I když si objednáte,zboří vám nepošlou a na urence neodpovídají.Radím nakupovat jinde.
- Super rychlost, ochota personálu
- Neznám
Doporučuji
- Zaujalymě web stránky tak jsem se tam podíval a i nakoupil
- nemá žádné
Ano tento obchod doporučuji rychle jednání a rychle doručení i po telefonické dohodě úplně spokojenost. Všem vřele Doporučuji...
- už žádné
- na stránkách uvádí skladem, přitom zboží skladem není
nespolehlivý
Milý anonyme,
bohužel na vaši negativní referenci nemůžeme reagovat, nemáme od vás žádné podklady, zkuste být trošku konkrétní, třeba emailem.
Příjemné svátky přeje,
Tým SvětOrientu.cz -
- Výborná komunikace
- Široký sortiment
- Dobře zabaleno
Touto cestou chci moc poděkovat pánům Benkovi a Prokešovi za ochotu,výbornou komunikaci a včasné dodání mé objednávky.Koník se velice líbil.Obchod
doporučuji i ostatním nakupujícím. -
- Pan majitel mi zboží dovezl osobně až domů :-)
- žádné
Rychlé dodaní zboží
velmi rychlé reakce
Reakce obchodu Svět Orientu
děkujeme Vám za kladné hodnocení a také bezproblémovou domluvu při osobním předání zboží.
- Obchod je přehledný.
- Skvělé reakce personálu rychlost a ochota.
- Dobré ceny.
Rozhodně doporučuji. Kvalitní zboží. Kvalitní služby. Ochotný personál.
Reakce obchodu Svět Orientu
jsme velmi rádi, že jste byl s nákupem u nás spokojen a děkujeme Vám za Vaše pozitivní hodnocení :)
Vladimír Benko, Svět Orientu -
Komunikace, vyřízení, rychlost ? TOP !!
Reakce obchodu Svět Orientu
velmi Vám děkujeme za stručné a výstižné hodnocení nákupu u nás :)
S pozdravem za tým Svět Orientu,
Jana Nová -
- širší sortiment zboží
- neznám
aby nakoukli a poznají sami že neprohloupili.
Hezký den přejeme,
děkujeme Vám za pochvalu našeho eshopu. Jsme rádi, že jste byl u nás se vším spokojen, včetně naší široké nabídky :)
Budeme rádi, když se na nás opět příště obrátíte.
Všechno proběhlo v pořádku
Reakce obchodu Svět Orientu
děkujeme za komentář k Vaší objednávce. Jsme rádi, že jste byl u nás se vším spokojen :)¨
Vladimír Benko, Svět Orientu -
- Velmi vstřícné jednání personálu a operativní řešení dopravy ke spokojenosti obou stran. Super! :)
V obchodě jsem nakoupila kvůli řadě dobrých recenzí zákazníků a byla jsem skutečně potěšena. Dárek k nákupu potěšil, dýmku mi dovezli až domů zcela zdarma, protože mě prostě měli při cestě. :) To považuji za znak veliké ochoty pečovat o své zákazníky a veliké plus! Navíc byl pán ochotný mi ukázat, že je v krabici vše, co jsem si objednala a že je vše v pořádku. Prostě paráda, ráda zde nakoupím i příště!
A dýmka je prostě boží! :)Reakce obchodu Svět Orientu
Dbáme na to, aby naši zákazníci byli stále spokojeni a proto nás Vaše recenze na nákup v našem eshopu velmi potěšila :) Kontrola při předání zboží je samozřejmostí, ale i tak nás těší, že si toho vážíte. Pokud budete příště opět něco objednávat, není problém se opět domluvit tak, že Vám to přivezeme domů :) Co se týče dýmky Aladin, kterou jste si objednala, ani se nedivíme, že jste s ní spokojená. Zatím se nám u žádného modelu této značky dýmek nestalo, že by někdo spokojen nebyl :)
Ještě jednou děkuji za celý tým Svět Orientu.
S pozdravem, Vladimír Benko -
- Skvělá komunikace obchodu se zákazníkem.
- Žádné
Skvělý přístup obchodu. Objednal jsem si tabák, který neměli nakolkovaný, pán mi zavolal, omluvil se a doporučil jiný. Nemůžu jinak než doporučit :-)
Reakce obchodu Svět Orientu
ještě jednou se omlouváme za komplikace, ale jsme rádi, že jste i přesto s nákupem u nás spokojen.
Na komunikaci se zákazníky si dáváme záležet, takže je to pro nás příjemná odezva. Komunikace s Vámi byla také naprosto bezproblémová, takže děkujeme i my za vstřícnost a pochopení dané situace :)
S pozdravem za tým Svět Orientu,
ok
Reakce obchodu Svět Orientu
děkujeme, že jste si našel chvilku a ohodnotil nákup u nás.
Jana Nová, Svět Orientu -
- Velký výběr tabáků, množství doplňků, které se v jiných orientálních obchodech moc nevidí.
- příjemná komunikace
- rychlé dodání zboží
- kvalitní zboží
- drobný dárek při nákupu nad určitou částkuReakce obchodu Svět Orientu
děkujeme Vám za pěkné hodnocení nákupu v našem eshopu.
Velmi si toho vážíme a doufáme, že se na nás příště opět obrátíte :)
S přáním hezkého dne,
Vladimír Benko. -
- Nizke ceny zbozi i dopravneho
- Skvely pristup
- Prehledny web
Doporucuji
Reakce obchodu Svět Orientu
jsme rádi, že jste byl s nákupem u nás spokojen.
Budeme rádi, když se na nás zase příště obrátíte :)
- osobní komunikace
- rychlost dodání
- balení zboží
- dárek k objednávce
Dobrý obchod s širokým výběrem ve své kategorii. Osobní komunikace při chybně zadané adrese. Překvapilo mě, že zareagovali opravdu mě v tomhle překvapili. Zboží je kvalitní. nemám co bych obchodu vytknul.
Hezký den,
děkujeme za Vaše hodnocení nákupu u nás. Je pravda, že šlo pouze o číslo popisné, které jste nezadal a my jsme na tom přišli při kontrole adresy pro dopravce, ale i tak jsme velmi rádi, že jste s námi ve všem spokojen :)
Za celý tým Svět Orientu,
Vladimír Benko -
Perfektní komunikace, rychlé vyřízení.
Reakce obchodu Svět Orientu
na komunikaci se zákazníky si zakládáme, proto také děkujeme za Vaši pochvalu. Jsme rádi, že jste se na nás obrátila a budeme rádi, když to tak bude i v budoucnu.
Jana Nová -
- přehlednost
- ceny
- výběr
- komunikace na úrovni
- bez slabin
skvělý obchod, jsem nadšená
Reakce obchodu Svět Orientu
velice Vám děkujeme za kladné hodnocení našeho internetového obchodu. Když jsem Vám sdělil, že zboží dle informací na našem webu už nestihneme dodat do Vánoc, souhlasila jste s dodáním v lednu. Komunikace s Vámi byla prostě bezproblémová. Ještě jednou děkuji.
Vaše spokojenost je ale výsledkem práce celého týmu Světa Orientu, kterému patří dík :)
Za náš tým s pozdravem,
Vladimír Benko