• Výhoda byla pouze v rychlém dodání.

Co se týká doručení .to bylo perfektní.Ale co se týče zboží ,tak je nekvalitní.
    Syřidlo bylo doručeno s minimální trvanlivostí 9.12.2024.Minimální trvanlivost u tohoto výrobku je zavádějicí.Pro syření nevyhovující.Pevní syření po dodání s obvyklou dávkou trvalo 14 hodin.Při dalším sýření jsem dal trojnásobnou dávku a sýření trvalo 6 hodin.Dále už syřidlo nepoužívám jelikož je pro tyto účely nevhodné.Proto nejsem spokojený.

Reakce obchodu Tomscheese.cz

Dobrý den, pane Hanzeli,

jsem rád, že jste spokojený s rychlostí dodání.

Zakoupil jste syřidlo, které je v akci a je u něho uveden důvod slevy a to minimální trvanlivost do 9.12.2024. Předpokládám, že jste si této informace nevšiml, proto jste náš obchod nedoporučil a nebyl jste tak spokojen.

Mrzí mě, že Vám sýření nevyšlo, jelikož doba minimální trvanlivosti až v prosinci, by neměla mít vliv na Vaše sýření. Z mých zkušeností je většinou problém buď v mléku nebo v postupu. V syřidle ve velmi málo případech, ale i to je samozřejmě možné.
    Při zakoupení nového syřidla doporučuji udělat vždy test síly syřidla na Vaše konkrétní mléko a v případě, že se Vám to nedaří - vyzkoušet syřidlo na jiném mléku. Tím odhalíte, zda je problém v mléku nebo syřidle.
    Nevím, jaké syřidlo jste používal do teď, jelikož jste u nás dělal první objednávku a nemáme tak informace o historii Vašich objednávek. Může se stát, že jste měl jiné, silnější syřidlo (např. Fromase 750 TL) a vzhledem k tomu, že nepíše bližší informace, jakou dávku syřidla do kolika litrů mléka a při jaké teplotě jste sýřil, nedá se ani odhadnou, kde by mohl být problém.
    V případě, že byste chtěl Váš postup sýření probrat, nebojte se na mě obrátit. Rád s Vámi postup proberu.

Vojtěch Toms - majitel obchodu Tomscheese.cz

• Velmi rychle vyřízeno
    • Vstřícný pan majitel, který i poradí

Dobrý den.
    S tímto obchodem mám jenom dobré zkušenosti. Dodávka obratem,
    kultury s dlouhou dobou upotřebitelnosti, dobře zabaleno. Děkuji, Slaměnka

• Rýchlost, príde přesně to co si objednáte, skvelá komunikace

Nákup vždy bez problémů. Rychlé dodání.

• velká spokojenost jsou rychlý a spolehlivý velmi doporučuji

Rychlé dodání. Nakupovali jsem už několikrát a nemůžu si stěžovat.

Velmi rychlé dodání.

Nakupuji opakovaně, vždy velká spokojenost. Pestrý sortiment, krátká dodací lhůta, dobré ceny.

Super obchod, rychlé dodání.

• - sortiment
    • - cena
    • - rychlost doručení

super

• Rychlost dodání

• Vše super ochota rychlost nemám jedinou připomínku

• Rychlost

vše ok

Kupoval jsem poprvé celkové v pořádku

top v každém směru a vždy

Zboží zasláno obratem. V pondělí odpoledne objednáno, ve středu doma. Doporučuji

• Rychlost
    • Komunikace