Reklama
Přihlásit se a přidat recenzi

• Žádné
    • Komunikaci

Katastrofa

• 10 %

• Objednávku jsem zadal 27.6.2016 a od té doby je ve stavu "Přijata" již druhý měsíc. Na dotazy mailem obchod neodpovídá a telefony nikdo nebere. Jeho komunikace je nulová. Obchod se mi jeví jako naprosto nepoužitelný!

Nedoporučuji vůbec v tomto obchodě objednávat!

• po zadání objednávky 5.5.2016 přišlo potvrzení ale od té doby t.j. 19.5.2016 již nikdo nereaguje na zadanou objednávku.

Nedoporučuji!!!!!!

Dne 12.4.16 jsem obdžela potvrzení objednávky, od té doby žádný kontakt. Telefon nikdo nebere, na emaily neodpovídá. Objednávku budu stornovat.

• -
    • nulová komunikace

Objednával jsem MB, který se již blbě shání a zde jej měli, prosil jsem o potvrzení objednávky a toho že se jedná skutečně o uvedené zboží a dále jsem se vyhradil k reklamačním podmínkám, kde zákazník dle jejich podmínek musí dodat zboží včetně obalu a všeho dalšího - s tím jsem se nesetkal. Nicméně ani se mi neobtěžovali napsat, zkrátka nic.

• nic
    • vše

nedoporučuji!!

• docela nízká cena
    • Při reklamaci nastali potíže, tvrdili, že jim nic nedošlo. Ale na poště mi ověřili, že to došlo do rukou majitele. Vůbec se mnou nechtějí komunikovat a spor nyní řeší policie.
    • Nespolehlivý dodavatel a lhář

Nedopuručila bych obchod nikomu!!!