• Pořád mi nevrátili peníze.

• Kopie Crocsů

zboží dovezeno na zásilkovnu v jiném kraji!!!!!!!

• Zboží zaplaceno, asi to není vina obchodu, ale už týden je “na cestě” s do dnešního dne nedorazilo…,

Dobrý deň,

ďakujeme za hodnotenie na náš obchod. Tovar ste objednali v Sobotu, odoslali sme ho v Utorok zo Slovenska. Následne po 4 pracovných dňoch - v pondelok (žiaľ, cez víkend dopravca nedoručuje) Vám bola objednávka bez problémov doručená :)

Tím TifanTEX.

• Krabice byla roztržená, boty byly bez visačky, zjevně utržená, zbyl jen kousek plastu v botě

Pravděpodobně si někdo zboží zkusil, ale nebylo mu, nebo se mu nelíbilo. Tak nakonec zůstalo v krabici. Ale to, že byla krabice roztržená, se mi vůbec nelíbí a proto nedoporučuji.

Dobrý deň,

ďakujeme za hodnotenie na náš obchod. Tovar zasielame nový, nepoužívaný. Žiaľ, krabica sa mohla poškodiť aj prepravou. Taktiež, produkt bol v poriadku, prišiel nepoškodený, na to krabica (ochranný obal) slúži.

Tím TifanTEX.

Zásilka přišla zabalená tak, že jsem se do ní musel doslova prořezávat kartony. Zásilka nebyla komletní, k vycházkové holi chyběla gumová koncovka, Čekal jsem na zásilku týden.Zboží vrátím.

Dobrý deň,

ďakujeme za hodnotenie na náš obchod. V tomto prípade ste nás kontaktovali a bezplatne sme Vám gumovú koncovku doposlali, následne ste vyjarili spokojnosť mailom.

Ak budete mať na nás akékoľvek požiadavky, sme tu vždy pre Vás v pracovné dni od 7:00 - 15:00 na tel. čísle + 421 918 046 176. :) alebo mailom kedykoľvek na [email protected]

• To se nedělá po týdnu

Dobrý deň,

ďakujeme za hodnotenie na náš obchod.

Vašu objednávku ste vytvorili 25.9. Následne 7 dní ste objednávku neuhradili podľa Vami zvoleného spôsobu platby - kartou online. Zaslali sme Vám upozornenie spolu s údajmi k platbe. K tomu ste sa nevyjadrili. Následne sme objednávku dokopy po 11 dňoch zrušili (nie po týždni ako uvádzate), kedže ste neprejavovali záujem.

Tím TifanTEX.

• Inzerované rozměry 45- 23- 19 neodpovídají skutečnosti ! Byly mi dodány rozměry 45- 29- 23

• Zakoupil jsem zmetek

Zakoupil jsem plazmový zapalovač, bohužel krám který nelze nabít. Zapalovač bliká tudíž se tváří že se nabíjí ale neteče do něho proud. Vyzkoušeno nabíjení z noťasu a powerbanky výsledek stejný. Zapalovač jsem rozebral a zjistil že tam jsou jakési papírky které tvoří jakousi výstuhu k vypínači či co. Přívodní drát k nabíjecímu konektoru byl evidentně již opravován.

Dobrý deň,

ďakujeme za hodnotenie na náš obchod. V tomto prípade nás stačilo kontaktovať a bezplatne by sme Vám tovar vymenili za nový, prípadne vrátili peniažky :) Zapaľovače nerozoberáme, neopravujeme, musel tak prísť už z výroby.

Tím TifanTEX.

• Boty jsou strašně malinký jinak by byly dobrý

Dobrý deň,

ďakujeme za hodnotenie na náš obchod. V tomto prípade nás stačilo kontaktovať a bezplatne by sme Vám tovar vymenili za inú veľkosť, prípadne vrátili peniažky :)

Tím TifanTEX.

Kabel za 63 Kč jsem obdržel vadný. Celková cena s poštovným 223 Kč. Poslat reklamaci, jít na poštu a čas? Raději jsem si ho nechal proměřit a opravit v elektrodílně . Stovka na a je vyřešeno. Od této firmy nikdy víc.

Reakce obchodu TifanTEX

Dobrý deň prajeme Pán Jirka Floyd.

Ďakujeme za Vašu recenziu, a že ste si našli čas ju napísať. Čo sa týka káblu, komunikovali sme spolu cez mail a navrhli sme Vám bezplatnú výmenu za nový kus - pokiaľ teda bol nefunkčný, no od tej doby ste Nám už na mail neodpísali :)

• Nenašli adresu

Dobrý deň prajeme

Ďakujeme za Vašu recenziu, a že ste si našli čas ju napísať. Pokiaľ prepravca nevie nájsť adresu, je potrebné v maily, ktorý Vám od prepravcu vždy príde, opraviť adresu aby prepravca vedel, kde presne sa nachádzate. Pokiaľ tak nevykonáte, je možné že zásielka sa vráti späť ku nám.

dobrá cena i kvalita

Dobrý deň prajeme

Ďakujeme za Vašu recenziu, a že ste si našli čas ju napísať. Avšak, recenzií nerozumieme.

