• Tovar zaplateny a neprisiel

Boty jsou minimálně o 1 číslo menší.

Objednala a už je to týden a ještě nedorazili

Dobrý den paní Mošnerová,
    Vaši objednávku jsem zkontroloval. Zvolila jste platbu převodem a uvedla jste chybný variabilní symbol (uvedla jste 2024011975, správně měla být na konci dvojka). Proto automat Vaši platbu nedokázal spárovat a nevydal pokyn k expedici zásilky. Platbu jsem přiřadil ručně a v pondělí by měla být Vaše objednávka expedována.

Jinak nic proti ale oproti jiným jsou strašně tvrdé ale uvidíme až se trochu proslapnou

Obdržela jsem zboží ,které mě nevyhovuje .Tato obuv je strašně cítit.Bylo mě vysvetleno že to je protože bylo uzavřené v krabici.Není to pravda je cítit dál.Něco jsem chtěla vracet nevyhovuje velikost,jenže chtěji vratku zaplatit kartou ,to já udělané nemám tak jsem tam psala,že to zaplatím z účtu ale nikdo se mnou nekomunikuje.Jsem Velice zklamaná.

Dobrý den paní Valdhansová,
    kolegyně s Vámi stížnost řešila mailem. Pak jste, jak jsem pochopil, napsala přes náš nový automatický reklamační asistent, který kolegyně ještě plně neovládala a komunikaci s Vámi obnovila až na základě této Vaší stížnosti zde na heurece.
    Zakoupila jste 7 párů obuvi, z toho 6 modelů je z materiálu Ethylen vinyl acetát, zkráceně EVA, který je vyroben z ropy. Poslední model je z imitace kůže a je použito lepidlo, které je opět vyrobeno z ropy.
    Prodejem tohoto typu obuvi se zabýváme již 15 let a máme zkušenost, že obuv, která je čerstvě vyndaná z kartonu, tak je materiálem cítit a po 2-3 dnech materiál vyčichne. Tuto naši zkušenost Vám kolegyně v komunikaci sdělila.
    Pokud Vám obuv i tak nevyhovuje, tak samozřejmě máte nárok ji vrátit a my Vám vrátíme peníze.

• Ceny jsou super, bezkonkurenční. Kvalitu posoudit nemohu, protože ještě po osmi dnech nic nedorazilo, dotazník na spokojenos došel již včera.
    • Po osmi dnech ještě nic. Pravda: info, že posílají mám.

Fakt: ceny super, unikátní, dodací doba jako z Temu.

Dobrý den pane Kaplane,
    koukám v systému, že jste zboží obdržel až za 11 dní od objednání, což je hrůza. Standardně expedujeme tak do dvou dnů.
    Zjistím, co se stalo a sjednáme nápravu, aby to příště bylo lepší, pokud nám tedy ještě někdy dáte důvěru.
    Pěkný den!
    Tomáš Zvára, jednatel TexBase

• dobrá cena
    • slušný výběr

hned při první objednávce (4 páry bot) mi došla jedna velikost špatně
    obchod sice promptně reagoval a nabídl mi možnost zaslání výrobku zpět a poslání nového, správného páru bot, ale při cena bot není příliš vysoká a za tu práci (zabalit, odnést na výdejní místo, pak čekat a zase si to jít vyzvednout) to vážně nestojí. Je to maličkost, ale nemělo by se to stávat. Příště boty za tu cenu oželím a připlatím si někde ve kšeftě...

Dobrý den pane Pukle,
    děkuji za recenzi. Mrzí mě, že jsme udělali chybu. Občas se to stane a pak narážíme na podobné komentáře, jako píšete Vy, a já to plně chápu, že boty jsou tak laciné, že vlastně nestojí za to, to nějak řešit a my přijdeme o zákazníka.
    No, těch chyb neděláme moc, asi v jednom případě ze sta, takže pokud byste to s námi ještě někdy zkusil, tak to už určitě vyjde :)
    Pěkný den a zdravíme do Řečkovic!
    Tomáš Zvára, jednatel TexBase

Boty byly úzké přes nárt. Boty stály 150 kč, ale vrací by stálo 120 kč, což se absolutně nevyplatí vracet. Tato zkušenost mi stačila a už nikdy víc. Krabice přišla rozbitá, zboží bylo jen tak dané do krabice, nijak zabalené.

Boty vydržely 5 min utrhl se pásek.

