• Komunikace
    • Rychlost dodání
    • Kvalitní zdravé produkty

Obchod doporučujeme všema tlapkama ❤️ Skvělá a vstřícná komunikace s obchodem. Neuvěřitelně rychlé dodání kvalitních a zdravých produktů pro chlupatého mazlíčka!

• kvalitní sortiment
    • rychlé odeslání

Potřebovali jsme určitou konzervu, která byla vyprodaná u výrobce a tento eshop měl dostatečné množství. Objednali jsme, za dva dny byl balík doma a pejsci jsou spokojení. Co více si přát ♥ Moc děkujeme!!!!!! HAF!!!!!!

Reakce obchodu Tlapka-shop.cz

Děkujeme za krásnou recenzi!

• Velký výběr
    • Fajn ceny
    • Komunikace

Vše v naprostém pořádku

• Super výběr
    • Fajn ceny

• Přátelský přístup
    • Rychlé vyřízení objednávky i dodání
    • Produkty převážně české výroby
    • Kvalita je na prvním místě
    • Podpora chovatelských stanic
    • Podpora útulků
    • o žádné nevím

Tlapka - shop.cz je v současné době naším hlavním dodavatelem stravy a hraček pro psy. Mohu ho jen doporučit. Komunikuje v podstatě obratem i mimo pracovní dobu. Produkty, které prodávají jsou kvalitní a pokud si vzpomenete, že chcete něco co oficiálně nemají (třeba jiný druh granulí od stávajícího výrobce), tak není problém a během chviličky vše zařídí. Za nás jsou TOP 1

• Empatie a vstřícné jednání

• Přátelská komunikace
    • Rychlost vyřízení objednávky
    • Rychlé dodání balíčku
    • Česká výroba
    • Možnost pomoci utulkům
    • Když je vyprodáno, snaží se naskladnit co nejrychleji.
    • Některé produkty bývají rychle vyprodané.

Celkově mám tento obchod velmi ráda a cítím se jako vítaný zákazník, kterého si opravdu váží. Líbí se mi přátelský přístup.

Vše bylo skvělé. Děkuji

Rychlé doručení

Děkujeme za hodnocení! ♥️

Obchod funguje na 100%, vše krásně zabalené, rychle dodání a pejskovi vždy vše chutnalo :)

• Přátelská komunikace
    • Rychlost dodání
    • čeští výrobci

V Tlapka-shopu.cz nakupuji velice ráda. Dodání proběhne vždy velmi rychle, v případě potíží komunikují obratem a problém rychle vyřeší. Produkty jsou kvalitní, poctivé české výroby a mají u našich čtyřnohých miláčků úspěch.

Děkujeme za hodnocení! ♥️

• Rychlá komunikace a řešení
    • Prodej produktů, které jinde nenajdete
    • Vstřícná paní majitelka
    • Rychlost odeslání

Na Tlapkashop objednáváme pravidelně a jsme velice spokojení, paní majitelka je velice vstřícná ( takovou jinde nenajdete ❤️)řešily jsme problém s dopravcem, což ale nebylo způsobeno e-shopem ( prostě je dopravce d…) a řešila to i paní majitelka a i přes tento problém s nedoručením balíčku hned paní majitelka připravila nový a poslala ho znovu přes jiného dopravce abychom se vyhnuli komplikacím, že se znovu nedoručí. Moc doporučujeme ❤️

Děkujeme ♥️

• skvělý přístup

Vstřícnost, ochota, rychlost

• Cena (slevový kod)
    • Misto 16x 440ml Konzerv pro psa mi jich poslali 15 a dve male 220ml, nikdo me nekontaktoval s informaci, ze se neco zmeni, nic mene stale tu jednu vetsi konzervu maji v prodeji.. pak nechapu proc jsem dostal dve malé

Reakce obchodu Tlapka-shop.cz

Moc nás mrzí, že výměnu takhle vnímáte.
    Sklenička 440ml byla doskladněna až další den a z důvodu rychlejšího odeslání jsme zvolili 2x220ml stejného druhu aby bylo zachováno objednané množství bez rozdílu ceny.