- Rychle vyřízení objednávky
- rychlý, korektní
Ochotné a milé prodavačky. Rychlé dodání
- super
naprostá spokojenost ,milá a profesionální obsluha
- Spokojenost
Vše super!!!!
dobrý
jsem spokojená
- Jako vždy vše perfektní
Vždy vše perfektní usměvavé prodavačky/ asistentky prodeje
vše OK
- Rychlé vyřízení objednávky
- cena, komunikace, rychlost
Nechápu proč by obchod nemohl mít na skladě tak obyčejnou věc jako je mini granule pro rybičky,proč musím nejdříve objednat a čekat až dojde na prodejnu
Reakce obchodu SUPER ZOO
děkujeme za Vaše hodnocení s komentářem. Bohužel nelze mít na všech prodejnách veškerý sortiment z kapacitních důvodů. Eshopové objednávky lze doručit na prodejnu, ale i domů.
V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat.
Děkujeme za pochopení.
Přejeme příjemný den.
Za tým Super zoo, Anežka. -
Poradí, obslouží a můžete jet za svými povinnostmi spokojený.
Pytel granulí přišel naříznutý. "Obal" nebo-li strečová folie, kterou byl převázaný pro přepravu, byl neporušený, ale samotný pytel pod ní byl nažíznutý. Někdo se to očividně snažil opravit - přes řez byl kus lepicí pásky. Při reklamaci jsme mohli zvolit buď odvézt pytel na prodejnu a oni by nám poslali jiný = velké zdržení a komplikovaná cesta na prodejnu, které se objednávkou vyhýbáme, nebo sleva na další objednávku. Granule jsme zkontrolovali a vše bylo v pořádku, zvolili jsme tedy slevu, která byla při další objednávce bez problémů uplatněna.
- Komunikace
- Kvalita
- Zboží bylo na prodejně brzy k vyzvednutí,obsluha ochotná
- Granule mají velmi krátkou expiraci, čehož jsem si všimla až doma,po otevření, takže v lednu polovina poletí do popelnice
skvělá nabídka, rychlé vyřízení, kvalitní zabalení, perfektní doručení.
- Slevy
- Rychlé doručení