S pozdravom, Tím TifanTEX

špatná komunikace o objednávce a nešlo ani sledování kde objednávka je

Dobrý deň prajeme

Ďakujeme za Vašu recenziu, a že ste si našli čas ju napísať.

O objednávke na Vami uvedený mail boli odoslané všetky údaje aj maily, sledovať objednávku samozrejme bolo a je možné cez emaily od prepravcu Zásilkovna. Pokiaľ ale zákazník uvedie zle email, žiadne správy potom samozrejme nechodia - a toto sa žiaľ stáva veľmi často. Objednávka Vám bola doručená do 24 hodín od podania objednávky u prepravcu.

S pozdravom, Tím TifanTEX

• NEFUNKČNÍ V TOM SMYSLU,ŽE PO ODJIŠTĚNÍ,RESP. POSUNUTÍ POJISTKY K OTEVŘENÍ - VYSTŘELENÍ ČEPELE A NÁSLEDNÉM STLAČENÍ TLAČÍTKA,ČEPEL NEJDE VRÁTIT ZPĚT ........

TĚŽKO V TUTO CHVÍLI PO POSOUDIT

Dobrý deň prajeme Pán Miroslav

Ďakujeme za Vašu recenziu, a že ste si našli čas ju napísať.

Nôž je samozrejme funkčný, nôž nefunguje tak ako ste písali, otváranie funguje tlačidlom, avšak zatvoriť nôž je potrebné ručne tak, ako to je písané v popise produktu a tak, ako to je dokonca znázornené vo videu v produkte. Teda jeho funkčnosť ste si vysvetlili zle, kedže ste pravdepodobne nepostupovali podľa popisu či videa v produkte.

Je nám ľúto, že vďaka nie našej chybe, i tak ako obchod dostaneme od zákazníka hodnotenie "neodporúčam". Každopádne, pokiaľ ste očakávali inú funkčnosť produktu, mohli ste nám ho jednoducho vrátiť .

S pozdravom, a prianím nádherného dňa, Tím TifanTEX

Jsou to podvodnici,prej teplaky site na Slovensku a 8xxxl..houbelec jsou to teplaky z Ciny!!! Na Sape v praze za 100 kc!!!!!!! Sraci to jsou

Dobrý deň prajeme Pán Ludvik

Ďakujeme za Vašu recenziu, a že ste si našli čas ju napísať. Za ten istý čas ste mohli produkt zabaliť a podať vo výdajnom mieste Zásilkovny bezplatne - a tovar Nám vrátiť, pokiaľ s ním nie ste spokojný :)

Pozor - pri Vami objednanom produkte vôbec nieje a ani nebolo uvedené, že by bol vyrobený a šitý na Slovensku, túto informáciu pri produkte neuvádzame. Vyrábame pracovné oblečenie a iný druh teplákov - vždy je ale táto informácia uvedena v popise produktu.

Samozrejme, pri nepoužitom produkte a nespokojnosti s produktom či nefunkčnosti je dobré nás najskôr kontaktovať, a radi Vám vyriešime reklamáciu bezplatne pomocou Zásilkovny :) Áno, bezplatne, jednoducho výmenou, alebo vrátením peňazí za celú objednávku :)

Nekvalitní produkt

Dobrý deň prajeme

Ďakujeme za Vašu recenziu. O probléme s nekvalitným produktom žiaľ nevieme a jedinú info, ktorú od Vás máme je táto negatívna recenzia. Pokiaľ by ste Nám napísali mail aj s fotkami s tým, o čo konkrétne sa pri brúskach na nôž v cene 98 CZK jedná, radi by sme Vám pomohli danú vec vyriešiť :) Žial ale zatiaľ ste nás o probléme nekontaktovali

S pozdravom, a prianím nádherného dňa, Tím TifanTEX

Objednal jsem si ponožky bez gumicek u kotníku zboží došlo s gumickami u kotníku toto zboží jsem si mohl koupit u nas takových ponožek mám doma moc

Dobrý deň prajeme

Ďakujeme za Vašu recenziu. Mrzí Nás vzniknutá situácia, no o probléme sme sa samozrejme znova dozvedeli až pri čítaní tejto Vami zadanej negatívnej recenzie. Vôbec ste Nás o probléme nekontaktovali, ak by áno, radi by sme problém vyriešili, žiaľ nevieme, kde sa stala chyba.

S pozdravom, a prianím nádherného dňa, Tím TifanTEX

• Za tu cenu jinak v pohodě
    • Zip na peněžence nefunkční 2x

Dobrý deň prajeme

Ďakujeme za Vašu recenziu. Mrzí Nás vzniknutá situácia, no o probléme sme sa samozrejme znova dozvedeli až pri čítaní tejto Vami zadanej negatívnej recenzie. Vôbec ste Nás o probléme nekontaktovali.

• Široký výběr
    • Dobré ceny

Dobrý deň

Ďakujeme za Vašu recenziu, ktorá pravdepodobne mala byť pozitívna, no žiaľ je negatívna a obchod neodporúčate. V tomto prípade, tomuto hodnoteniu docela nerozumieme.