Veľmi dobre sa spolupracuje s touto firmou, všetky moje požiadavky vybavia kvalitne a včas, ďakujem.
Rychlost dodání
- Supr zboží za tuto cenu
Spolupracujeme se společností jako distributor a jsme nadmíru spokojení jak s B2B, tak obchodním zástupcem, který je ochoten i během prodeje se zákazníkem podat technické informace.
- Okamžitá spätná väzba. Serióznosť jednania.
- Nic nedorazilo
Reakce obchodu Tenolix.cz
děkujeme za recenzi. Vaši objednávku jsem dohledal a zjišťoval co se stalo - při objednávce jste požadoval slevu na produkt, kterou jsme nemohli akceptovat. O tomto jsme Vás obratem informovali s tím že jsme schopni Vám zboží doručit za klasickou cenu uvedenou na našich stránkách a to jste odmítl. Toto je důvodem nedoručení zboží.
S pozdravem,
tým Tenolix.cz -
- Všetko skladom, rýchle doručenie a profesionálny prístup.
vše OK
Som veľmi spokojná so službami obchodu skorym dodaním tovaru, tak isto s kvalitou výrobku.
- rychle doruceni
- mnoho veci skladem
- zbozi se da najit i levneji
- rýchlosť vybavenia objednávok, spoľahlivé doručenie, presný popis produktov na webe
odporúčam
- zbsolutne expresne dorucenie a perfektny pristup k zakaznikom.
- nema
- Super rýchle dodanie a spokojnosť.
Spokojen!!!
- Na stránkách tvrdí že všechny prodávané výrobky mají nejnovější upgrade a samozřejmě češtinu. Není to tak můj Pard NV 007 češtinu nemá a v menu ani nenabízí.
Reakce obchodu Tenolix.cz
děkujeme za recenzi. Ověřil jsem Vaši objednávku a opravdu firmware neobsahoval češtinu. 22.05. Váš obratem náš technik kontaktoval a problém jsme vyřešili na dálku - zasláním aktualizace.
S pozdravem,
tým Tenolix.cz -
- Som veľmi rád, že spolupracujem s touto firmou.
- rychlé dodání a odborná komunikace
Rychlé jednání, oznam, kdy bude zásilka doručena.
- Rychlé vyřízení.
- Rychlost dodávky zboží
Rychlost dodani zbozi z firmy Tenolix je opravdu excelentni a reseni reklamace bylo take velmi rychle ... nakupuji zde pro zsjemce pravidelne