- Komunikace
- Rychlost dodání
- Kvalitní zdravé produkty
Obchod doporučujeme všema tlapkama ❤️ Skvělá a vstřícná komunikace s obchodem. Neuvěřitelně rychlé dodání kvalitních a zdravých produktů pro chlupatého mazlíčka!
- kvalitní sortiment
- rychlé odeslání
Potřebovali jsme určitou konzervu, která byla vyprodaná u výrobce a tento eshop měl dostatečné množství. Objednali jsme, za dva dny byl balík doma a pejsci jsou spokojení. Co více si přát ♥ Moc děkujeme!!!!!! HAF!!!!!!
Reakce obchodu Tlapka-shop.cz
Děkujeme za krásnou recenzi!
- Velký výběr
- Fajn ceny
- Komunikace
Vše v naprostém pořádku
- Super výběr
- Fajn ceny
- Přátelský přístup
- Rychlé vyřízení objednávky i dodání
- Produkty převážně české výroby
- Kvalita je na prvním místě
- Podpora chovatelských stanic
- Podpora útulků
- o žádné nevím
Tlapka - shop.cz je v současné době naším hlavním dodavatelem stravy a hraček pro psy. Mohu ho jen doporučit. Komunikuje v podstatě obratem i mimo pracovní dobu. Produkty, které prodávají jsou kvalitní a pokud si vzpomenete, že chcete něco co oficiálně nemají (třeba jiný druh granulí od stávajícího výrobce), tak není problém a během chviličky vše zařídí. Za nás jsou TOP 1
- Empatie a vstřícné jednání
- Přátelská komunikace
- Rychlost vyřízení objednávky
- Rychlé dodání balíčku
- Česká výroba
- Možnost pomoci utulkům
- Když je vyprodáno, snaží se naskladnit co nejrychleji.
- Některé produkty bývají rychle vyprodané.
Celkově mám tento obchod velmi ráda a cítím se jako vítaný zákazník, kterého si opravdu váží. Líbí se mi přátelský přístup.
Vše bylo skvělé. Děkuji
Rychlé doručení
Děkujeme za hodnocení! ♥️
Obchod funguje na 100%, vše krásně zabalené, rychle dodání a pejskovi vždy vše chutnalo :)
- Přátelská komunikace
- Rychlost dodání
- čeští výrobci
V Tlapka-shopu.cz nakupuji velice ráda. Dodání proběhne vždy velmi rychle, v případě potíží komunikují obratem a problém rychle vyřeší. Produkty jsou kvalitní, poctivé české výroby a mají u našich čtyřnohých miláčků úspěch.
Děkujeme za hodnocení! ♥️
- Rychlá komunikace a řešení
- Prodej produktů, které jinde nenajdete
- Vstřícná paní majitelka
- Rychlost odeslání
Na Tlapkashop objednáváme pravidelně a jsme velice spokojení, paní majitelka je velice vstřícná ( takovou jinde nenajdete ❤️)řešily jsme problém s dopravcem, což ale nebylo způsobeno e-shopem ( prostě je dopravce d…) a řešila to i paní majitelka a i přes tento problém s nedoručením balíčku hned paní majitelka připravila nový a poslala ho znovu přes jiného dopravce abychom se vyhnuli komplikacím, že se znovu nedoručí. Moc doporučujeme ❤️
Děkujeme ♥️
- skvělý přístup
Vstřícnost, ochota, rychlost
- Cena (slevový kod)
- Misto 16x 440ml Konzerv pro psa mi jich poslali 15 a dve male 220ml, nikdo me nekontaktoval s informaci, ze se neco zmeni, nic mene stale tu jednu vetsi konzervu maji v prodeji.. pak nechapu proc jsem dostal dve malé
Reakce obchodu Tlapka-shop.cz
Moc nás mrzí, že výměnu takhle vnímáte.
Sklenička 440ml byla doskladněna až další den a z důvodu rychlejšího odeslání jsme zvolili 2x220ml stejného druhu aby bylo zachováno objednané množství bez rozdílu ceny.