- specializované služby přímo pro skialp
vstřícné a rychlé jednání, kvalitní zboží
- Zadny jiný obchod nema takovou nabidku a neposkytuje takove informace.
- Je daleko od mista meho bydliště :-)
Zajeďte se k panu Všetečkovi podívat a hlavne si s nim o telemarku popovídat :-)
- Jediný s tímto sortimentem v ČR.
- Nic.
Obchod mohu doporučit, domluva s panem Všetečkou bezproblémová.
- Maximálně osobní přístup, absolutní snaha vyhovět - fundovaný personál!
- oběcně by tam mohlo být ještě více různorodého zboží, chápu ale že jsme v Jičíně a ne v Praze!
Běžte tam a poznáte, že prodavači nejsou jen podavači, ale pohodoví lidi od "přírody"!
Velká spokojenost.
- Jednoznačně cena
Skvěly internetový obchod. Rýchlá a dokonalá komunikace, vše dle objednávky a telefonické dohody, rýchle vyřízení, prostě maximálná spokojenost. Všem můžu jenom doporučit.
- Odborné zázemí.
- Je geograficky špatně dostupný.
- dobrá cena a vynikající sortiment plus odborné zázemí
- nějaké asi budou, ale nic mě nenapadá
Pro toho, kdo ví co chce je to skvělé místo pro dobrý nákup. Pro toho, kdo se ještě neorientuje, výborné místo s odborným poradenstvím a kvalitním sortimentem.
- - Rychlost
- - Dostupnost
- - Přehlednost
- žádné
DOPORUČUJI... !!!
- Dobrá komunikace a vstřícnost.
Doporučuji bez výhrad.
- Erudovanost
- Na nic jsem nepřišel
Je to fajn obchodovat s lidmi, kteří tomu rozumí :-)
- rychlost
- pomoc s výběrem
Nakupoval jsem zde na doporučení známých + široká nabídka produktů.
- Vstřícná komunikace a odborné rady na dotazy.
- dobrý sortiment, velmi příznivé ceny. Ochota personálu.
- Osobní přístup k zákazníkovi.
- žádné
Cena produktu je více než uspokojivá, přístup prodávajícího je skvělý, na otázky reaguje okamžitě a problémy řeší osobním přístupem a ne rozesíláním standardních a šablonových emailů. Tento obchod vřele doporučuji.
- Tovar, ktorý iné obchody neponúkajú.
Dobre fungujúci e-shop s aj dosť špecifickým tovarom.
- Ma tovar ktorý som inde nezohnal
- ceny v evrach na slovensko
Výborná komunikace, ochotný přístup k zákazníkovi.
- Objednal jsem zboží, které nebylo vhodné k mým lyžím. S obchodem byla vynikající komunikace ohledně vrácení zboží.
- Prodejce se nadstandardně snažil nalézt atypické řešení, které by se dalo použít na staré lyže. S takovou ochotou jsem se již dlouho nesetkal.
Když vezmu v úvahu dvojí poštovné ( nabízel jsem že díky své chybě zaplatím znovu) a čas který prodejce mému problému věnoval, tak musel skončit v hlubokém finančním záporu. Vzhledem k ochotě je vidět, že mu jde v první řadě o spokojenost zákazníka a teprve v druhé řadě o jeho zisku. Doporučuji.
- Fugas je můj kamarád a ani by mne nenapadlo nakupovat někde jinde, a navíc děkuji za velmi vstřícnou cenu