- Za 4 dny po mém objednání mi přišla zpráva, že zboží nemají. Povlečení jsem chtěla jako dárek k Vánocům. Nikdy bych si u vás už nic netroufla objednat a nikomu bych váš obchod nedoporučila. Je to vaše ostuda !
Nikomu by tento obchod nedoporučila !
Dobrý deň,
Objednali ste si tovar ktorý nebol na sklade . Objednávali ste ho 19.12.2022 tak že do Vianoc by vám neprišiel určite.
S pozdravom Team suprspanek.cz -
Jeeště jsem se nesetkal s tím,že po šesti dnech jsem nebyl informován o průběhu doručení.
- Zboží vůbec neodpovídá tomu co je na obrázku v e-shopu. O kvalitě ani nemluvím (made in Pákistán ).
- Zboží budu vracet, jsem zvědavej co bude stát doprava zpět na Slovensko.
Povlečení Princezna Liška jsem bohužel vyprala a teprve pak zjistila, že se páře. Obávám se, že teď už ho asi nemůžu reklamovat, ale mrzí mě nekvalitní šití.
Reakce obchodu Suprspanek
Dobrý den. Zboží lze reklamovat 2 roky. Máte-li pochybení o kvalitě zboží klidně nám ho pošlete zpět a reklamaci vyřídíme k vaší spokojenosti.
ČEKÁM JIŽ DESÁTY DEN ANA ZBOŽÍ, BEZ JAKEKOLIV INFORMACE O ZASILCE , POŘÁD ZBOŽÍ NEDORAILO.
Reakce obchodu Suprspanek
Dobrý den.Zboží vám bylo odesláno na 4 den od objednávky.Zpoždění způsobilo ztráta baličku v kurýrní společnosti.
Děkujeme za recenzi.
Team Suprspanek -
- oboje povlečení mělo poškozený obal a protože jsem je chtěla jako dárek -mám smulu takto bych si je jinak nekoupila
Reakce obchodu Suprspanek
Dobrý deň.Mrzí nás vaša skúsenosť. Povlečení od nás odišlo bez poškodenia obalu. Niektoré povlečení majú krehký obal ktorý sa môže pri preprave porušiť.Budeme sa snažiť aby k takej situácii už nedošlo.