- rychlá komunikace a dodání zboží
- Super
- +
Spolehlivý obratný.
Nekupuji poprvé... skvělý, seriózní, doporučuji.
A navíc mají kvalitnější zboží a za méně peněz než konkurenti. -
- Rychlé doručení
- Dodací lhůta.
- Komunikace obchodu.
- Poradenství.
- Cena.
- Servis.
Dobře vybraný sortiment, odborný přístup, rychlé vyřízení objednávky, vždy vše v pořádku, i reklamace řešené korektně. Objednával jsem už mnohokrát.
Absolutně není co vytknout. Překvapivě rychlé dodání, V neděli jsem odpoledne objednal a v pondělí obdržel. První internetový obchod, který vyřídil objednávku a předal přepravci v neděli.
- Ochotna komunkace
- Rychle dodani
Telefonicky kontakt bez problemu, vstricne jednani.
- Dobrá komunikace s obchodem
- Dokážou individuálně poradit s výběrem
S nákupem i produktem jsem byl velice spokojený. Stejně tak s nápomocí při výběru. Nemám co bych vytnul. Díky!!!
Reakce obchodu Svitilny.eu
děkujeme vám za nákup a hodnocení. Jsme rádi, že jsme vám mohli pomoci s výběrem svítilny k vaší spokojenosti. -
- Široký kvalitní sortiment
Rychlá expedice balíku, jsem spokojený se svítilnou. Kvalitní zboží. Určitě doporučuji.
Reakce obchodu Svitilny.eu
děkujeme vám za hodnocení. Oceňujeme, že jste s naším sortimentem spokojen. -
- Přehledný eshop
- Rychlost vyřízení
Naprostá spokojenost, není co vytknout
Reakce obchodu Svitilny.eu
děkujeme za váš nákup a hodnocení a těšíme se i na budoucí nákupy našich vysoce výkonných svítilen. -
Objednávka byla připravena hned ten den, naprostá spokojenost.
Reakce obchodu Svitilny.eu
děkujeme vám za hodnocení a jsme rádi, že jste s naší rychlostí spokojen. -
Svítilnu Imalent SR16 nabízí tento prodejce jako jediný v ČR - a navíc asi o 1000 levněji než AliExpress. Popis zboží je výborný a dodání rychlé - není si nač stěžovat.
Reakce obchodu Svitilny.eu
děkujeme vám za hodnocení a jsme rádi, že jste s kvalitou našich popisů i cenami spkojená. -
- Rychle doruceni zbozi
- S vyberem mi ochotne poradili
Potreboval jsem koupit darky blizko pred vanoci a vse dorazilo vcas, takze dekuji :)
Reakce obchodu Svitilny.eu
děkujeme vám za nákup a hodnocení a jsme rádi, že vám stihlo zboží dorazit i takto těsně před Vánoci! -
- byla jsem velmi mile překvapena nad rychlostí vyřízení celé objednávky včetně dovozu zboží
Reakce obchodu Svitilny.eu
děkujeme vám za nákup a hodnocení a jsme rádi, že jste s rychlostí dodání zboží spokojena. -
- Rychlá expedice
- Na dotazy ohledně výběru svitilny mi bylo rychle odpovězeno.
Velká nabídka kvalitních svítilen, některé se ani jinde v Česku objednat nedají. Zboží mají na vlastním skladu, takže dorucuji do druhého dne. Už jsem nakupoval víckrát a vždy bez problémů.
Reakce obchodu Svitilny.eu
děkujeme vám za nákup a hodnocení a jsme rádi, že jsme vám mohli s výběrem svítilny pomoci. -
- Rychle vyřízeno i dodáno
Reakce obchodu Svitilny.eu
děkujeme vám za nákup a hodnocení a jsme rádi, že jste s rychlostí dodání zboží spokojen.