• Rychlé dodání
    • Krásný diář

• rychlost dodání
    • kvalitní zboží
    • hezké provedení
    • krabičky byly mírně poškozené

Vše bez chybičky. Milé, rychlé jednání, produkt krásný, plus milé překvapení od výrobce:-)
    Velká spokojenost.

Rychlá a milá obsluha

Rychlost obchodu, komunikace, krásné zboží.

Rychlá reakce obchodu, rychlé doručení. Naprostá spokojenost.

• Krásné zboží, super rychlé dodání.

• rychlé vyřízení, příjemné jednání

• Perfektni rychlost vyrizeni objednavky (vyrobeno a odeslano hned v den objednavky!)
    • Skvela komunikace
    • Krabice je moc hezka
    • Skvely pomer cena / vykon
    • Siroka nabidka moznosti dodani

Krabici jsme objednavali celkem na posledni chvili, takze bylo skvele, ze v den objednavky byla krabice vyrobena a obratem zaslana. Skvela komunikace a darek se moc libil. Moc dekuji!

• Neskutočne rýchle vybavenie, odoslanie aj dorucenie objendavky

• rychlé vyřízení objednávky

• Úžasná spolupráce! Kvalitní produkty! Rychlé dodání!

• Vse v poradku,doporucuji

• sehnala jsem co jsem potřebovala
    • nic

Reakce obchodu Svatební diář

Dobrý den, děkujeme za hodnocení a přejeme pěkné léto. Tým Svatebního diáře

Velmi rychlé dodání, velmi vstřícné jednání, naprostá spokojenost.

Reakce obchodu Svatební diář

děkujeme za pěkné hodnocení, budeme rádi, když se na nás v budoucnu opět obrátíte. Krásné léto přeje Svatební diář

Super rychlé dodání.

Reakce obchodu Svatební diář

Dobrý den, děkujeme za hezké hodnocení. Mějte se fajn, zdraví Jana ze Svatebního diáře

• Rychlá a příjemná komunikace/servis.
    • Rychlost výroby a dodání.
    • Vstřícnost obchodu.
    • Vstřícné ceny.
    • Kvalitní zboží.

Již opakovaně jsem nakoupila a jsem naprosto spokojená. Vřele doporučuji, pokud chcete skvělé zboží i servis a rychlost dodání.

Dobrý den, paní Jano,

moc děkujeme, že jste si našla čas na tak krásné hodnocení, vážíme si toho a udělalo nám to radost.
    Budeme rádi, když se na nás i v budoucnu kdykoliv obrátíte. Pěkné léto přeje Jana za celý tým Svatebního diáře

• úžasná spolupráce, rychlost, spolehlivost
    • Nenašel jsm žádné nevýhody

Reakce obchodu Svatební diář

děkujeme za pěkné hodnocení a přejeme krásné léto. Tým Svatebního diáře

• Vysoká úroveň profesionality
    • Perfektní komunikace

Obchod mohu jen doporučit. Pan Pátek byl velice nápomocný a výsledný produkt byl dokonalý. Moc děkujeme!

Dobrý den, pane Martine,
    děkujeme za krásné hodnocení, jsme rádi, že jste byli spokojeni. Hezké letní dny přeji za celý tým, Jana ze Svatebního diáře

Kdybych jen tušila, ze dorazí láhev z ikei, kde na její korek bude vypáleny text, v životě bych jim za to tolik peněz nedala. Navíc text není ani poradně vidět. Takže sháníme jiny dárek, za který se nebudeme stydět.

Reakce obchodu Svatební diář

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Mrzí nás, že nebyla spokojenost s kvalitou našeho produktu. Jsme odhodláni dodávat zboží nejvyšší kvality a dbáme na to, aby všechny texty byly čitelné a esteticky přitažlivé. Velmi nás mrzí, že v tomto případě jsme nesplnili Vaše očekávání, přestože byl grafický návrh předem odsouhlasen a v našem e-shopu poskytujeme dostatečné množství kvalitních fotografií, které ilustrují výsledný vzhled vypáleného textu na korku.

Používání velké láhve na vodu od IKEA pro tyto účely považujeme za nejlepší řešení s ohledem na poměr cena/výkon, a vzhledem k ceně produktu a nákladům na naši práci bychom se jinak nedostali na přijatelnější cenu.

Pokud jste s textem na korkové zátce nespokojeni, prosím, pošlete nám fotografii pro posouzení, zda je možné text vypálit laserem lépe. V případě, že zjistíme, že je možné kvalitu zlepšit, reklamaci samozřejmě uznáme a produkt vyrobíme znovu.

Děkuji za pochopení.
    S pozdravem,