Velmi ochotná obsluha.

• perfektní servis, vše vyřízeno na místě k naprosté spokojenosti, nemohli jsme narazit na lepší místo co se týká profesionality a praxe bez které bychom správně zboží nevybrali, přesně na míru našim velikostem a potřebám

Recenze většinou nepíšu ale zde si čas s ohodnocením ráda najdu. S přítelem jsme si domluvili osobní schůzku, majitel se nám věnoval 3 hodiny a vybavil nás naprosto dokonale přesně našim "rozměrům" a potřebám, což bychom sami nikdy v jiném obchodě nezvládli. Díky jeho zkušenostem jsme si koupili přesně to, co jsme potřebovali (jmenovitě kompletní ski-alpy vybavení, vč. oblečení) a hned druhý den to vyzkoušeli a se vším jsme maximálně spokojeni. Je lepší vážit i delší cestu za profesionálem než nakoupit ve standardním obchodě "naslepo", pokud si něčím neste jistí, vždy doporučuji mířit za někým kdo má osobní dlouholetou zkušenost se sportem kterému se v obchodě věnuje. My jsme odhadli ten správný obchod pro nás a určitě si odtud rádi ještě objednáme nějaké další věci:) Panu Všetečkovi velmi děkujeme za osobní přístup a už nyní jeho obchod doporučujeme všude:)

• Vstricny a ochotny pristup

• Dobrá komunikace, snaha se domluvit.

OK

• Mali, čo som už dlho zháňal, super!!!

• Dobrá komunikace
    • Ochota poradit
    • Zkušenosti s vybavením

Super rychlé, ochota na infolince

• Rýchle dodanie

• Perfektni komunikace
    • Vstřícnost při doplnění objednávky
    • Rychlost zaslání
    • Poslání přes Zásilkovnu

• very good contact

Komunikacia mohla byt aj lepsia.

sympaticka promptnost

• Internetový obchod nedodržuje základní bezpečnostní standardy.

Zboží dorazilo rychle a to, co jsem objednal, potud ok.
    Během nákupu jsem zároveň provedl registraci, při té nicméně nastala chyba. Během následné komunikace i během standardní procedury změny hesla mi vždy přišlo heslo jako text v nechráněném e-mailu.
    Po upozornění na zjevné bezpečnostní riziko mi perosnál obchodu odpověděl (ve zkratce), že nic měnit nebude, zároveň bylo vidět, že vůbec nechápe že nějaké riziko existuje. Celkově mi bezpečnost obchodu příjde s velkým otazníkem a rozhodně nedoporučuju svěřovat jakékoli osobní údaje.

• Poradenství, rychlost dodání, ceny

Super sprzedawca. Bardzo dobry kontakt i obsługa, towar zgodny z opisem, bardzo szybka wysyłka i dostawa zakupionego towaru. Polecam

• odbornost, komunikacia, ochota poradit v prospech zakaznika
    • ziadne

• velmi rychla spedicia
    • unikatny sortiment

• Komunikace
    • spolehlivost
    • rychlost

přehledný, jednoduchý a uživatelsky přátelský web, rychlé dodání zboží