24.8.2020 jsem zboží objednala to, že měl být vše skladem bylo super. Následnou dovolenou obchodu jsem zjistila až po zaplacení. Obchod poslal jen potvrzení objednávky. Na www. stránkách je dodání do 48 hodin... dne je 4.9.2020 a stále nic nepřišlo. Dárek byl potřeba 31.8.2020.
    Dnes budu žádat o zrušení objednávky.

Dobré odpoledne paní Pavlo,

omlouváme se za komplikace, které jsme Vám svou nepřítomností způsobili.
    Informaci o dovolené máme uvedenou vždy na titulní straně e-shopu, aby byla vidět právě před uskutečněním objednávky.

Vaši objednávku jsme expedovali hned 02.09.2020 a PPL byla dodána dnes. Pokud byste se zbožím nebyla spokojena nebo by pro Vás již v tuto chvíli bylo nadbytečné, zašlete nám ho zpět na provozovnu do Čelákovic.

Mrzí mne, že jste se s Vaší objednávkou trefila právě do naší dovolené, protože za normálního provozu si zakládáme na rychlých dodávkách, což je i patrné z předchozích referencí od jiných zákazníků.

Ještě jednou se omlouváme za nepříjemnosti a přejeme Vám pohodový víkend.

S pozdravem,
    TT team

Zboží za téměř 6.000,-Kč, sada tří nožů a ocílka, bylo doručeno s prasklými a rozbitými obaly. Zejména obal na nože byl rozpraskaný a roztrhaný. Plastový obal na ocílku byl ve sváru prasklý v délce asi 6 cm. Samotné zboží bylo v pořádku, ale jelikož se jednalo o dárek pro jinou osobu, zkazilo to celý dojem ze zboží. Za tuto cenu bych předpokládala, že bude také obal v pořádku. Zboží bylo vhodně zabaleno, krabice nebyla nikde porušena a byla plně vystlána polystyrenovými kuličkami, tudíž to na mne dělalo dojem, že praskliny nejsou důsledkem nešetrného zacházení při přepravě, nýbrž že zboží bylo takto s poškozenými obaly již odesláno.

Reakce obchodu Techni-eshop

Za způsobené potíže jsme se zákazníkovi velice omluvili. Byla nabídnuta reklamace ve formě výměny zboží. Děkujeme, za každou reakci, abychom na ní mohli pohotově reagovat. Děkuji.

• Něco si objednáte, a příjde Vám ůplně něco jiného. Ještě vás přesvěčují,že právě toto jste si objednal.

Bacha

Reakce obchodu Techni-eshop

Děkuji za upozornění. Problém je napraven.

Čekám na zásilku

Reakce obchodu Techni-eshop

Děkuji, vše je v pořádku.

zboží ještě nedorazilo a ani žádná informace

Dobrý den pane Michale,
    děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Informace o skladovosti, dostupnost na dotaz, byla uvedena již při objednávání tohoto zboží. Vzhledem k tomu, že zákazník je s touto skutečností již seznámen, není z naší strany důvod ho aktivně kontaktovat. Každopádně Vaše objednávka je již vykrytá a zboží na cestě k Vám. Děkujeme za pochopení a přejeme příjemný den.

• on line platba
    • pozor na ceny !tento obchod z nepochopitelných důvodů zvádí všechny ceny, včetně dopravy bez DPH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Takže na heurece se zdá cena výhodná, ale potom až po odkliknutí a dokončení objednávky, kde je velmi malinkatým písmem uvedeno, že ceny jsou bez DPH vám přujde úplně jiná cena k zaplaceni

pokud nabízím přes heuréku maloobchod je nesolidní uvádět ceny bez DPH až do úplného dokončení objednávky. Skutečnou cenu se dozvím až při placení!!!!!!!!!!!!!!!I cenu za dopravné uvádějí bez DPH. Proto obchod nedoporučuji.

Reakce obchodu Techni-eshop

Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu. Na všech zbožových vyhledávačích vč. Heureky se zobrazují ceny vč. DPH. Je pravdou, že na stránkách našeho e-shopu jsou zvýrazněné ceny bez DPH a to z toho důvodu, že na prvopočátku, byl e-shop určen hlavně pro prodej firmám, pro které je naopak důležitá cena bez DPH. V dohledné době plánujeme spuštění nového e-shopu, který bude rozdělen na firemní a nefiremní prodej, čímž se odstraní problematika se zobrazováním ceny bez DPH pro nefiremní zákazníky. Děkujeme za pochopení.

Nůžky neodpovídají popisu a nemají deklarované vlastnosti.
    Jsou špatně opracované, špatně seřízené a tupé. Nestříhají.

• Neprehledne stranky, nulova komunikace, nedodane zbozi.

Reakce obchodu Techni-eshop

Zákazníkovi se tímto velice omlouváme za nedodaní zboží, jednalo se o interní systémovou chybu, kdy nám nebylo doručeno upozornění o došlé objednávce a tato objednávka tedy nemohla být zpracována. Bohužel jsme se o objednávce dozvěděli až na základě negativního hodnocení zákazníka, proto jsme se zákazníkem nemohli komunikovat dříve. Ještě jednou se omlouváme za případné komplikace!