ZBOŽÍ PERFEKTNÍ,KOMUNIKACE PERFEKTNÍ,RYCHLOST A DOPRAVA PERFEKTNÍ,VELKÁ SPOKOJENOST,DÍKY
- velký výběr
Nebyl přibalen dárek k nákupu, I když měl být.
Reakce obchodu Svetorisku.cz
Dobrý den, pravděpodobně že Jste nás spletli s jiným obchodem, žádné dárky nemáme, nikdy náš internetový obchod nemněl v nabídce žádné dárky, ani v žádné reklamě neuvádíme že k nákupu přibalujeme dárek.
S pozdravem SVĚT OŘÍŠKŮ – svetorisku.cz -
Maximální spokojenost, rychlé dodání a velmi chutná sušená rajčata
Rychlá komunikace i dodávka zboží
- Vse bezchybne
Nabídka obchodu je bohatá a přehledná, budu zde ráda nakupovat
- kvalitní produkty
Nikdy víc. Kilo ořechů přišlo žluklých. Reakce obchodu při prosbě o reklamaci: pokud je sáček otevřen, nelze reklamovat. Jinak ale problém neodhalíte. A neobjednávejte zde podle názvu, pozorně čtěte složení až dole malým písmem, jinak se napálíte jako já a místo objednané papáji bez cukru vám přijde obarvený zázvor s glukózovým syrupem. Fuj.
Reakce obchodu Svetorisku.cz
Dobrý den, napsala Jste nám zprávu 8.12.2021 v 15:19, a tady citujeme její text:
minulý týden jsem u vás udělala větší objednávku 2021002353, většina oříšků dorazila ve velmi dobré kvalitě, kilo para ořechů je bohužel žluklé. Nezávisle na sobě ochutnaly tři osoby. Jak u vás prosím fungují reklamace?
Děkuji.
-----------------------------
Mrzí mám to, že Vám nechutnaly para ořechy.
Ale můžeme zaručit, že se jedná o čerstvé zboží s datumem expirace až 30.03.2022.
A ano bohužel rozbalené zboží vrátit a reklamovat nelze https://www.svetorisku.cz/obchodni-podminky/ – viz. bod VI/1. dodávce potravin a zboží v uzavřeném obalu, které kupující z obalu vyňal a z hygienických důvodů jej není možné vrátit.
Dále v hodnocení obchodu na Heurece píšete ohledně papají bez cukru, že (místo objednané papáji bez cukru vám přijde obarvený zázvor s glukózovým syrupem. Fuj.), tak to je zcela není pravda, odeslali jsme Vám papají bez cukru 100 %, žádný obarvený zázvor s glukózovým sirupem NEPRODÁVÁME, a prosím Vás abyste nás neoprávněně nepomlouvali.
S pozdravem SVĚT OŘÍŠKŮ -
Vše skvělé.
- spolehlivost, rychlost
přehledné a pohodlné nakupování
- Velký výběr, super
Nakupovala jsem poprvé. Jsem spokojená. Bohatá nabídka zboží, hezky balíčky vypadají.
- Velký výběr
- Přehledné stránky
- Dobrá cena
- Slevy
- Kvalita
- Celkem rychle dodání
Kilová čínská směs, kterou jsem objednala byla v tenkém sáčku a přišla roztržená, ale přebalila jsem do dvou menších sáčků a ok, kvalita zboží výborná
Rychle dodani
skvělé zboží, rychlé dodání. Velmi spokojená jsem. Zůstanu věrná.
Bohatá nabídka, rychlé doručení,dobrá komunikace s obchodem.
- kvalitní produkty za rozumnou cen, rychlost dodání
- možnost výběru gramáže
žádná
- Rychlé doručení. Vše přehledně zabalené.
- Maliny sušené mrazem byli úplně na dně. Balík měl asi 5kg a z balíčku malin jsem jich vyndala asi 10 celých- jinak samá drť. Chápu, že přeprava s tím udělá své ale už jen z logiky věci je jasné že pokud na to ještě mrsknu několik balíčků těžšího ovoce tak malinám moc nepomůžu
Reakce obchodu Svetorisku.cz
Dobrý den, je nám moc líto že zboží bylo poškozeno pří dopravě. Maximálně se snažíme ochránit zboží před poškozením, bohužel jak se zachází se zásilky dopravce ovlivnit nemůžeme.
Omlouváme se za komplikace.