Objednávka byla odeslána do obchodu, ale dál se nic nedělo.
Žádná odezva, tak nevím :/Reakce obchodu T-12: shop pro průzkumáky a jinou nóbl společnost
Dobrý den, vaši objednávku jsme zaregistrovali dne 22.4.2024. Tentýž den vám odešly platební pokyny. Do dnešního dne nebyla objednávka zaplacena. Pokud Vám naše automatické maily padají do spamů, je potřeba občas provětrat i spamovou schránku.
19. 9. jsem objednal zboží a přišel mi informační mail s textem "Vážený zákazníku, toto je automatické potvrzení, že Vaši objednávku náš systém zaregistroval. Zatím neprovádějte její úhradu. Informace k úhradě Vám zašleme vzápětí." Je 4.10. a zatím se mi nikdo neozval.
Reakce obchodu T-12: shop pro průzkumáky a jinou nóbl společnost
dne 13.9.2023 jme vám odesílali fakturu s platebními pokyny, do dnešního dne nebyla platba z Vaší strany provedena. Doporučujeme vám kontrolovat i spamovou schránku. Každopádně Vaše zboží stále trpělivě čeká od 13.9.2023 na zaplacení.
Váš tým T-12 eshop -
Objednaný tovar ani nedorazil, ani ma nikto z obchodu nekontaktoval. Objenával som to pred týždňom. Už mám tovar na ceste od iného dodávateľa.
Poslal jsem dotaz na zbozi a po nekolika tydnech mi stale nic neprislo. Nakonec jsem si sam vybral a objednal zbozi, prisel mi automaticky email o vytvoreni objednavky a ze mam vyckat na podklady k platbe, nelze si objednat na dobirku! A kdyz k tomu vsemu pridam jakoukoliv nekomunikaci, tak platba predem je silenost. Tyden je opet pryc a dal se nic nedeje. Zvlastni pristup k podnikani.
- Neseriózní jednání
- Nepravdivé údaje o dostupnosti položek
- Objednané položky nebyly dodány
Tento obchod rozhodně nedoporučuji!
Pokud jde o pozitivní a negativní recenze, tak ty pozitivní bych na základě vlastní zkušenosti bral s velkou rezervou. Už jen proto, že jich bylo několik zrušeno - napsali je totiž uživatelé spříznění s tímto obchodem. Moje zkušenost přesně odpovídá všem negativním recenzím a chování obchodu je stále stejné.
Zkusil jsem objednat 2 položky, ale na základě negativních recenzí jsem byl opatrný - nic jsem předem neplatil a udělal jsem dobře.
Objednal jsem si návlek na hadičku hydrovaku (byla skladem) a optiku (dodání do 14 dnů). Po 14 dnech se nic nedělo, ale všiml jsem si, že stav optiky se změnil a podle webu je skladem, tak jsem napsal e-mail a po 2 dnech jsem dostal odpověď od paní Ivany, že návlek je vyprodán, protože přišlo pár kousků (podle webu byl ovšem skladem), zboží budou zase doplňovat, ale nejsou schopní říct termín. Optika je skladem a dala by se zaslat nebo vyzvednout osobně. Zvolil jsem tedy osobní vyzvednutí. Vše bylo domluveno a vypadalo to, že optiku budu mít následující den. Jenže druhý den ráno jsem obdržel nový e-mail, že paní Ivana musí z velmi vážných důvodů odjet na Ukrajinu a bude zpět cca až za týden.
Důvod byl sice vážný a lidsky pochopitelný, jenže na druhou stranu české zákazníky jejich problémy s Ukrajinou absolutně nezajímají. Když jsem se proti tomuto jednání ohradil, tak mi bylo doporučeno objednat si zboží v jiném obchodě - což jsem samozřejmě učinil, protože tento nespolehlivý obchod rozhodně nehodlám podporovat.
Ale dopadl jsem ještě relativně dobře, více by mne asi naštvalo to, co provedli jinému zákazníkovi, kdy jeho objednanou optiku, na kterou čekal, nakonec zaslali na Ukrajinu.
Tento obchod je z mého pohledu absolutní zklamání a ztráta času. Asi by si měli ujasnit, co vlastně chtějí a tomu se pak věnovat naplno. A když o svém vlastním obchodě mluví jako o zasr..ém, tak je to rozhodně na pováženou. -
Zboží (mikina Helikon-Tex) jsem objednával 2. ledna, a ani po urgenci ze 17. ledna se mi nedostalo žádné informace. Na stránkách je sice uvedeno, že jsou velmi vytíženi dodáváním zásob na Ukrajinu, ale pochybuji, že by za více než tři týdny neměl nikdo 2 minuty času na odeslání informativního emailu.
Od objednání se mi nikdo neozval
Stále čekám na instrukce abych mohla zaplatit zboží a aby mi bylo zasláno!
Potvrzení objednávky na mail s poznámkou ,,neplaťte''.Od té doby NIC!!!
Objednávka zaplacena již 10 dní, vše bylo skladem, nic zatím neposláno. Na dotaz přes telefon mi bylo sděleno, že se na to podívají a stále nic
- Býval komunikace objednávka zaplacená a po dvou měsících neprisla
Dobrý den, několikrát jsem psal o změně formy platby - dobírka, ale nedostal jsem žádnou odpověď
Zaplacené zboží mi nebylo přes urgenci dodáno
Zboží placeno převodem 21.4.2022 ke dni 3.5 nedorazilo přesto že bylo deklarováno skladem . Na Email s dotazem žádná reakce .
Objednávka potvrzena ale od té doby žádná komunikace. Obchod nedoporučuji je neduvěrohodný.
Po objednávce zaslán potvrzující mail o přijetí a ať zatím neplatím že bude potvrzeno zda mají zboží skladem. Zatím nic. Objednáno 14.3
Žádná reakce nás objednávku.
Bez komunikace.
Mrtvý brouk i náš mail......
Asi nefunguje??? -
Po objednání a telefonickém kontaktu mi bylo sděleno že optika kterou jsem si vybral není na skladě protože ji poslali na Ukrajinu nevím ale co mi je do toho objednávat jsem když na skladě měli 14 kusů a to před týdnem a ještě nepřišla ani faktura na zaplacení ani optika nic prostě a na stránkách mají že je vyprodáno a bude skladem do 14 dnů hrůza to už nepotřebuji
Vice jak po tydnu stale zadna reakce nebo snaha o dodani zbozi, a to ani po telefonicke a pisemne urgency!
- Neseriozní jednání
- Po 18 dnech pořád zboží nedoručeno... zboží zaplaceno dopředu...komunikace zdlouhavá..
- Výmluvy že se věnují pomocí Ukrajině
- Rozhodně nedoporučuji tento eshop
- Na eshopu zboží uvedeno skladem ale není to vůbec pravda
Hledejte jinde..