• Aktivně volali, když neobdrželi platbu.
    • Nechtějí uznat zákonný nárok (napsali si opak do Všeobecných podmínek) a proplatit náklady na vrácení zboží. Už se neozvali, když jsem argumentovala zákonem a žádala záruku bezproblémové refundace.

Jsem spokojen se stoupacími pásy,avšak jsem nespokojen s lepidlem na nich použitých,jak bylo popisováno v nabídce,že lepidlo je lepší než dříve používané,opak je pravdou.Pásy nelepí a vlastní váhou se odlepují.Nezbývá mi než dokoupit za 700-800 kč lepidlo a pásy přetřít.Jsem sklamán,a nemám již ani důvěru k těmto lidem.

Reakce obchodu TELEMARK.CZ

rád bych vám pomohl vyřešit vaši situaci. Bohužel jsem nezaznamenal (ani nikdo z kolegů), že by jste se na kvalitu resp. na nefunkčnost lepidla dotazoval. To je opravdu velmi dobré a koresponduje s kvalitou lepidla na ostatních produktech značky Contour. Pokud máte opravdu pochybnosti o kvalitě a nefunkčnosti lepidla, pošlete nám pásy na reklamaci. Prověříme je.
    Předpokládám však, že jste si přečetl návod k použití. Jsou totiž některé situace, které vedou k nižší přilnavosti pásu. Je to zejména voskem neošetřená, špinavá či mastná a vlhká skluznice. Lepidlo má také horší účinky při velmi nízkých teplotách a horší přilnavost v případě lepení na skluznici se šupinami.
    Objednal jste si pás o šířce 38 mm pro vaše, jak píšete, "Bekk Cantry" lyže. V případě širších pásů by samozřejmě byla přilnavost lepší.
    Našim zákazníkům se snažíme vyhovět a těm, kteří nás osloví, i poradit. Velmi mě mrzí, že vaše hodnocení produktu přenášíte na lidi, s kterými jste vůbec nekomunikoval...

Jirka Všetečka