Opravdová katastrofa, to jsem ještě nezažila. Celý den jim trvalo než oznámili, že tu objednávku ruší.Přitom já jsem už věděla do hodiny, že to zboží nemají a mít nebudou. A ve finále to stále nabízí skladem cca 500ks. Na e-maily nereagují, takže z mého pohledu to vypadá, že budou asi brzy končit, protože nejsem jediná, kdo si na ně stěžuje.
    Nedoporučila bych tento obchod ani svému nepříteli.

• Katastrofa,po několika dnech došla informace ze objednávku zrušili,bez udání důvodu.(dostupnost zbozi byla uvedena skladem,dokonce ve stovkach kusu)na moji reakci co je duvodem, neodpověděli,mail se vrátil jako nedoruceny.podle me je to podvodný eshop.kdybych zboží zaplatila předem,přišla bych o peníze.Určite zde nic nekupujte!!!!!PODVODNICI

POZOR PODVODNICI!!!!

• - žádné
    • - chybí kontaktní telefon
    • - žádná komunikace, žádné odpovědi, jakoby obchod neexistoval

- rozhodně nedoporučuji nakupovat v tomto obchodě, již nikdy víc

Tento obchod nedoporočuji,žádná komunikace na email nereagují,telefon namaji,zde si již opravdu už nikdy nic neobjednám.

Vůbec nefunguje obchod,žádná komunikace..Zboží nedorazilo, nikdo se neozval, objednávku ruším!

• Neni uveden kontakt, ptala jsem se mailem pred 2 dny a zadna odpoved

• žádný
    • Komunikace - nemají telefon, Maily se vrací

Nebrat

• Široký sortiment, skvělé ceny, rychllost

Doporučuji...

• nekomunikuje

Objednal jsem si podložku Movit a po rozbalení jsem zjistil, že je menší na šířku i na tloušťku(odpovídá levnější podložce) a dodnes, což už je 10 dní, jsem stále ještě nedostal fakturu.Volal jsem tam a po telefónu se semnou nechtěli bavit.Takže tomuto obchodu se příště určitě vyhnu.!!!

• Pohodlnost
    • Postovne

Doporucuji

Objednala jsem zboží, které měli ve srovnání s ostatními obchody výrazně levnější. Objednávka mi byla den po té vystornována bez udání důvodu a hned se na jejich stránkách objevilo zboží znovu tentokrát za stejnou cenu jako ostatní nabídky. Toto jednání se mi nezdá správné.

• Rychlost
    • O žádných nevím

Doporučuji

Před 10ti dny jsem si objednal zboží, které měly skladem. Po poslání objednávky mi přišel email, že se objednávka vyřizuje. Po týdnu se nikdo neozval, když jsem poslal email a chtěl jsem se informovat o stavu objednávky, také se nikdo neozval. Zboží je stále ve stavu nedoručeno.

• U výrobků chybí český návod.
    • Na telefon firma nereaguje, nezvedá, nevolá nazpět. Výrobek vánoční osvětlení déšť je ve skutečnosti pouze řetěz světýlek. Avizovaných 10 m je ve skutečnosti 5 m.

Neseriozní.

• Velmi rychla dodavkana
    • Na telefonicky dotaz nevedeli odpoved jenom zodpovi dotaz emailem

Vyborne nakupovani

• přehledný a srozumitelný

-o zboží jsem měla zájem
    -jednoduchá tabulka,srozumitelná i nezkušeným
    -vřele doporučuji
    -bez zbytečných průtahů doručeno

• široký sortiment
    • nevím

v pohodě

zboží / party stan /jsem objednala a bude použito jako dárek k narozeninám, zatím není rozbalen. Objednávka i celý průběh byl v naprostém pořádku. Vřele doporučuji

• - velký výběr
    • - slušné ceny
    • - zatím nevím

- našel jsem zde za slušnou cenu to, co jsem hledal