zaplatil jsem 19. března zboží nemá a dnes je 30.3 a peníze nevrátil přes upomínku.

• 20 dnů po objednání,a stále nic

nekomunikují

Strašně dlouhá doba dodání

Zatím žádná správa,vjakém stavu je moje objednávka! Po týdnu jsem se nic nedozvěděl! A čekám a čekám a nic!

po týdnu nebyli schopni dodat

• Zboží nebylo za týden doručeno

Zboží po týdnu stále nikde,tak nevím jak hodnotit obchod.

• Pomerne vekly vyber zbozi.
    • Douha dodaci lhuta, prestoze je zbozi uvadeno jako skladem.
    • Komunikace.

Pred tydnem jsem objednal zbozi, ktere bylo uvadeno jako skladem. Po 6 dnech jsem zavolal nakontakt uvedeny na strankach... Odmerenym hlasem se me pan zeptal, co potrebuju, ze nema cas, ze prave rozvazi. Pripomnel jsem mu nazev zbozi a na to mi odpovedel, ze se to "dnes" odesil/odelslao (uz si presne nepamatuju)... tim dnes asi myslel nektery nasledujici den, protoze zbozi stale nedorazilo.

• Pozdní termín dodání proti uvedenému datu dodání. Nebyla se zbožím dodána faktura jako daňový doklad. Zboží bylo telefonicky urgováno cca 1 týden.

• Slušný výběr
    • Komunikace, dodací lhůty

Zboží jsme objednal 20.12., platba předem, teprve po moji dvojí urgenci mi byly zaslány platební údaje a byl jsem telefonicky ujištěn, že zboží zašlou i mezi svátky (tedy mezi Vánocemi a Novým rokem) a to jakmile jim dorazí platba. 23.12. jsem tedy zboží zaplatil a 27.12. platbu dle banky obdrželi. Zboží doposud nemám. Komunikace žádná.