- rychlé dodání od objednání a platby
- dobrá komunikace
- Nemá žádnou, objednával jsem po třetí
Se vším spokojen
Reakce obchodu Euro Tattoo Supply
Tak to doufáme, že na tvé konto přistane i čtvrtá objednávka! 8-) A my ti zaručujeme, že budeš stejně spokojený jako třikrát předtím!
Děkujeme, že tě máme.
- rychlé jednání
- rychlá komunikace
- milí lidé
- často nejsou některé produkty dlouhodobě skladem
můj nejoblíbenější obchod<3objednávám pravidelně
Reakce obchodu Euro Tattoo Supply
A ty jsi naše oblíbená zákaznice!
Moc děkujeme za zpětnou vazbu a skladovost produktů příště pořešíme, čestný skautský! :-)
- rychlé dodání
- kvalitní produkty
Ahoj!
Děkujeme za zpětnou vazbu a budeme se těšit příště! Nezapomeneme zabalit medvídky! 8-)
- Rychlost dodání
Ahoj!
Děkujeme za tvůj čas a zanechání recenze, rychlost je naše druhé jméno 8-) A přesvědčíme tě o tom i příště!
Vše v pořádku.
Reakce obchodu Euro Tattoo Supply
Pokud je vše v pořádku, pak je to v tom nejlepším pořádku 8-)
Děkujeme za zpětnou vazbu a těšíme se na tvou příští objednávku!
Do té doby nás nezapomeň sledovat na sociálních sítích, ať ti neuniknou žádné novinky! :-)
- Rychlé dodání a dáreček k tomu. Super
Ahoj!
Díky za tvůj čas a zanechání recenze! Ještě víc nás ale těší tvá spokojenost :-)
Budeme stejně super i příště, čestný skautský!
Ať to kéruje 8-)
Rychlost, ochota, široký sortiment
Ahoj!
Děkujeme za zanechání zpětné vazby! Pokud počítám správně, to jsou tři důvody, proč se k nám znovu vrátit 8-) Budeme se těšit i příště!
za tým ETS -
Rychlé doručení vše v pořádku
Reakce obchodu Euro Tattoo Supply
Rychlí jako Blesk McQueen, Usain Bolt nebo vítr! 8-) A slibujeme, že stejnou rychlost zachováme i příště. Díky!
za tým ETS -
- Rychlé doručení, pokaždé malý dáreček a často milá zpráva v zásilce, moc doporučuji
Ahoj, ahoj!
Za milá slova děkujeme i tobě, jsi super!
Nezapomeň nás sledovat také na sociálních sítích, ať ti neuniknou novinky, které stojí za přiští přihození do košíku! :-)
za tým ETS -
Tetovací barva to je totálně ředěná vodou nedá se sní ani tetovat zbytečně vyhozené peníze
Ahoj!
Děkujeme za tvou zpětnou vazbu! Jelikož nám záleží na tvé spokojenosti, raději jsem si prověřila tvou objednávku, abych zjistila, kde se stala chyba. Objednal sis Graywash na stínování, což je de facto černá barva naředěná do šedého odstínu, tudíž je oproti jiným barvám hodně „vodová“. Pokud si potřeboval sytou černou nebo šedou barvičku, doporučuji pořídit si například jinými tatéry doporučované barvy od World Famous Limitless nebo Dynamic. Ty dokonce máme i v setech!
V případě, že se neorientuješ v nabídce a potřeboval bys poradit s výběrem nebo získat doporučení, neváhej nás kontaktovat třeba telefonicky, k zastižení jsme jak na prodejně, tak v rámci zákaznické podpory e-shopu.
- Vždy super
Ahoj,
ty jsi super! Děkujeme za tvou dlouhodobou přízeň!
za tým ETS -
- Velký výběr zboží přímo od výrobců
- výborná komunikace
- množstevní slevy a občas super akce
Reakce obchodu Euro Tattoo Supply
To je, panečku, krásná zpětná vazba! Moc děkujeme, vážíme si toho a uděláme maximum proto, abys u nás nakoupil/a i příště se stejnou spokojeností! :-)
za tým ETS -
- Dokonalá komunikace a ochota pracovníků.
Ahoj ahoj!
Moc děkujeme za tvou zpětnou vazbu! Komunikace je základ spokojenosti, na to pamatujeme 8-)
A tvá spokojenost je pro nás na prvním místě!
- Dobré ceny
- Velký výběr
Ahoj, ahoj!
Na velikosti výběru si zakládáme! Už při dalším nákupu si budeš moct vybrat z dalších novinek, na to se spolehni! 8-)
A děkujeme za zpětnou vazbu,
Vždy jsem spokojen.
Reakce obchodu Euro Tattoo Supply
Tvoje spokojenost je pro nás na prvním místě!
Děkujeme za zanechání zpětné vazby a čestný skautský, že i příště uděláme pro tvou spokojenost maximum! 8-)
za tým ETS -
- Rychlé dodání, delší expirace než u konkurence
Ahoj!
Blesk McQueen – jméno naše! 8-) Děkujeme za zpětnou vazbu, vážíme si toho. A příště budeme stejný torpéda! 8-)
za tým ETS -
Jsem velmi spokojená s rychlostí vyřízení objednávky.
Ahoj Papajaz!
Rychlost je naším druhým jménem! :-) Haha, moc děkujeme za zpětnou vazbu i tvůj nákup. Věříme, že i Haribáci potěšili!
Ať ti to kéruje jedna radost!
- Rychlost dodání
- Příjemné dárečky
Reakce obchodu Euro Tattoo Supply
Gumových medvídků není nikdy dost!
Děkujeme za tvůj nákup a budeme rádi, když s námi zůstaneš třeba na sociálních sítích, kde pravidelně informujeme o novinkách nebo edukujeme :-)
za tým ETS -
Vždy vše v pořádku a rychle. Spokojenost.
Ahoj!
Jsme rádi, že jsi spokojená/ý. Postaráme se o to, aby se tento scénář opakoval i příště! 8-)
za tým ETS -
Supr výběr a rychlé vyřízení
Ahoj!
Moc díky za zanechanou recenzi a jsme rádi, že jsi spokojený/á :-) Na příště si pro tebe připravíme spoustu novinek, ať máš ještě větší radost! 8-)
za tým ETS