojený, na zboží jsem spěchal, žádal obchod o rychlé dodání. Potvrzení přišlo s textem, že nejspíš následující den zboží odejde, ale ani po týdnu nemám žádné informace.
- Odpovídající zboží
- Nedodržení deklarované rychlosti dodání
Zaplatila jsem dodání do 24 hodin (věc opravdu spěchala), tonery dorazily za 4 dny.
Podvod, na objednávku nikdo nereagoval, infolinka je nefunkční. naštěstí jsem kupovala na dobírku, takže jsem o nic nepřišla...
Neni co hodnotit - zbozi zatim vubec nedorazilo
Zboží bylo v nabídce, že je skladem nebo do 3 dnů. A bohužel nebylo :-(
Reakce obchodu ToneryNaplne.cz
Dobrý den, ano. Informaci o stavu dostupnosti jsme Vám poskytli okamžitě emailem. V dnešní době je bohužel normální, že distribuce nemá vůbec některé položky.
Dělate si asi srandu...
Reakce obchodu ToneryNaplne.cz
Dobrý den, objednané zboží, originální inkousty od výrobce Canon bylo již v době Vašeho nákupu značeno, že není fyzicky skladem. Za stav, že dané zboží není v ČR dostupné plně zodpovídá autorizovaná distribuce Canon, která není schopna toto zboží zajistit. Daná situace nás mrzí, ale bohužel nejsme schopni ovlivnit. Zboží od např. výrobce STARink, kterého na trhu v ČR a SR zastupujeme je vyznačeno řádně skladem a je plně dostupné a v dostatečném množství.