- Krásné oblečení, které se jen tak u nás nesežene
- Velký výběr županů
- Doba dodání
Objednal jsem si kimono, je hezké a materiál mi příjde kvalitní.
Zboží přišlo cca za 12 dní, na stránkách mají uvedené, že ho zasílají do 3 týdnů, tak jsem byl překvapený, že přišlo tak brzo. -
- nekomunikují
- na reklamaci nikdo nevrací peníze
- dlouhá doba dodání
- zboží zničení, špinavé, nekvalitní
pokud mi do tří dnů nepřijdou peníze na účet, dávám obchod okamžitě na Policii ČR
- - Obchod nekomunikuje se zakaznikem
- - Nedodrzuje pravidla, ktera ma napsana na strankach
- - Nedodrzuje dodaci lhuty
- - Nema uveden telefonni kontakt ani jmena, takze kdyz uz komunikuji, tak neosobne
- Cekala jsem na zbozi mesic, aniz by se mi nekdo obtezoval sdelit, ze zbozi nemaji, i kdyz mi povrvrdili objednavku
Obchod vyrazne nedoporucuji a mrzi me, ze jsem recenze zde neobjevila drive, protoze vidim, ze se chovaji stejne neprofesionalne a neuctive k vice zakaznikum.
Recenzi nesmí psát konkurenční obchody. Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek.
- NIC!
Obchod je opravdu hrozný, taky čekám už nějakou dobu na zboží, zkouším komunikovat přes e mail ale ani na ten mi neodpovídají...
Nemají ani telefonní číslo, takže když si zboží objednáte a náhodou by Vám došlo, tak možná místo oblečení dojde v krabici papír a nebo zboží nebudete moct nikdy vrátit... Není kam :)
No je to katastrofa jedním slovem.
Otřesnej obchod a měli by ho zrušit okamžitě!!!
Sem strašně zklamaná, tohle je zatím jediná hrozná zkušenost a to přes internet objednávám často. -
- ponuka originalneho oblecenia, ktore nedostanete bezne v obchodoch
- zly pristup k zakaznikom
- obchod nekomunikuje poriadne so zakaznikom
- nedodrzuje dodaciu lehotu, ktoru ma stanovenu v pravidlach obchodu a zakaznika neinformuje, ze dodacia lehota sa predlzi
- slubuje zaslanie tovaru, ale tovar neposle ani v predlzenej dodacej lehote
- nezverejnuje telefonicky kontakt na stranke, takze nie je mozne obchod kontaktovat s okamzitou odozvou
Tento obchod NEDOPORUCUJEM nikomu, som strasne sklamana z ich pristupu k zakaznikom. Objednany tovar mi zatial vobec neprisiel a pritom som zan vopred zaplatila. Objednavku potvrdili 11.7. 2010 a dnes je 19.10. 2010 ! Urgovala som ich mailom, opisali mi, ze im meska dodavatel a ze objednavka bude vybavena najneskor do 21 dni, tie vsak uz tiez uplynuli..Budem nutena zacat veci riesit inou cestou.
- - netradiční nabídka, ypousta krásných věcí, které jinde nejsou k sehnání
- - není třeba platit předem (tohle jsem napsala záměrně, viz proti)
- - dodácí doba velmi dlouhá
- - e-shop nekomunikuje se zákazníkem
- - i když si objednáte a objednávka je potvrzena, stejně nepříjde
Tento obchod při dobré vůli NELZE DOPORUČIT.
Snažila jsem se objednat sako 2x a nic mi nepřišlo i přes potvrzenou objednávku. Ze začátku jsem byla ujišťována, že dorazí se slovy "sako je na cestě, těšte se". Ale nedošlo a na mé urgence již nikdo neodpovídal.
Jediným štěstím bylo, že není třeba platit dopředu a tudíž jsem nepřišla o finance. Avšak sako jsem chtěla na svatbu a bohužel jsem do poslední chvíle nevěděla, zda příjde či zda mám hledat jiné oblečení....