- velmi kladný vztah k zákazníkům
- nabídnutá cena
- rychlé dodání
- seriozní jednání
- o žádné nevím
Hledal jsem hodinky za rozumnou cenu. Tady mi nabídli ještě lepší cenu a hlavně mne přesvědčili přístupem. Pokud hledáte kvalitní obchod a seriozní jednání a navíc skvělou cenu. Tak již nehledejte.... Tady je vše.
Vstřícnost, rychlost, kvalita. Obchod všem vřele doporučuji.
- Velmi rychlé dodání
- Kvalitní zboží
- Dobrá a rychlá komunikace
- velmi příjemný a vstřícný personál
- Možnost vybrat si zboží v Zásilkovně.
- Doporučuji tento obchod.Velmi slušné a ochotné jednání pana Svobody.Byl jsem velmi spokojen.
Velký výběr kvalitních hodinek a velmi vstřícné jednání.
- Rychlé a slušné jednání
- Vše proběhlo jak má
Velký výběr zboží, rychlé doručení, příjemné jednání, kvalitní zboží
- Proběhla kontrola zboží, telefonicky jsem byl informován
- Vybrané zboží bylo téměř o 20 % levnější než u jiných dodavatelů a jen o velmi málo dražší než u internetového amazon.de, se kterým jsem původně "koketoval". Výhoda možnosti výběru českého e-shopu to však plně vyvážila.
Mnou vybraný způsob doručení na zásilkovnu byl z důvodu problémů na straně příjemce zboží od dodavatelského e-shopu k dopravě nefunkční. E-shop mne operativně telefonicky informoval a dohodl jiný způsob dopravy se zachováním dopravy zdarma, jak byla nabízena v případě dodání na zásilkovnu. Termín dodání zboží byl dodržen. Toto považuji za seriózní přístup obchodníka a proto Svět Času.cz všem doporučuji.
- Velký výběr hodinek
- příjemné ceny
- rychlost dodání
- výborná komunikace
S obchodem jsem velice spokojen,příjemně mě překvapila komunikace i rychlost dodání,vše proběhlo v naprostém pořádku. Obchod mohu vřele doporučit ostatním kupujicím.
Tak tenhle obchod opravdu doporučuji, přehlednost webových stránek s ukázkovým popisem zboží(jde vidět že se tomu věnují), rychlá komunikace a spolehlivost. Takhle si představuji fungující kvalitní e-shop kde si zákazníka dovedou vážit a vyhovět mu.
- rychlé dodání
- dobrá cena
- skvělá komunikace
- Profesionální, seriosní, a opravdu rychly.
- Very professional and serious vendor. Also really fast in delivery.
Doporucuju, jsou velmi dobry. CR is very advanced in internet market, and this store just confirms that. I really recommend them.
Vše proběhlo bez problémů. Box na hodinky byl doručen do zásilkovny do dvou dnů a je naprosto supr.
Vstřícný přístup, rychlost dodání. (Za 22 hodin jsem je měl už na ruce)
- OK
- Originální hodinky ve slevě.
- Rychlost dodání