- Nic nedorazilo
Reakce obchodu Tenolix.cz
děkujeme za recenzi. Vaši objednávku jsem dohledal a zjišťoval co se stalo - při objednávce jste požadoval slevu na produkt, kterou jsme nemohli akceptovat. O tomto jsme Vás obratem informovali s tím že jsme schopni Vám zboží doručit za klasickou cenu uvedenou na našich stránkách a to jste odmítl. Toto je důvodem nedoručení zboží.
S pozdravem,
tým Tenolix.cz -
- Na stránkách tvrdí že všechny prodávané výrobky mají nejnovější upgrade a samozřejmě češtinu. Není to tak můj Pard NV 007 češtinu nemá a v menu ani nenabízí.
Reakce obchodu Tenolix.cz
děkujeme za recenzi. Ověřil jsem Vaši objednávku a opravdu firmware neobsahoval češtinu. 22.05. Váš obratem náš technik kontaktoval a problém jsme vyřešili na dálku - zasláním aktualizace.
S pozdravem,
tým Tenolix.cz -
- Rychle zaslali rozbitý produkt.
- Neumí řešit reklamace, strávil jsem čekáním v jejich sídle více než hodinu.
Zboží přišlo nefunkční, nekompletní a rozbité.
Reakce obchodu Tenolix.cz
Jednalo se o použitý kus jak bylo uvedeno i na internetu a ve slevě. Vyřešeno se zákazníkem - v návodu je uvedeno používat externí nabíječku a nenabíjet primárně přes zařízení, jak nabíjel zákazník. U nás provedena výměna na počkání za nový bezvadný kus.
Po 10- ti dnech od objednání, jsem nedostal ani zboží a ani informaci o stavu mé objednávky ( kromě potvrzení převzetí objed ávky ) a to ani po urgenci