- Rychlost dodání ujde
- Nekomunikují!!
- Odlišné barvy, oproti foto u fólií!
Absolutní ignorace na emaily a reklamace. Úplně jiné barvy fólií v realitě, oproti fotkám. Nic neřeší.
Reakce obchodu TA Technix
pane Zemane bohužel neberete telefon a už ani neodpovídáte na emaily. Povedlo se nám se zákazníkem spojit emailem. Poslal nám fotky fólie. Tato fólie je naprosto totožná s produktovými fotkami. Na jedné fotografii je fotka černé role a na druhé odlesk. Po podložení faktu se zákazník uchýlil k vyhrožování, kdy nám sdělil, že nás hodlá poškozovat hromadně. Tady je evidentní, že problém na straně vzhledu není. Obávám se, že není ani ve fólii.
Bohužel zde se jedná o čistě lživou recenzi.
Takový přístup ze strany zákazníka mě mrzí, ale i s takovými situacemi se setkáváme. Věřím, že bychom řešení našli, pokud by o něj zákazník reálně měl zájem.
Všechny zákazníky vřele zveme do naší vzorkovny nebo Vám pošleme vzorky. Také žádáme, aby v případě rozdílu mezi očekáváním a realitou kontaktovali naši podporu. Fotka je stále fotka a vzorek řekne vše.
Tyto události řešíme velmi rychle a vřele.
Martin Hajna
Jednatel společnosti -
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- Žádná
- Doba odeslání
Zboží jsem objednal 17.10. Dnes je 30.10. a zboží stále nikde. Ani žádný email s potvrzením, že bylo zboží odesláno.
Reakce obchodu TA Technix
V systému vidím, že Vám byl zaslán email ohledně odeslání 30.10. kvůli chvilkovému výpadku výroby.
Také vidím, že Vaše objednávka byla odeslána 2024-10-30 13:09:34.
Obě dvě informace jsme Vám zaslali na email, který jste uvedl u objednávky.
Podle Vaší recenze to vypadá, že byl chybně uveden email.
Situace mě mrzí
Martin Hajna