• Obchod mi doručil něco jiného, než jsem objednala

bylo mi doručeno jiné zboží, ani po týdnu nebyla objednávka napravena, komunikace naprosto šílená.

Reakce obchodu TermiHračky.cz

za doručení jiného zboží jsme se Vám několikrát omlouvali a všechny náklady s tím spojené vzali na sebe. O všech krocích které jsme prováděli jste byla dostatečně informována. Bohužel nemůžeme za to že přepravní služba nedodržela dobu svozu a doručení na vaší adresu.

• Dlouhá dodací lhůta

Týden pryč a zboží stále nedorazilo...přitom je skladem.

Nabízí něco,co nemají na skladě, zklamání

Dobrý den paní Laďko,
    děkujeme za recenzi. Tak jak jsme Vám psali v emailu ihned po zjištění situace. Zboží bylo vyprodáno na prodejně. Za tuto situaci se Vám ještě jednou omlouváme.

Objednávka se vyřizuje více než tyde

Objednávku jsem udělala v neděli, na eshopu uváděli že je zboží skladem. V pondělí mi přišel email, že se objednávka začala vyřizovat. Když jsem do čtvrtka nedostala zprávu o odeslání, začala jsem se zajímat. Na telefonní číslo nebylo možné se dovolat na email mi přišla sms s odpovědí, že zboží není skladem.
    Potřebovala jsem to pro syna jako dárek k svátku. Naštěstí nás zachránil jiný eshop.

Reakce obchodu TermiHračky.cz

velmi se Vám omlouváme za vzniklou situaci. Po zjištění, že zboží není skladem jsme ihned zboží začali shánět u dodavatelů. Bohužel i tam bylo vyprodáno tak jak jsme vás informovali pomocí SMS.
    Ještě jednou přijměte naší hlubokou omluvu za toto nedopatření

• Zboží zatím není dodáno

Reakce obchodu TermiHračky.cz

děkujeme Vám za hodnocení. Bohužel došlo k vyprodání zásob. Než se zboží opět naskladnilo trvalo to delší dobu.
    Vaše Termihračky.cz

objednávka nedorazila ani po více než týdnu od objednání; zatím žádný notifikační email; platba byla předem - snad se vymůže zpět

Reakce obchodu TermiHračky.cz

děkujeme Vám za hodnocení.
    Vaše Termihračky.cz

Psala jsem email, zatím bez odpovědi. Zásilka objednaná a zaplacená 02.03.21.

Reakce obchodu TermiHračky.cz

prošetřili jsme Vaší připomínku a provedli patřičné kroky, tak aby odpověď na vaší otázku byla co nejdříve vyřízená.
    Omlouváme se za způsobené komplikace a pozdržení při vyřizování objednávky.
    Vaše Termihračky.cz

• Vůbec mi nesdělili, že zboží nedorazi,tedy špatná komunikace.

Nabídka obchodu velmi zajimava, ovšem zklamal mě jejich přístup. Objednané zboží dle obchodu nefunkční, což se samozřejmě může stát, ovšem to,že Vám tuto skutečnost neoznami a Vy je musíte po x dnech urgovat, to by se stávat nemělo.

Reakce obchodu TermiHračky.cz

děkujeme za hodnocení. Bohužel došlo k pochybení ve vyřizování objednávky. Již jsme učinili patřičné kroky tak, aby se situace již neopakovala.
    Přejeme Hezký den
    Vaše TermiHračky.cz