- velmirychlé dodání
- bezvadné ceny
- Osobní a profesionální přístup
Velmi pozitivně mne překvapil perfektní přístup firmy. Už jsem na internetu
nakupoval mnohokrát a tentokrát to bylo na jedničku. Něco jsem popletl svoji chybou a přesto vše rychle vyřídili na své náklady a ještě s pochopením a úsměvem. Za sebe jednoznačně doporučuji. -
velmi rychlé, výrobek splňuje požadavky
- Skvělé ceny, turbo dodání
rychle, jednoduche a bezproblemove
- Velmi rychlé jednání
- Co je skladem je opravdu skladem
Jsem velmi spokojen.
Vše proběhlo v pohodě
- Neskutečná rychlost dodání, ibjednal jsem v 15:20 jeden den a následující den mě budil pošťák už v 7:20 hodin ráno
Kvalitní a rychlé služby
- rychlost
- komunikace
- nevím
Excellent online shop. Recommended
Opakovaný nákup, spokojenost. Malé mínus dávám za dle mého názoru nedostatečně zabalení zboží. Jednalo se o čelovku Fenix v hodnotě 2090,- kč a přišla v bublinkové obálce. Obalová krabička uvnitř byla tudíž zdevastovaná. Pokud by to měl být např. dárek pro někoho, tak je tudíž nepoužitelný, resp. dárek v rozmláceném obalu by působil asi na obdarovaného všelijak.
Velmi rychle vyřízená objednávka. Moc děkuji :-)
- Rychlé odeslání, kvalitní svitilny
- Rychlost dodávka doručena do druhého dne!!
Velký a přehledný výběr
- Rychlost doručení
- Rychlé jednání při reklamaci (4 roky stará svítilna)
- Výborné jednání
- Ne vždy dostatek fotek u jednotlivých modelů (dá se nicméně dohledat jinde, youtube např.)
Jsem obecně velice spokojen. Aktuálně mám zakoupenou již druhou svítilnu (jiný model stejné značky). A všude obchod doporučuji. Svítilny jsou dražší, takže ne pro každého, ale kdo chce kvalitu tak je na správném místě.
- Obchod komunikuje.
Reakce obchodu Svitilny.eu
objednal jste nabíječku u které jsme na stránkách zobrazovali, že není skladem. Ihned jsme vás o tom i informovali i e-mailem a po naskladnění nabíječky jsme vám ji následně odeslali. Trochu nás tedy mrzí, že výsledkem je vaše negativní hodnocení. -
doprava zdarma
Rychlé dodání, vše v pořádku.
Perfekt ! Rychlost ! Spolehlivost