• Jsem spokojená s rychlostí doručení objednávky. Taky objednávka je snadná, všechno se krásně vyhledá.

Dobrý den Maru,

děkujeme za Vaši recenzi, která nás moc potěšila. Spokojenost našich zákazníků je pro nás nejdůležitější.
    Jsme rádi, že systém vyhledávání na našich stránkách je pro naše zákazníky jednoduchý.

Váš Tým TisknuLevne.cz

• Dobré webové stránky, u zboží, které jsem už někdy nakoupila je poznámka, že jsem koupila už v minulosti. Seznam mých tiskáren, do kterých nakupuju toner. Rychlost dodání. Možnost objednat jak originální tak kompatibilní tonery.

Dobrý den Dášo,

Moc děkujeme za Vaši skvělou recenzi! Snažíme se pro naše zákazníky služby neustále vylepšovat.
    Vaše reakce nám potvrdila, že se nám toto daří.
    Děkujeme

Váš Tým TisknuLevne.cz

Dodání v termínu, dobrá informovanost o stavu zakazky

Reakce obchodu TisknuLevne.cz

děkujeme za Vaši kladnou recenzi. Včasné dodání a informovanost o stavu zakázky je pro nás nejdůležitější.

Těšíme se na další spolupráci!

Váš Tým TisknuLevne.cz

Nakupovala jsem zde poprvé a jsem spokojená.

Reakce obchodu TisknuLevne.cz

děkujeme za Vaši kladnou recenzi. Jsme velmi potěšeni, že hned s prvním nákupem jste byla spokojena.

Těšíme se na další spolupráci.

ok

Reakce obchodu TisknuLevne.cz

Moc Vám děkujeme za kladné hodnocení. Velmi nás těší Vaše spokojenost.

• Rychlost, spolehlivost
    • skvělá komunikace

Nakupuji zde pravidelně
    Zboží mám druhý den po objednání, max. následující den (ale to bývá velmi vzácně)

Dobrý den Vero-Marie,

děkujeme za Vaši skvělou recenzi. Spokojenost našich zákazníků je pro nás nejdůležitější. Zboží někdy musíme stahovat z jiných prodejen a to se může někdy protáhnout do dalšího dne, vzhledem k přepravě.

Těšíme se na Vaši další spolupráci!

• Rychlost

Reakce obchodu TisknuLevne.cz

děkujeme za Vaši kladnou recenzi. Spokojenost zákazníka nás vždy potěší.

Rychlé vyřízení zakázky

Reakce obchodu TisknuLevne.cz

moc děkujeme za Vaši hezkou recenzi, velmi si ji vážíme! Víme, že rychlost dodání zboží je důležitá pro každého zákazníka. Vaše pochvala je pro nás skvělou motivací .

• rychlost

solidní obchod

Dobrý den Jaroslave,

Moc děkujeme za Vaše kladné hodnocení. Velmi nás těší Vaše spokojenost s naší společností.

Váš Tým TisknuLevne.cz

• Okamžite dodání, spolehlivost a vstřícnost.

Dobrý den Vladimíre,

děkujeme za Vaši skvělou recenzi. Spokojenost našich zákazníků je pro nás nejdůležitější a další motivací pro naši práci.

Těšíme se na Vaši další spolupráci!

Váš Tým TisknuLevne.cz

• spolehlivý dodavatel, po objednání rychlé ddání

Váš Tým TisknuLevne.cz

Překvapilo mne, že zboží nebylo zabalené v balíčku (při objednávce jsem nezaregistroval, že by to tak mělo být). Ve výdejním místě jsem sháněl balíček a způsobilo to menší nedorozumění, protože se jim tam pletly i balíčky ze Zásilkovny.

Reakce obchodu TisknuLevne.cz

Děkujeme za vaši recenzi a omlouváme se za vzniklé nedorozumění. Rozumíme, že situace mohla být matoucí. U některých objednávek se balíček nemusí balit zvlášť, pokud to není uvedeno při objednávce, ale určitě se zaměříme na to, aby bylo toto lépe komunikováno.
    Děkujeme za pochopení a budeme pracovat na tom, aby příští zkušenost byla ještě hladší!

Těšíme se na další spolupráci
    Váš tým
    TisknuLevně.cz

Při osobním vyzvednutí zboží se platí nesmyslné a ubohé poplatky za "dobírku" a "osobní odběr"...... člověk má pocit jako by sám sobě "hrál pošťáka - doručovatele..........

Reakce obchodu TisknuLevne.cz

Děkujeme za vaši zpětnou vazbu a omlouváme se, pokud vás poplatky zklamaly. Chápeme, že to může působit nelogicky. Tyto poplatky nám pomáhají pokrýt náklady spojené s logistikou a provozem výdejních míst, i když to může vypadat, jako byste si zboží vyzvedávali sami.

Budeme se snažit hledat cesty, jak tyto poplatky co nejvíce omezit, a děkujeme vám za pochopení a za to, že jste naším zákazníkem.

Váš Tým
    TisknuLevně.cz

• přehledný nákup
    • rychlé vyřízení objednávky
    • dostupnost zboží
    • pěkná cena

Reakce obchodu TisknuLevne.cz

děkujeme za Vaše doporučení. Spokojenost našich zákazníků je pro nás nejdůležitější.

termín si určím sama

Reakce obchodu TisknuLevne.cz

moc děkujeme za Vaše kladné hodnocení! Víme, že požadovaný termín dodání zboží je důležitý pro naše zákazníky.
    Vždy se snažíme vyplnit přání našich zákazníků.

Těšíme se na další spolupráci.

• Přehlednost, dobré ceny

Doporučuji

Dobrý den Lenko,

moc děkujeme za Vaše jasné hodnocení, velmi si ho vážíme! Velmi nás těší Vaše spokojenost s přehledností v našem vyhledávači a cenami našeho zboží.

• Rychlost doručení
    • Sortiment
    • Ceny
    • Komunikace obchodu

Reakce obchodu TisknuLevne.cz

moc děkujeme za Vaše kladné hodnocení, které nás velmi nás potěšilo. Spokojenost našich zákazníků je nejdůležitější.

Váš Tým TisknuLevne.cz

Vše proběhlo v pořádku. Spokojenost. Dobrý obchod. Doporučuji.

Reakce obchodu TisknuLevne.cz

děkujeme za Vaši krásnou recenzi! Spokojenost našich zákazníků je pro nás nejdůležitější.
    Vaše doporučení nás moc potěšilo.

• Rychlost vyřešení.

Reakce obchodu TisknuLevne.cz

moc děkujeme za Vaše kladné hodnocení, velmi si ho vážíme! Víme, že rychlost dodání zboží je důležitá pro každého zákazníka.

• Rychlost

Reakce obchodu TisknuLevne.cz

moc děkujeme za Vaše kladné hodnocení, velmi si ho vážíme! Vždy se snažíme dodat zboží co nejdříve, pro spokojenost každého zákazníka.