• Objednal jsem dva páry bot a u obou přišla jiná barva (chceš nechceš)

Reakce obchodu TexBase

Dobrý den pane Mikulecký, jste první z 341 zákazníků, kteří si zakoupili tyto konkrétní dva modely v této konkrétní barvě a na barvu si stěžují. Pokud Vám dodaný odstín tmavě modré barvy připadá natolik odlišný od odstínu tmavě modré barvy na fotce v našem eshopu, tak samozřejmě můžete zboží vrátit a my Vám vrátíme peníze.

Sedm dní od úhrady a zboží stále nedorazilo.

Číslo bot bylo stejne ale jedna bota je delší

Nikdo se mě neozívá a objednávka byla zaplacena 3.5. a furt nic

Obchod prodává nekvalitni tenisky. Strašně zapachaji, ze se z toho důvodu nedají nosit . Obchod nepise, kdo je výrobce, ale kvalita pryže je zoufale mizerná .

• Rychlé dodání, dobrý výběr velikostí, boty jsou fakt kvalitní
    • číslování

• Ani mi nepotvrdili platbu.Zboží dosud nedorazilo

Reakce obchodu TexBase

Bohužel jste uvedla špatný variabilní symbol. Namísto čísla objednávky 2024003038 jste uvedla pouze 202400303 a místo jména máme uvedeno "pantofle". Z tohoto důvodu automat neměl jak Vaši platbu identifikovat a zboží Vám neodešlo. Na základě této Vaši "recenze" bude platba ručně přiřazena a zboží bude obratem expedováno.

• Dětem na zahradu za příznivou cenu - dobrá volba.
    • Měla jsem objednány troje boty. Bohužel jsem jedny mě byly zaslány chybně. Jsem nemocná a nevím, kak mám udělat výmněnu za správné. Byla mě nabídnuta výmněna zdarma, ale stejně je to pro mě problém. Zbytečná starost.
    • Rychlé dodáni.
    • Nejsou perfektní.

• Rychlé dodání
    • Fajn ceny
    • Trička přišla flekata a s vyšisovanými pruhy

• Mám velikost 42, objednal jsem pro jistotu velikosti 43. Jedny nazuji s odřenýma ušima a to nesmím mít žádné ponožky, do druhých se nevejdu vůbec !! Vracet nemá žádný význam, protože jenom cena balíku je zhruba stejná jako cena jedněch bot. Proto TexBase nikdy více.

Dobrý den pane Gavendo,
    co na to říct? Samozřejmě máte jako zákazník pravdu. Ale jako zákazník máte také své práva a Vaším právem je například zboží do 14 dnů bez udání důvodu vrátit a my Vám následně vracíme peníze. Kdybyste také kontaktoval náš zákaznický servis ([email protected]), tak bychom Vám zboží zdarma vyměnili, což se stává ve stovkách případů ročně, protože nepadnoucí obuv koupená přes internet je celkem běžná vec. Recenze těchto zákazníků pak mají 100% a znějí: "Ceny jsou velmi nízké a ještě mi zdarma vyměnili nepadnoucí velikost".
    Pěkný den, T.Zvára, jednatel TexBase.

Už podruhé jsem se netrefila do velikosti - respektive poprvé jsem objednávala svou běžnou velikost, a boty byly MALÉ. V druhé objednávce jsem uposlechla doporučení "objednávejte o číslo větší", objednala jsem o číslo větší a boty jsou sice na délku OK, ale na šířku jak pro slona! Takže příště raději předem vyzkouším u vietnamců, než koupím - kvalitou to bude beztak podobné.

Dobrý den paní Srbová,
    velmi nás mrzí Vaše hodnocení, zejména proto, že jste od nás jako stálý zákazník zakoupila již 8 párů bot a 12 různých položek textilu. To, že Vám už druhé boty nesedí se samozřejmě může stát. Vy, jako zákazník, máte právo do 14 dnů zboží vrátit bez udání důvodu a my Vám vrátíme peníze.
    Vaši poznámku o srovnání se zbožím z tržnice nedokážu nijak komentovat, snad jen tolik, že my vyrábíme u renomovaných výrobců, máme certifikáty o kvalitě materiálu, platíme DPH, odvody za naše zaměstnance atd. Fakt, že naše výrobky prodáváme za takové ceny, že nás srovnávate s trhovci je spíše argumentem pro to, abyste nakupovala u nás a ne naopak. Hezký den. T. Zvára, jednatel TexBase